Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(elenuxus @ 2011 10 30, 10:14)
Manes su rankiniu ir nemoke...tik su darbiniu stabdziu ant estakados.Veliau pati paprasiau, kad pamokintu,nes juk gali prireikt gyvenime, ne egzamine... Tai va dabar yra situaciju, kai naudosiu rankini, nes masina tikrai ne regitrinio lygio, kad pati vaziuot pradetu  rolleyes.gif
Tai spauskit instruktorius, kad visaip mokintu...nebuciau prasius, nebutu net parodes tikriausiai, nes net pyktelejo kai isdesciau savo norus, tipo - per egza juk nereikes tau to rankinio...

Tai vat ir manes nemoke su rankiniu (sake,kam tau reikia,su darbiniu paprasciau...),ir nemoku iki siol su juo,ne tik i ikalne,o ir lygioj vietoj doh.gif blush2.gif jei su rankiniu meginsiu is vietos pajudet-tai arba gesiu,arba atgal riedesiu :ohTik automatas man nuo rankinio is vietos eina,ten kartais tenka toki buda ikalnese pritaikyti,o su mechanke nesigauna doh.gif na,praeita ziema ismokau aiksteleje su rankiniu apsisukti...gal kada ismoksiu ir is vietos su juo... blush2.gif
Atsakyti
Nu, mano ziniomis aikstelej posukiu rodyti nereikia ir sviesu nereikia jungt, jei sviesus paros metas.Jei butu kitaip, matyt buciau neislaikius, nes instruktorius vis kale i galva, kad nereikia su posukiais zaisti ,tik jei viskas gerai, tai jau isvaziuojant is aiksteles reikia rodyt, nes jau skaitos kad i miesta isvaziuoji.Tai issukinedama is aiksteles jau rodziau.Sviesas isijungiau kai reguliavausi veidrodelius vaziavimui i miesta.

Vaira sukti stovint irgi galima...kiek zinau cia nera klaida.As sukau...nei zymejo kazka, nei sake, kad negerai.Nors...gal truputi jau riedejau, tada sukau, bet masina praktiskai stovejo.

Tai va ir nezinau kas teisus del posukiu, sukimo vietoj ir t.t....kad labai jau skirtingai visoms, nesuprantu.Man nieko nesake, nesikabinejo...kai po visko paklausiau kaip visumoj, tai sake vairuoju tikrai neblogai.Nu jei cia butu klaidos, tai butu paminejes manau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 10 30, 09:04)
as taip pat pirma teorija issilaikiau tik tada sesiu prie vairo,taip ir rekomenduoja dauguma mokyklu,sankryzos man nesudetingos,nes vaziuojant pirmiausia atsizvelgsi i sviesafora,po to zenklus,nera sviesaforu ir zenklu,vadovaujies desines rankos taisykle  mirksiukas.gif  mums mokykloj kaip reikiant ikale i galvytes  thumbup.gif  savo mokykla esu labai patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kuri mokykla? man zukausko ruosimo centre labai irgi patinka. labai silta jauki atmosfera, destytojas fainas ir administratore thumbup.gif man destytojas sake geriau sesti prie vairo besimokant teorijos, atseit taip lengviau susiorientuot g.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2011 10 30, 11:33)
Deja ne taip viskas paprasta tongue.gif Uzsidega zalia is keliu pusiu vaziuojantiems ir ka tada darai? Jei suki praleidi is vieno sono, jei jos vaziuoja tiesiai sustoji vidury sankryzos ir tada praleidineji ir t.t tikrai labai daug niunsu. O ziedines sankryza? Vienu metu ir juostas keitalioji ir kada tave kada tu praleisti galvoji..

va va, masinu gali buti ne dvi o daug daugiau
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 10 30, 17:26)
aikštelėj posūkius rodyti būtina
antro nelabai supratau klausimo g.gif vairas bet kokiu atveju susukumas prieš manevrą, ne jo metu

blink.gif
Mane moke, kad nereikia nei sviesu, nei posukiu rodyt, tad ir nerodau g.gif
ir vietoj stovedama vaira susuku-niekad nesake, kad negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 10 30, 18:18)
o kuri mokykla? man zukausko ruosimo centre labai irgi patinka. labai silta jauki atmosfera, destytojas fainas ir administratore  thumbup.gif man destytojas sake geriau sesti prie vairo besimokant teorijos, atseit taip lengviau susiorientuot  g.gif
Papildyta:

va va, masinu gali buti ne dvi o daug daugiau

as Kaune mokinuos Trys spalvos smile.gif o cia matyt nuo kievienos mokyklos priklauso,zinoma galima sest uz vairo ir besimokant mirksiukas.gif
Atsakyti
KET knygutej parasyta, kad vaziuojant vairas sukamas i desine/kaire.. g.gif Bet kazin ar klaida susukti stovint g.gif
Atsakyti
O man instruktorius neleisdavo susukinėt vairo stovinčiai mašinai schmoll.gif Ir aikštelėj važinėdavom su posūkiais.
Atsakyti
kas del posukiu:ribotam plote,ivaziuojant isvaziuojant posukiai butini,parkavimai:isvaziavimai tik,T forma isvaziuojant tik,zodziu sake svaziuojant is kiekvieno pratimo aikstelei posuky rodyt butina........o vaira sukt masinai stovint NE biggrin.gif mane taip moke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 30 spalio 2011 - 21:30
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 10 30, 22:29)
kas del posukiu:ribotam plote,ivaziuojant isvaziuojant posukiai butini,parkavimai:isvaziavimai tik,T forma isvaziuojant tik,zodziu sake svaziuojant is kiekvieno pratimo aikstelei posuky rodyt butina........o vaira sukt masinai stovint NE biggrin.gif  mane taip moke

Nieko panasaus nemoke nei vienas is triju Kauno istruktoriu schmoll.gif
Pusukiai rodomi aikstelese,bet ne egzamino metu kai parkuojies. Vaira gali susisukti stovint ,jei tau taip patogiau.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 10 30, 22:32)
Nieko panasaus nemoke nei vienas is triju Kauno istruktoriu schmoll.gif
Pusukiai rodomi aikstelese,bet ne egzamino metu kai parkuojies. Vaira gali susisukti stovint ,jei tau taip patogiau.

tai kai mokaisi aikstelei posukius rodyt reikia,per egza jau ne?o kad vaira suksi masinai stovint skaitys kaip klaida sake,blyn kaip cia dabar zinot?
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 10 30, 21:52)
tai kai mokaisi aikstelei posukius rodyt reikia,per egza jau ne?o kad vaira suksi masinai stovint skaitys kaip klaida sake,blyn kaip cia dabar zinot?

Pirmą kartą girdžiu, kad posūkius besiparkuojant reikia rodyti biggrin.gif kiek mano pažįstamų laikė ir aš laikiau Regitroj, to tikrai nereikalaujama, net ir prie nekritinių klaidų sąrašo tas nepaminėta. O vairą susukti mašinai stovint taipogi galima, galbūt tai nėra labai profesionalu, bet pradedančiajam tai nedraudžiama, aš laikiau 3 kartus, per visus parkuodamasi sukau vairą mašinai stovint ir viskas buvo čiki smile.gif galbūt tik mieste negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KAD @ 2011 10 30, 15:31)
Sveikutės, turiu keletą klausimų, nes mokinaus pas du skirtingus instruktorius ir kai kuriose vietose jie skirtingai aiškina ir mokina  doh.gif
Tai va, įdomu, kaip ten ištikro yra :
- ar reikia aikštelėj išvažiuojant iš tam tikrų figūrų rodyt posūkius
- kai atbula važiuojama galima vairą susukt vietoj, ar ne?
Ir dar įdomu, ar galima nueiti kada į regitros aikštelę pasižiūret kaip ten viskas išdėstyta?  rolleyes.gif

Turit omeny posukius atliekant pratimus aiksteleje? Jei taip, tai ju rodyti nereikia, turesit parodyt, tik isvaziuojant is aiksteles i miesta (as jau laikiau egzamina, jokiu posukiu nerodziau aiksteleje ir tai nebuvo klaida). Jei isvaziuojat aiksteleje (namu kieme, prie parduotuves ir pan.) is/i stovejimo vieta, ar atliekant kitus manevrus posukius rodyti butina.
Pradzioje instruktorius leido sukti vaira stovint vietoj, bet veliau buvo pasakytas grieztas ne, tai ismokau sukti vaira judant. Per egzamina taip pat sukau vaira vaziuodama.
Galite nuvykti i aiksteleje ir stebeti kaip vyksta egzaminas (as pati buvau nuvaziavusi pries egzamina, kad butu ramiau per egzamina) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 30 spalio 2011 - 22:20