Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus

QUOTE(Gossipgirl @ 2012 09 07, 17:51)
Suburgatory wink.gif Kiek atsimenu, rugsėjo 12d startuos.

Rekomenduotumėt? Bijau, bus per daug panašus į jau žiūrimą Parenthood.
Atsakyti
man tai labai graži pagrindinė aktorė, tai praktiškai dėl jos ir žiūriu serialą biggrin.gif
Parenthood nemačius. Tai tiesiog pasižiūrėkit vieną seriją ir pamatysit, limpa ar ne
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 09 08, 15:19)
Rekomenduotumėt? Bijau, bus per daug panašus į jau žiūrimą Parenthood.

Į mane prašau "tu" 4u.gif Tai visiškai kitoks serialas. Parenthood tokia šeimyninė drama, o šitas tiesiog 22 min sitcom'as. Bet aš žiūriu abu, tai nežinau, jei nepasirodys lėkštas, tada pabandykite žiūrėti wink.gif
Atsakyti
Merginos, ką rekomenduotumėte panašaus į serialą LOST? Aną vasarą užsikabinau nerealiai, visus sezonus peržiūrėjau per kelias dienas biggrin.gif Norėtųsi kažko tokio, bet net nežinau iš tos gausybės, ką verta pradėti žiūrėt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gossipgirl @ 2012 09 08, 22:33)
Į mane prašau "tu" 4u.gif Tai visiškai kitoks serialas. Parenthood tokia šeimyninė drama, o šitas tiesiog 22 min sitcom'as. Bet aš žiūriu abu, tai nežinau, jei nepasirodys  lėkštas, tada pabandykite žiūrėti wink.gif

Į ane irgi prašom "tu" biggrin.gif
Reiks užmest akį bent į vieną seriją tuomet, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2012 07 21, 23:53)
Turkiskas serialas tik cia rusu kalba
http://latino-serial...sem-yuzyil.html

Oj, pamaciau,kad jau buvo rekomenduotas:) na, bet galbut pravers nuoroda, ten yra ir kitu serialu wink.gif

va paziurejau, tikrai patiko, nors panasus i muilo opera:-) Gal kazka panasaus galite parekomenduoti? Patinka kai kitokios tradicijos ir kultura pavaizduota:-)
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2012 09 11, 08:24)
va paziurejau, tikrai patiko, nors panasus i muilo opera:-) Gal kazka panasaus galite parekomenduoti? Patinka kai kitokios tradicijos ir kultura pavaizduota:-)

bus šito naujos serijos nuo rugs. 14 d. maždaug išversti turėtų.
Atsakyti
as dabar paziurejau turkiska, kuo kalta Fatmagul? rusiskai "v ciom vina Fatmagul" ,nu ten muilo opera, bet kazkoks kitoks nei visi, nera tokiu kvailu heroju ar ziauriai geru ar ziauriai blogu, kaip meksikieciu serialuose, normalus adekvatus zmones, kitokia nei musu kultura, zodziu man patiko. 80 seriju suvalgiau kaip ner kas veikti. cia kol laukiu nuostabaus amziaus, tai blustu, ka cia dar turksiko paziurejus lotuliukas.gif
Atsakyti
aš rekomenduočiau American Horror Story, siaubo serialas, mane labai užkabino, o ir ne už kalnų naujasis sezonas smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nepamenu, buvau jau siulius (ar kas kitas siule), bet baigiau ziuret
Бессонные ночи / Up All Night
patiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 09 11, 13:24)
bus šito naujos serijos nuo rugs. 14 d. maždaug išversti turėtų.

o nezinote ar cia tik viena serija vis papildys ar daug seriju prisides?
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2012 09 12, 15:22)
o nezinote ar cia tik viena serija vis papildys ar daug seriju prisides?

po viena kas savaitę, gal per Kalėdas ir mažiau. g.gif

jos ilgos, apie 1:40 val. serijos,

šiandien jų laiku nuo 20 val. čia turėtų rodyti, tik man neatsidaro, nors prisireginau:
http://www.startv.com.tr/canli-yayin
Atsakyti