Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

nu as pasakysiu dar karta kaip stabdydavau as:vaziuoju 4 sakykim,matau netoli pereja(sviesoforas,kalniukai) lengvai spaudziu stabdy(aisku masina traukuliuojasi,kas man ziauriai nervina)susistabdydavau taip iki 30greicio ir 2begy....siandiena sakau ar galima nedaryt taip kaip dariau anksciau nes nu ziauriai nesamone man gaunasi,sako galima aisku....tai reiskia galiu ir su 3-4 privaziuot sviesofora,pereja,sankaba ir stabdis,laisvas..
(kalniukai ir posukiai 2begis..)
o zeminant pavaras tai blyn dar sunkiau...is 4 i 3 ir is 3 iki 2 ir tik tada sustoji??nu tai pries kiek laiko reikia pradet stabdyt...JAUCIUOSI BLONDE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 24, 17:17)
nu as pasakysiu dar karta kaip stabdydavau as:vaziuoju 4 sakykim,matau netoli pereja(sviesoforas,kalniukai) lengvai spaudziu stabdy(aisku masina traukuliuojasi,kas man ziauriai nervina)susistabdydavau taip iki 30greicio ir 2begy....siandiena sakau ar galima nedaryt taip kaip dariau anksciau nes nu ziauriai nesamone man gaunasi,sako galima aisku....tai reiskia galiu ir su 3-4 privaziuot sviesofora,pereja,sankaba ir stabdis,laisvas..
o zeminant pavaras tai blyn dar sunkiau...is 4 i 3 ir is 3 iki 2 ir tik tada sustoji??nu tai pries kiek laiko reikia pradet stabdyt...JAUCIUOSI BLONDE biggrin.gif

bet turit staigisi pries pereja stabdyt, kad sankaba-stabdis-visiskas sustojimas, o jei stabdysit ilgiau visa laika imynus sankaba, na siek tiek riedesit iki visisko sustojimo, bus blogai ( arba cia tas egzaminuotojas prie manes prisikabino)
as darydavau taip kaip jus ir instruktorius man nieko nesake, kad cia blogai
zodziu, po to egzamino susimakalavau visiskai verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 24 lapkričio 2011 - 15:23

kokia masina gavai?saunu, kad pasiseke del instruktoriaus, labai sveikinu islaikius thumbup.gif drinks_cheers.gif kiek mazdaug laiko vaziuojama gatvej?
gal gali atsakyt mums diskutuojancioms apie stabdyma, stabdai zemindama pavaras ar stabdai, o paskui iskart 2 pavara jungei(gal suprasi ka cia sumakalavau ax.gif )
[/quote]

is tos laimes pamirsau masina paminet biggrin.gif . Gavau 6 golfa. Del instruktoriaus, net nesitikejau, kad Regitroj tokiu gali buti geru, kurie padrasintu ir ramintu smile.gif. Gatvej vazinejama ivairiai, manes kai lauke vaikinas, tai sake beveik dvigubai ilgiau nei kiti vazinejau. Pagal jo skaiciavimus as vazinejau apie 25min, o kiti grizo ir po 15min taip pat islaike smile.gif. Manau laikas gatvej priklauso nuo marsruto. Del stabdymo kai ir mokinausi vazinet ir per egzamina pvz vaziuoju 4 pavara pristabdau ir tik tada 2 pavara jungiu. Stabdymas mazinant pavaras reikalingas ziema, bent jau mane taip per teorija mokino, kad ziema kai slidu reik stabdyt zeminant pavaras. Manau ka mokina ir dabar stabdyt zeminant pavaras, tai vien todel, kad arteja ziema ir lengviau butu kai bus slidu smile.gif. Mano nuomone galima ir taip ir taip vaziuot, kol neslidus keliai smile.gif.
Atsakyti
Man visada i galva kale, kad reikia stabdyti zeminat pavaras pvz sankryzoj sukant, bet pvz paskutini vaziavima net noredama taip nepadariau, nes per velai apie sukima pasakydavo dziaugiaus, kad isukt speju, o ne pravaziuoju lotuliukas.gif
O seip logiskai mastant juk regirtoj skaitos klaida jei laikai sankaba ilgiau nei 3 sekundes jei neklystu g.gif arba pristabdyt be sankabos, taip ir gi darau ax.gif atrodo kai uz vairo atsisedi viskas savaime aisku, o kai reikia paaiskinti nemoku doh.gif

As i egzamina nebenoriu verysad.gif namiskiai numuse upa, brolis pastoviai snek, kad vistiek neislaikysiu, mama ir gi susklele, kad jei pasiseks is kokio 4-5karto gal ir islaikysiu gun_rifle.gif gun_rifle.gif tetis ir gi pesimistiskai nusiteikias tik garsiai to nesako, bet ji suprantu, nes su jo masina nesusitvarkiau doh.gif
Atrodo visi tik ir laukia kol susimausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 11 24, 17:11)
sypsenele, labai uz Jus dziaugiuos, smagu, kad viskas pavyko. Dar karteli dekoju uz bilietu koduka (teorija issilaikiau).

aciu 4u.gif . O jus saunuole, nuosirdus sveikinimai iveikus teorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 24, 17:23)
Man visada i galva kale, kad reikia stabdyti zeminat pavaras pvz sankryzoj sukant, bet pvz paskutini vaziavima net noredama taip nepadariau, nes per velai apie sukima pasakydavo dziaugiaus, kad isukt speju, o ne pravaziuoju  lotuliukas.gif
O seip logiskai mastant juk regirtoj skaitos klaida jei laikai sankaba ilgiau nei 3 sekundes jei neklystu  g.gif  arba pristabdyt be sankabos, taip ir gi darau  ax.gif  atrodo kai uz vairo atsisedi viskas savaime aisku, o kai reikia paaiskinti nemoku  doh.gif

As i egzamina nebenoriu  verysad.gif  namiskiai numuse upa, brolis pastoviai snek, kad vistiek neislaikysiu, mama ir gi susklele, kad jei pasiseks is kokio 4-5karto gal ir islaikysiu  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  tetis ir gi pesimistiskai nusiteikias tik garsiai to nesako, bet ji suprantu, nes su jo masina nesusitvarkiau  doh.gif
Atrodo visi tik ir laukia kol susimausiu  doh.gif

nesinervinkit taip 4u.gif man atvirksciai, visi drasino, sake tikrai is pirmo karto islaikysiu, o va, nieko panasaus, taip, kad maziau klausykit tokiu pesimistu, auksciau nosyte, ir viskas bus saunu, va 4u.gif 4u.gif 4u.gif palaikymui, geriau klausykit, ka mes cia sakom, tuo paciu gyvenam ir viena kita palaikom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 24, 16:23)
Man visada i galva kale, kad reikia stabdyti zeminat pavaras pvz sankryzoj sukant, bet pvz paskutini vaziavima net noredama taip nepadariau, nes per velai apie sukima pasakydavo dziaugiaus, kad isukt speju, o ne pravaziuoju  lotuliukas.gif
O seip logiskai mastant juk regirtoj skaitos klaida jei laikai sankaba ilgiau nei 3 sekundes jei neklystu  g.gif  arba pristabdyt be sankabos, taip ir gi darau  ax.gif  atrodo kai uz vairo atsisedi viskas savaime aisku, o kai reikia paaiskinti nemoku  doh.gif

As i egzamina nebenoriu  verysad.gif  namiskiai numuse upa, brolis pastoviai snek, kad vistiek neislaikysiu, mama ir gi susklele, kad jei pasiseks is kokio 4-5karto gal ir islaikysiu  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  tetis ir gi pesimistiskai nusiteikias tik garsiai to nesako, bet ji suprantu, nes su jo masina nesusitvarkiau  doh.gif
Atrodo visi tik ir laukia kol susimausiu  doh.gif

AS MANAU MAN SUNKIAU,IS MANES VISI TIKISI LABAI KAD ISLAIKYSIU verysad.gif VYRAS TEVAI SESUO UOSVIAI..NET DUKRUZE 3METUKU,SAKO MAMYTE AS TAVE PALAIKYSIU,PAMATYSI ISLAIKYSI AS JAUCIU doh.gif VIEN JOS ZODZIAI MANE IKI ASARU DAVEDA,JEIGU NE......O AS MANAU KAD NE... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 24 lapkričio 2011 - 15:31
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 24, 17:28)
AS MANAU MAN SUNKIAU,IS MANES VISI TIKISI LABAI KAD ISLAIKYSIU verysad.gif VYRAS TEVAI SESUO UOSVIAI..NES DUKRUZE 3METUKU,SAKO MAMYTE AS TAVE PALAIKYSIU,PAMATYSI ISLAIKYSI AS JAUCIU doh.gif VIEN JOS ZODZIAI MANE IKI ASARU DAVEDA,JEIGU NE......O AS MANAU KAD NE... verysad.gif

na taip save grauzt irgi nieko gero, na neislaikiau, nors visi lauke, aisku, pirma diena labai save griauziau, pykau ant saves, bet apsiraminau, na neislaikiau neislaikiau, tikrai nepasiduosiu, eisiu tol kol islaikysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 24, 17:27)
nesinervinkit taip 4u.gif man atvirksciai, visi drasino, sake tikrai is pirmo karto islaikysiu, o va, nieko panasaus, taip, kad maziau klausykit tokiu pesimistu, auksciau nosyte, ir viskas bus saunu, va  4u.gif  4u.gif  4u.gif palaikymui, geriau klausykit, ka mes cia sakom, tuo paciu gyvenam ir viena kita palaikom mirksiukas.gif

Man geriau butu jei isvis nieko nesakytu doh.gif bet tos teises mane i bankrota varo tad nenorom turejau pasakyt apie egzamino data doh.gif
As ir to neislaikymo nebijau, na neislaikysiu-perlaikysiu maza beda, bet va tada visi vapes "sakiau, kad neislaikysi" doh.gif

o jei pesciojo nepraleidi kritine klaida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 24, 17:38)
Man geriau butu jei isvis nieko nesakytu  doh.gif  bet tos teises mane i bankrota varo tad nenorom  turejau pasakyt apie egzamino data  doh.gif
As ir to neislaikymo nebijau, na neislaikysiu-perlaikysiu maza beda, bet va tada visi vapes "sakiau, kad neislaikysi" doh.gif

o jei pesciojo nepraleidi kritine klaida?  g.gif

na, aisku, labai svarbus artimuju palaikymas, bet... reiketu ismokti nereaguoti ax.gif as galvojau, issilaikiau teorija, tai galesiu su vyru pavazinet, jau pirma karta apstauge, tai zinokit, sustojau ir parejau pescia namo, man ir taip to streso ir nervu gana del vaziavimoo, o jis dar cia prisideda, o dabar jau nereaguoju, ziuriui kelia, galvoju apie taisykles, o jis jau tegul bamba ka nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 24, 15:17)

Taip ir darau. g.gif Gal tada galima taip. Nes mane taip tik mokino g.gif

QUOTE(spin2liux @ 2011 11 24, 15:20)
bet turit staigisi pries pereja stabdyt, kad sankaba-stabdis-visiskas sustojimas, o jei stabdysit ilgiau  visa laika imynus sankaba, na siek tiek riedesit iki visisko sustojimo,  bus blogai ( arba cia tas egzaminuotojas prie manes prisikabino)
as darydavau taip kaip jus ir instruktorius man nieko nesake, kad cia blogai
zodziu, po to egzamino susimakalavau visiskai verysad.gif  unsure.gif

Aš prisistabdau vien su stabdžiu, o sankaba jau visai prie pabaigos tik išminu. Na, kai pajuntu, kad mašiniukas truputi jau nepatenkintas. Bet va irgi bijau, kad nebūtų jog vis dėl to per ilgai laikau koją ant sankabos. Man rods gal ir telpu į tas 5 sekundes g.gif Instruktoriaus klausiau, tai sakė, svarbu, kad pradžioj pamatytų egzaminuotojas, kad moki elgtis su sankaba, nelaikai jos per manevrą (posūkį), sąnkryžoj. Paskui sako, jis jau nebežiūrės tau į kojas ir sekundžių neskaičiuos. Aišku, jeigu pamatys, kad laikai numynus be reikalo, tai sureaguos.
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 24, 16:17)

Truputi pasimeciau as, jus vaziuojat iki sviesaforo sakykim 3-4 begiu nestabdydama, o paskaui staigiai stabdot, ar nuolat pristabdot su sankaba? As kazkada seniai kai taip padariau, tai man pasake, kad egzaminuotojas nuspaustu stabdzius ir egzas baigtas butu.. o jei pristabdysi su sankaba tai 5 sekundes galima greit virsyti g.gif
Nuo to laiko vaziuoju 4-3-2-sustoju ir laisvas. O kai taip mazinu begius daznai ir isvis nebereikia sustoti nes uzsidega zalia, praeina zmones ir pan...4-3-2-3.. rolleyes.gif
Atsakyti