Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus

QUOTE(egesichora @ 2012 12 02, 21:21)
Žiūriu ir aš online, bet, skaičiusiai šią knygą, tas serialas stipriai nublanksta ir tas "Pagal E.Zola romaną", tai neatitinka didžiąja dalimi teisybės, nes ten to romano tik keli vardai ir kelios nuotrupos siužeto.

Man tai gerai, kad skiriasi, nes laukiu is tevu atsivezt romana, bus idomiau skaityti, kai skiriasi bigsmile.gif

O darbu fone ziuriu sita.. lotuliukas.gif
Ispanu lotuliukas.gif Bet kaip darbu fone, tai visai neblogai.. Patinka man tos kostiumines dramos.. Bet dar tik pradejau..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 gruodžio 2012 - 19:46
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 09, 20:44)
Man tai gerai, kad skiriasi, nes laukiu is tevu atsivezt romana, bus idomiau skaityti, kai skiriasi  bigsmile.gif

O darbu fone ziuriu sita..  lotuliukas.gif
Ispanu lotuliukas.gif Bet kaip darbu fone, tai visai neblogai.. Patinka man tos kostiumines dramos.. Bet dar tik pradejau..
user posted image

Na,man irgi tinka ir tokią Zolia romano pažiūrėti,o belaukdama kito sezono ,dar kartą pasimėgausiu knyga.Žalia Rūta per kur žiūri tą Hotelį?
Atsakyti
Tep tyyyyngiu ieskot tad gal zinot kelinta Hauso sezona dabar rodo per Tv? Esu gan nemazai praleidus, tad mastau atsisiust tik nezinau nuo kurio sezono, nes pirma tai tikrai esu macius.
Atsakyti
QUOTE(užkurinė @ 2012 12 10, 20:26)
Na,man irgi tinka ir tokią Zolia romano pažiūrėti,o belaukdama kito sezono ,dar kartą pasimėgausiu knyga.Žalia Rūta per kur žiūri tą Hotelį?

Per kino-dom.tv
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 10, 22:21)
Per kino-dom.tv

AČIŪ smile.gif
Atsakyti
KAS ZIUREJOT EL BARCO, TAI JAU YRA NAUJOS 7 SERIJOS SU VERTIMU RUSISKU
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 11 17, 15:26)

Vakar atsisiunčiau šį serialą, man labai patiko Zola knyga,nors seniai skaičiau,nelabai atgaminu, filmą bus įdomu pažiūrėt bigsmile.gif

Nežinau ar čia kas rekomedavo, labai įsitraukiau į REVENGE bigsmile.gif tiesiog suryjau visas serijas ,dabar laukiu naujų smile.gif
Atsakyti
Ačiū kas parekomendavo The Paradise, labai fainas wub.gif kaip suprantu, bus ir antras sezonas?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 12 17, 04:45)
Ačiū kas parekomendavo The Paradise, labai fainas wub.gif kaip suprantu, bus ir antras sezonas?

Zada, kad bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2012 12 11, 20:19)

O apie ką jis yra? As vis ziuredama gran hotel matau jo anonsus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 17, 09:00)
Zada, kad bus mirksiukas.gif
Papildyta:

O apie ką jis yra? As vis ziuredama gran hotel matau jo anonsus  biggrin.gif

pasaulio pabaiga, lieka vienas laivas su igula ir kadetais. idomus
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 12 11, 20:19)

http://bigcinema.tv/...l-el-barco.html

cia senos ar naujos nebesusigaudau blush2.gif
Atsakyti
Parsisiunciau Gran Hotel, bet vertimas ne koks, ispanu kalba skamba garsiau nei rusu, puse nesuprantu. Nors atrodo turi but idomus. Gal zinot kur rasti geresnes kokybes vertima?
Atsakyti