Nusprendžiau palyginti Babuškos Agafjos kaukes plaukams, kadangi išbandžiau visas
1.

Pati pigiausia RBA kaukė, kainuoja ~3 lt, būna 4 rūšių, bandžiau visas rūšis. Man patiko, vis periodiškai jas perku

Poveikis kaip paprasto plaukų balzamo - palengvina iššukavimą, suminkština plaukus, suteikia blizgesio. Bazinei neprobleminių plaukų priežiūrai pats tas. Geras pagrindas naminėms aliejų kaukėms. Trūkumas - užtenka 3 - 4 kartams (tepu ir ant galvos, ir per visą ilgį, plaukai iki liemens), bet turint omeny kainą
Verdiktas - pirksiu dar nė kartą.
2.

Kiek brangesnė kaukė, kaina ~6 lt, yra 3 rūšių, bandžiau visas rūšis. Šių kaukių sudėtis geresnė, nes pirmųjų. Poveikis taip pat stipresnis, bet nežymiai. Man itin patiko su mielėm (nuotraukoje). Iš esmės viskas tas pats - užtenka 3 - 4 kartams, poveikis kaip balzamo, lyginant su pirmom labiau minkština, malonesnis kvapas, gražesnė pakuotė.
Verdiktas - vėl pirksiu nebent kaukę su mielėm, kitų nekartosiu.
3.

Šita irgi visai nebrangi, kaina ~ 4 lt, o talpa didesnė, nei prieš tai buvusių. Yra 3 rūšių, bandžiau tik 1 rūšies (nuotraukoje). Puiki kaukė - nuostabiai kvepia, plaukai po jos purūs, žvilga, gražiai krenta. Minusas - sunku rasti prekyboje.
Verdiktas - tikrai bandysiu ir kitas rūšis.
4.

Kaukė pirčiai, yra 2 rūšių, bandžiau purinančią, kainą ~ 7lt. Na, nepurina, o poveikis kaip balzamo, kita vertus, naudojau duše, o ne pirtyje.. Šita kaukė man patiko mažiausiai, nors nepasakyčiau, kad bloga.
Verdiktas - nekartosiu.
5.

Kaukė tubelėje, kaina ~8 lt, yra 2 rūšių, bandžiau 1 rūšies (nuotraukoje). Šita kaukė man patiko labiausiai. Poveikis tiesiog wow

Plaukai kaip iš reklamos

Pakuotė, kvapas, konsistencija, kainos ir kiekio santykis - viskas puiku. Būtinai bandysiu kitos rūšies, nuo slinkimo.
Verdiktas - kartosiu vėl ir vėl.
Apibendrinimas - visos RBA kaukės tinka mano plaukams, priešingai nei jų šampūnai ir balzamai

Svarbiausia, kad plaukų neriebina, neapsunkina. Mano plaukai sausi, tiesūs, ilgi, dažyti. Pagrindinė problema - apimties trūkumas, daugiau dėl nieko nesiskundžiu. Mėgstu šitas kaukes, taipogi patinka kaukės iš Domašnie recepty ir Bielita - Viteks.
Tikiuosi, kad šita info kam nors bus naudinga ar bent įdomi