Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus

QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 09, 08:58)
aciu, jau susiradau
bandysiu smile.gif
o ten Ferminas yra ? cray.gif
ziuresiu ir Barco

Ten yra Chulija, Rebeka, tas jaunas gerietis karininkas biggrin.gif

Bet svarbiausiai, ten yra Ulisisas lotuliukas.gif Tu dar jo nepazisti biggrin.gif Tiksliau pazisti is 3 metrai virs dangaus. O jo draugas vaidinas Luna, kur cia kazkas minejo.

O Ivanas yra Grand Hotel - pagrindinis vaidmuo.. Tik visai kitoks serialas, man dabar bus keista ziureti ten i ji lotuliukas.gif

-------------

Kas ziurejo EL INTERNADO, paaiskinkinkit, koks Paulos ir Marko tecio buvo vaidmuo, jis iki tos nelaimes buvo blogietis. Va to as labiausiai nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 09, 10:17)

Bet svarbiausiai, ten yra Ulisisas lotuliukas.gif Tu dar jo nepazisti biggrin.gif

čia tas, kur aš pavadinau čerliu čeplinu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 09, 14:10)
čia tas, kur aš pavadinau čerliu čeplinu?  g.gif

Nea

user posted image

user posted image

Atsakyti
Gal kas žino serialų apie architekrūros studentų, architektų gyvenimus? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pradėjau žiūrėti Mad man 4u.gif
pirma serija šiaip sau ax.gif
Atsakyti
Bet svarbiausiai, ten yra Ulisisas lotuliukas.gif Tu dar jo nepazisti biggrin.gif Tiksliau pazisti is 3 metrai virs dangaus. O jo draugas vaidinas Luna, kur cia kazkas minejo.

Mmm, tik ką subaigėm žiūrėt, kas yra. Imamės Homeland dabar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 02 09, 16:16)
Šiandien pradėjau žiūrėti Mad man 4u.gif
pirma serija šiaip sau ax.gif

Paskui užsikabinsi smile.gif Aš nuo antros ar trečios nebegalėjau atsiplėšti smile.gif
Atsakyti
Ten yra Chulija, Rebeka, tas jaunas gerietis karininkas biggrin.gif

Sudominai biggrin.gif Chulija tai Ainoa? Rebeka - Chulija? biggrin.gif O karininkas? O kas per draugas Lunoj vaidina?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 10, 19:15)
Sudominai  biggrin.gif  Chulija tai Ainoa? Rebeka - Chulija?  biggrin.gif  O karininkas? O kas per draugas Lunoj vaidina?

Jo.. karininkas tik El internado pabaigoj.

O Lunoj vaidina is trys metrai virs dangaus geriausias Caso draugas, kuris zuvo..
Atsakyti
Aa. Cia truputi OT, bet zinojai, kad casas draugauja su ta pagrindine is 3 metru virs dangaus?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 10, 19:36)
Aa. Cia truputi OT, bet zinojai, kad casas draugauja su ta pagrindine is 3 metru virs dangaus?

Smagu, kad tokiam graziam ne isvaizda svarbiausia.. rolleyes.gif Nezinojau..
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 10, 18:36)
Gal PR, kaip ir kitur. g.gif
Atsakyti