QUOTE(zabankstis @ 2012 02 13, 13:39)
Sveikos mamytės,
Vaikutis pas mus žada atkeliauti dar tik po 3 mėnesių, bet pradėjau jau rūpintis daikteliais jam. Ir visų pirma tai daugkartinėmis sauskelnėmis ir vystyklais

Kadangi apie tai išmanau labai mažai, tai kyla visokių klausimų.. Galvoju apie padėvėtų sauskelnių pirkimą.. Man atrodo, kad jei nedaug nudėvėtos, tai gal viskas su jom gerai. Norėjau paklausti jūsų nuomonės apie dėvėtas sauskelnes. Ar jos nepakeičia savo savybių? Ar vistik geriau pirkti arba siūti naujas? O gal į padėvėtas tiesiog dėti naujus įklotus? Dėl prilaikančių kelnyčių tai man kažkaip ramiau, nes jos vis tiek toks išorinis sluoksnis, o vat dėl pačių sauskelnių ar vystyklų truputį dvejoju

Labai įdomu būtų išgirsti patyrusių mamyčių nuomones
naudoju dėvėtas papolini frotines ir naujas pirktas flanelines iš kikilio. man labiau patinka rimtesnės firminės, o vyrui patogiau uždėti lietuvaičių siūtas iš flanelės, kurios, tiesa, nusiskalbė daug greičiau nei papolini pirktos vos po 10lt.
tiesiog nusipirkus reikia gerai išskalbti, pavirinti. juk ir ligoninėj naujagimį aprengė dėvėtais ir n kartų dezinfekuotais drabužėliais, palose vystė nenaujose. nematau jokių grėsmių, jeigu pasirūpinama sterilumu
taupančios visada gali nusipirkti kokio švelnaus bambuko ir prisisiūti naujų minkštų ir gerai sugeriančių įklotų. bus ir kokybė, ir įkandama kaina.