Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

paskaicius tiesiog stebuklu stebuklas smile.gif nezinau,as isbandziau kelis produktus, nelikau taip labai suzaveta. Balzamas nuo slinkimo plaukus padare neissukuojamus ir kaip zagarus...
Bandysiu dar nuo slinkimo koki tai purskala, ir serumus giriamus. Va kuo dziaugiuos tai druskiniu kuno sveitikliu - tikrai liuks.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 02 01, 12:22)

isbandziau dantu pasta su juros druska, labai labai super... Visu pirma neputoja, kas man labai patinka. Pati pasta siek tiek suri nuo juros druskos, bet labai gerai nuvalo dantis ir islieka gaivi burna ilga laika.
Mama&Baby jau yra prekyboje, macaiu parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2012 02 07, 16:37)
Mama&Baby jau yra prekyboje, macaiu parduotuveje.

aha,jau mačiau,uosčiau.Kvapai tokie neutralūs ,žolelių.Visų priemonių kaina ~7lt.Visgi nupirkau šampūną ir putas iš senesnės Kinder linijos dėl didelių nuolaidų smile.gif O sudėtis praktiškai tokia pati.
Atsakyti
QUOTE(Cikitita @ 2012 02 07, 15:48)
Ampules, nepamainomas dalykas - plaukai auga, kaip ant mieliu  blink.gif  biggrin.gif  taip pat sutvarke daug bedu bedeliu.

O sakykit apie kokias ampules kalbat? Gal foto ar nuoroda galetumet mestelt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 07 vasario 2012 - 20:08
QUOTE(Amalija2 @ 2012 02 07, 20:07)
O sakykit apie kokias ampules kalbat? Gal foto ar nuoroda galetumet mestelt?  ax.gif

Ir mane labai domina. 4u.gif
Atsakyti
Turbut kalba eina apie kurias nors is siu ampuliu

user posted image

user posted image

user posted image

Pati naudojau zalias nuo slinkimo, tai efektas tikrai buvo, bet man nelabai patinka aliejine tekstura ax.gif
Atsakyti
Na va, ilgiau isbandziusi kelias priemones, parasysiu atsiliepimus.

RBA serumas iki 35m. Is esmes drekinamasis poveikis patiko ir odai tiko, bet ilgiau panaudojus kemsa poras unsure.gif Todel kasdienai naudoti atsisakiau; uzsitepu retkarciais. Nezinau, ar dar pirksiu.

RBA kremas gelis paakiams iki 35 m. Tepu paprastai nakciai pries miega. Ryte oda aplink akis atrodo skaisti ir grazi. Siaip dienai tepti man jis nelabai patiko, nes buna lieka biski lipnumo.

RBA stiprinamasis aliejus plaukams. Paprastai itrinu i galvos oda bei per visa plauko ilgi, usidedu kepuraite ir einu miegoti. Isplaunu ryte. Priemone patiko, nereikia balzamo po jos, plaukai tampa tokie "sodrus", pamaitinti.

Baikal Herbals maitinamasis sampunas. Kai siuo sampunu bandziau isplauti alieju, tai galop gavosi biski tragedija, nes dienos begyje klaikiai susiriebalavo plaukai doh.gif Siaip visai nebloga priemone sausiems plaukams, kai nereikia nuplauti aliejaus ir pan. Praktiskai nebereikia po jos balzamo, nes aptraukia kazkuo plauka, bet po isplovimo suteikianti purumo.

Baikal Herbals stiprinamasis sampunas nuo plauku slinkimo. Sis sampunas visiskai kitoks, nei pries tai minetas: plaukus labai gerai isplauna, niekuo neaptraukia, bet gal net kiek sausina, tai reikia naudoti balzama. Labai tinkama priemone, kai naudojamas aliejus.

Gal kas galetu ka pasakyti apie Baikal Herbals balzamus plaukams? Kuo jie skirtingu rusiu skiriasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2012 02 13, 00:46)
RBA kremas gelis paakiams iki 35 m. Tepu paprastai nakciai pries miega. Ryte oda aplink akis atrodo skaisti ir grazi. Siaip dienai tepti man jis nelabai patiko, nes buna lieka biski lipnumo.

Baikal Herbals stiprinamasis sampunas nuo plauku slinkimo. Sis sampunas visiskai kitoks, nei pries tai minetas: plaukus labai gerai isplauna, niekuo neaptraukia, bet gal net kiek sausina, tai reikia naudoti balzama. Labai tinkama priemone, kai naudojamas aliejus.

Gal kas galetu ka pasakyti apie Baikal Herbals  balzamus plaukams? Kuo jie skirtingu rusiu skiriasi? 4u.gif

RBA paakiu gelis man labai sudirgino paakiu odai, tai sunaudosiu dekolte sriciai. Gerai , kad pigiai kainavo - tai nors neapmaudu. bigsmile.gif

Labai patiko Baikal herbal stiprinamasis sampunas, gerai isplauna plaukus, nesausina, suteikia apimties. Naudoju jau antra buteliuka, manau jis tikrai man sustiprino plaukus ir pristabde ju slinkima. Kartotinas ir sekmingas pirkinys uz puikia kaina.

Balzamus esu 2 rusiu isbandziusi, irgi labai patiko mano sausiems ir dazytiems plaukams. Po plovimo plaukai svelnus, slidus, graziai krenta.Mano nuomone, jie abu suteikia panasu efekta, tikrai ne per daug kuo skiriasi. Pirksiu vel :-)

Dar esu isbandziusi 2 rusiu plauku kaukes rudame indelyje ir baltame , pavadinimu nepamenu. Normalios kaukes, bet ispudzio didelio nepaliko. Nelabai patiko kauke rudame indelyje, per daug skysta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 13 vasario 2012 - 08:18
Ateinu su neigiamais atsiliepimais sad.gif

Iš serijos Mama and baby pirkau savo vaikui tokį šampūną:

user posted image

Deja, graužia akis, ko nebuvo su šampūnu iš Kinder serijos. Turbūt sunaudosiu pati kaip dušo želę, o vaikui nupirksiu vėl Kinder.

Plaukų balzamas Domašnie recepty:

user posted image

Jis nedaro absoliučiai nieko. Plaukai po jo susivėlę, sunkiai iššukuojami, negražiai krenta. Labai nemalonus chemiškas lyg vaistų kvapas (nors mano vyrui patiko ir vaistų nepriminė biggrin.gif ) Tai turbūt vienas blogiausių kada nors bandytų balzamų, atiduodu mamai.

Rankų kremas BIO

user posted image

Nė kartą buvo išgirtas šitoje temoje unsure.gif Man jis pasirodė labai riebus, sunkiai įsigeriantis, nelabai veiksmingas (iki pirmo rankų plovimo). O svarbiausia - kvapas ohmy.gif Neatmetu galimybės, kad įsigijau pagedusį g.gif Nes smarvė tiesiog nepakenčiama unsure.gif
Atsakyti
Nusprendžiau palyginti Babuškos Agafjos kaukes plaukams, kadangi išbandžiau visas ax.gif

1. user posted image

Pati pigiausia RBA kaukė, kainuoja ~3 lt, būna 4 rūšių, bandžiau visas rūšis. Man patiko, vis periodiškai jas perku smile.gif Poveikis kaip paprasto plaukų balzamo - palengvina iššukavimą, suminkština plaukus, suteikia blizgesio. Bazinei neprobleminių plaukų priežiūrai pats tas. Geras pagrindas naminėms aliejų kaukėms. Trūkumas - užtenka 3 - 4 kartams (tepu ir ant galvos, ir per visą ilgį, plaukai iki liemens), bet turint omeny kainą rolleyes.gif
Verdiktas - pirksiu dar nė kartą.

2. user posted image

Kiek brangesnė kaukė, kaina ~6 lt, yra 3 rūšių, bandžiau visas rūšis. Šių kaukių sudėtis geresnė, nes pirmųjų. Poveikis taip pat stipresnis, bet nežymiai. Man itin patiko su mielėm (nuotraukoje). Iš esmės viskas tas pats - užtenka 3 - 4 kartams, poveikis kaip balzamo, lyginant su pirmom labiau minkština, malonesnis kvapas, gražesnė pakuotė.
Verdiktas - vėl pirksiu nebent kaukę su mielėm, kitų nekartosiu.

3. user posted image

Šita irgi visai nebrangi, kaina ~ 4 lt, o talpa didesnė, nei prieš tai buvusių. Yra 3 rūšių, bandžiau tik 1 rūšies (nuotraukoje). Puiki kaukė - nuostabiai kvepia, plaukai po jos purūs, žvilga, gražiai krenta. Minusas - sunku rasti prekyboje.
Verdiktas - tikrai bandysiu ir kitas rūšis.

4. user posted image

Kaukė pirčiai, yra 2 rūšių, bandžiau purinančią, kainą ~ 7lt. Na, nepurina, o poveikis kaip balzamo, kita vertus, naudojau duše, o ne pirtyje.. Šita kaukė man patiko mažiausiai, nors nepasakyčiau, kad bloga.
Verdiktas - nekartosiu.

5. user posted image

Kaukė tubelėje, kaina ~8 lt, yra 2 rūšių, bandžiau 1 rūšies (nuotraukoje). Šita kaukė man patiko labiausiai. Poveikis tiesiog wow thumbup.gif Plaukai kaip iš reklamos bigsmile.gif Pakuotė, kvapas, konsistencija, kainos ir kiekio santykis - viskas puiku. Būtinai bandysiu kitos rūšies, nuo slinkimo.
Verdiktas - kartosiu vėl ir vėl.

Apibendrinimas - visos RBA kaukės tinka mano plaukams, priešingai nei jų šampūnai ir balzamai smile.gif Svarbiausia, kad plaukų neriebina, neapsunkina. Mano plaukai sausi, tiesūs, ilgi, dažyti. Pagrindinė problema - apimties trūkumas, daugiau dėl nieko nesiskundžiu. Mėgstu šitas kaukes, taipogi patinka kaukės iš Domašnie recepty ir Bielita - Viteks.
Tikiuosi, kad šita info kam nors bus naudinga ar bent įdomi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 19, 09:38)
Nusprendžiau palyginti Babuškos Agafjos kaukes plaukams, kadangi išbandžiau visas  ax.gif
Tikiuosi, kad šita info kam nors bus naudinga ar bent įdomi  4u.gif

Ačiū už tokį išsamų aprašymą 4u.gif
Atsakyti
Tarp kitko Norfoje va tokia kauke pirkau uz 4.40, kai tokia pat Eurokose kainuoja 6 litus atrodo, Kosmadoje netoli 8 lt lotuliukas.gif
Man ji labai didelio ispudzio nepaliko...kauke yra labai skysta, savo poveikiu primena paprasta balzama plaukams: jie tampa svelnesni, glotnesni, bet kazkokiu didesniu stebuklu nepastebejau smile.gif
user posted image
Papildyta:
O gal galetumete pasakyti tas pipirinis purskalas, kuris skatina plauku augima tikrai veiksmingas? blush2.gif Gal kas galetu pasidalint ispudziais placiau..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 19 vasario 2012 - 12:06