Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus

QUOTE(makute @ 2012 10 15, 14:58)
Man taip pat  4u.gif

Parašiau ir nulėkiau pažiūrėti, kada nauja serija. Ech, bet tik 23 unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gossipgirl @ 2012 10 13, 12:05)
Ar kas nors pradėjo žiūrėti ką nors naujo : Nashville, Vegas, 666 Park Avenue, The News Room, Go on,  ... ? Aš 666 PA ir visai sudomino  g.gif

nashville ir go on man patiko smile.gif
Atsakyti
Go on man patiko smile.gif lengvas toks smile.gif

Siaip rekomenduoju "misfits" ir "sostu karus".
Atsakyti
trumpas, nuolat kuriamas, labai itraukiantis ir nenuspejamas web serialas http://www.youtube.com/user/VaultShow Rekomenduoju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isis @ 2012 10 17, 21:57)
Siaip rekomenduoju "misfits" ir "sostu karus".

Ojei, Sostų karai tai žiauuuriai užkabino, iki paryčių žiūrėdavom. Dabar bandom The Tudors, fainas irgi, bet lengvesnis netgu Sostų karai. Tik kad Jonathan Rhys Meyers dieviškai gražus, tai pliusas The Tudors. biggrin.gif
Atsakyti
Aš pastaruoju metu užsikabinau už "The Newsroom", apie žinių laidos kūrimą ir meiles/santykius tarp darbuotojų.
Atsakyti
Dabar užsikabinau ant serialo "Gera žmona" ("The Good Wife"). Pagrindinį vaidmenį atlieka man asmeniškai labai žavi aktorė Julianna Margulies (kažkada vaidino "ER" - "Ligoninės priimamasis"). Ji vaidina advokatę, kuriai tenka grįžti prie advokato praktikos po 13 metų pertraukos (augino vaikus), nes jos vyras, užimantis vyr. prokuroro pareigas, pasodinamas į kalėjimą sufabrikavus bylą, be to, paaiškėja, kad jis vaikščiojo pas prostitutę. Advokatų kontoros vienas iš savininkų - J. Margulies herojės jaunystės meilė...

Prieš tai žiūrėjau neblogą britų mini serialą 'Meilužės" ("Mistresses"). Moteriškas draminis serialas apie keturias neperskiriamas drauges ir jų meilės istorijas.
Atsakyti
gerulis "dzeines dizainas". Kazkuom primena liezuvautoja biggrin.gif

nuoroda
Atsakyti
Rekomenduoju :
the paradise 2012 sis trumpas tik 8 serijos bus 4u.gif
arrow 2012
beauty and the beast 2012
Atsakyti
Kam įdomu, jau yra antra serija "Suburgatory" ( "Priemiestis") naujo sezono.
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2012 09 29, 21:19)
Ačiū už pastabas  mirksiukas.gif  4u.gif
Jei ko nerasiu gal dar nueisiu, dabar labai patiko per lostfilm.tv siustis  mirksiukas.gif

Dar viena rekomendacija Continuum, yra tik 10 serijų kol kas panašu į Visitors bent jau man kol kas tik 3serijas pasižiūrėjau, bet patiko  thumbup.gif

Lostfilm.tv yra nerealus. Labai geras vertimas ir beveik profesionalus igarsinimas.
Ziurincioms serialus anglu k. galiu parekomenduoti si torentini puslapi: www.eztv.it Cia talpinamos pacios naujausios serijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2012 10 28, 22:23)
Kam įdomu, jau yra antra serija "Suburgatory" ( "Priemiestis") naujo sezono.

jau ne tik antra, bet man rodos ir trečia, beik ketvirta
Atsakyti