Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 16, 12:40)
Bet vistiek golfas į golfą labiau panašus. biggrin.gif Nebijojau ir astros, bet psichologiškai gerai suveikė, kai pamačiau kad važiuosim golfu. Žinai viską kas kur jungiasi, nereikia klausti, smagiau. ax.gif

o per egzamina regitroj galima egzaminuotojo pasiklaust kaip pvz reguliuojasi veidrodelei ar adbulinis begis isijungia opel astroj jei pati nesuprasciau kaip blush2.gif . uz tokius klausimus klaidu nezymi ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sypsenele* @ 2011 11 16, 20:26)
o per egzamina regitroj galima egzaminuotojo pasiklaust kaip pvz reguliuojasi veidrodelei ar adbulinis begis isijungia opel astroj jei pati nesuprasciau kaip  blush2.gif . uz tokius klausimus klaidu nezymi ?  smile.gif

Aisku kad galima paklausti,ir reikia.Viska jie ten paaiskina,del to problemu nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sypsenele* @ 2011 11 16, 20:26)
o per egzamina regitroj galima egzaminuotojo pasiklaust kaip pvz reguliuojasi veidrodelei ar adbulinis begis isijungia opel astroj jei pati nesuprasciau kaip  blush2.gif . uz tokius klausimus klaidu nezymi ?  smile.gif

Tikrai galima paklaust, man egzaminuotojas pats parode kaip sureguliuoti veidrodelius, kur posukiai, atbulinis (nors neklausiau, nes puikiai sita zinojau smile.gif )
Atsakyti
Sveikos, o aš šiandien turėjau pirmą papildomą, dar esu trim užsirašius. Nevažiavus buvau apie mėnesį, tai tikrai reikėjo įsivažiuot, kitai savaitei esu pamokas kasdien pasiėmus, taip geriau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 16, 14:08)
o man siandiena buvo 4papildomas....dar turiu turet 2,pries egza...instruktorius sake,kad regitroj nera tu liniju prie kuriu privaziuojama prie figuros(1m atsumas i garaza sakykim)tai turi is akies matyt...SUDAS niekaip man neiseis..NEISLAIKYSIU,pradejau jaudintis,nervuotis,bijoti....nesamone kazkokia.....

O aš dėl regitros bijau, jei iš kart normaliai nesiseks su garažais, kad besitaisydama iš vis nesusimakaluočiau doh.gif
O kiek kartų galima pasitaisinėt? Pvz ijungt atbulinę pavarą? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 16, 14:09)
Sankryzoj pariedejau atgal, is kazkur atsirado masina ir pareiske, kad ivaziavau, sulankstyti numeriai, bamperis, net jei buciau bumtelejus tokios zalos nebutu buve, pamate mokomaja ir isdure. Smugi vistiek kazkuris butume pajute, o dabar nieko.

Tikrai nemaloni situacija, vien jau finansiškai verysad.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 16 lapkričio 2011 - 22:11
QUOTE(linarija @ 2011 11 16, 23:16)
Sveikos, o aš šiandien turėjau pirmą papildomą, dar esu trim užsirašius. Nevažiavus buvau apie mėnesį, tai tikrai reikėjo įsivažiuot, kitai savaitei esu pamokas kasdien pasiėmus, taip geriau  smile.gif
Papildyta:
O aš dėl regitros bijau, jei iš kart normaliai nesiseks su garažais, kad besitaisydama iš vis nesusimakaluočiau  doh.gif
O kiek kartų galima pasitaisinėt? Pvz ijungt atbulinę pavarą?  g.gif
Papildyta:
Tikrai nemaloni situacija, vien jau finansiškai  verysad.gif  4u.gif

man instruktorius sake kad vienoj figuroj galima pasitaisyti 2 kartus
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 16, 21:38)
Aisku kad galima paklausti,ir reikia.Viska jie ten paaiskina,del to problemu nera smile.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 16, 23:00)
Tikrai galima paklaust, man egzaminuotojas pats parode kaip sureguliuoti veidrodelius, kur posukiai, atbulinis (nors neklausiau, nes puikiai sita zinojau smile.gif )

labai aciu uz atsakymus, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sypsenele*: 16 lapkričio 2011 - 22:33
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 16, 22:00)

Man irgi viska parode, paaiskino.Labai rimtai klausiausi, nors viska puikiai zinojau, su astra vazinejau biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenuxus: 17 lapkričio 2011 - 09:31
Aš pagaliau susitupėjau.Ket bilietuos pradėjau po 90 ir daugiau proc.surinkinėt...Jau duok Dieve išlaikysiu kitą kartą teoriją tą nelaimingą. g.gif
Atsakyti
Sveikos,turiu klausyma biggrin.gif ziurekit mokausiu siuo metu su GOLFU zinau kada pradet sukt vaira vaziuojant i visas figuras,kur turi atsidurt gairele...privalomas vazinejau su OPELIU,bet taip ir neismokau...tai kaip bus jei regitroj gausiu opeli arba dar geriau ta prailginta masina kazkokia juose daugiau tu langu gale...golfe galinis pagrindinis ir mazyliukas,o opelyje dar yra kazkoks,o prailgintoj??o POLO kaip golfukas??***** pasimetusi esu nezinosiu po to,jei kuri supratot mano klausyma ir gali tiksliai pasakyt,labai laukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 17 lapkričio 2011 - 10:58
Sveikos,
turiu ir as klausima, zinau, kad egzus galima laikyti bet kurioj Lt regitroj, bet kuriam mieste, net jei is ten ir nesi. Kur lengviau - geriau laikyti, provincijoj kur nors, ar Vilniuje? Ar kas taip laikete, kitame mieste? Nes zvilgterejau, tai Vilniuje reik eiles beveik menesi laukt, o kokioj Utenoj galima ir rytoj...dar dvi vietos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 17 lapkričio 2011 - 11:29
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 17, 11:27)
Sveikos,
turiu ir as klausima, zinau, kad egzus galima laikyti bet kurioj Lt regitroj, bet kuriam mieste, net jei is ten ir nesi. Kur lengviau - geriau laikyti, provincijoj kur nors, ar Vilniuje? Ar kas taip laikete, kitame mieste? Nes zvilgterejau, tai Vilniuje reik eiles beveik menesi laukt, o kokioj Utenoj galima ir rytoj...dar dvi vietos smile.gif

Jei miestą gerai pažįsti, tai kodėl gi ne, bandyk laimę anksčiau. smile.gif O ir šiaip, jei drąsiai vairavime jautiesi, tai jokie miestai neturėtų gąsdinti. Anksčiau ar vėliau reikės važiuoti nežinomom gatvėm biggrin.gif
Atsakyti
Kazkada galvojau as Utenoj laikytis,paskui pakeiciau gyvenamaja vieta ir patogiau tapo laikytis Vln. Na jei zinai,tuos cinkelius,uz kuriu gali kartais uzkliuti,tai gali laikyt ir Utenoj. O siaip paziuret i ta grafika ir palyginus,tai Vln kaip ir maziau laiko trunka egzaminas,nei Utenoj... g.gif
Atsakyti