Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistas

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 05, 20:51)
Eilėraštukas.

Vertimas:
Ant vištos kojelės-medinė trobelė
Trobelėj gyvena-Kaledų senelis
Senelis kaip uoga
Troba kaip dezutė
Ir štai psakėlė-trumputė trumputė...

Jetau kaip fainai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2011 12 05, 19:55)
Na ar matet kuri laida Negaliu tylet  siandien per LIETUVOS RYTO TV  g.gif

o apie ką buvo laida? dabar žiūriu apie skiepus...gaila, kad ne nuo pradžių įsijungiau...
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2011 12 06, 01:01)
o apie ką buvo laida? dabar žiūriu apie skiepus...gaila, kad ne nuo pradžių įsijungiau...

Labuka. Oi ir as noriu suzinoti apie ka ten, nors trumpai blush2.gif . Neapsisprendziam del mazojo skiepu... MB nori skiepyti nors tuo DTP. As bijau... Nu bet stablige mirtina liga...O ir kitos ligos baisios. Siaip MMR pavojingiausias, su gyvais virusais. DTP gal nera tiek pavojingas?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 12 05, 22:06)
Mums ART buvo suorganizavus grupe uzsiemimu (nemokamu), ir strazdaneles lankem, buvom daugiau pasyvios ziuroves (arba piesiau, sokau, dainavau, sortavau as viena) - bet manau naudos buvo rolleyes.gif

Tai jus nors pasyvios, o maniskis savo neigiama reakcija i ka nors saukimu isreiskia kolkas.. g.gif

QUOTE(Scintilla @ 2011 12 06, 00:01)

Apie skiepus ir buvo. Viena kaunieciu seima ten dalyvavo su tokiu labai kategorisku teveliu, kuris buvo labai grieztai isitikines, kad jo autistukas autistu tapo po skiepu. Sakau, gal cia is musu temos mamu, kuri nors dalyvavo.. g.gif

Bet siaip nieko naujo ten neparode. Tiesiog eiline situacija-vieni UZ, kiti PRIES ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisJa: 06 gruodžio 2011 - 08:17
QUOTE(vega2 @ 2011 12 06, 08:14)
Labuka. Oi ir as noriu suzinoti apie ka ten, nors trumpai  blush2.gif . Neapsisprendziam del mazojo skiepu... MB nori skiepyti nors tuo DTP. As bijau... Nu bet stablige mirtina liga...O ir kitos ligos baisios. Siaip MMR pavojingiausias, su gyvais virusais. DTP gal nera tiek pavojingas?

dabar kartoja tą laidą 4u.gif
Atsakyti
Aciu Scintilla uz informacija! Jau ziuriu smile.gif

Nu bet ka as zinau, tas tevas laidoje toooks agresyvokas ir netolerantiskas, man atrodo, kad jis yra suskiepytas visais imanomais skiepais vaikysteje doh.gif . Oi nemegstu netolerantiski zmoniu... Juk kiti irgi turi teise i savo nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vega2: 06 gruodžio 2011 - 09:08
QUOTE(LisJa @ 2011 12 06, 08:16)
Bet siaip nieko naujo ten neparode. Tiesiog eiline situacija-vieni UZ, kiti PRIES ir tiek.

drinks_cheers.gif

QUOTE(vega2 @ 2011 12 06, 09:06)
Nu bet ka as zinau, tas tevas laidoje  toooks agresyvokas ir netolerantiskas

drinks_cheers.gif man irgi nepatiko jo elgesys...juk žinojo į kokią laidą eina ir kad bus visokių nuomonių...man to berniuko pasidarė gaila, kai tėtis įsisiautėjo...išsigando vaikas, nes nesuprato, kas vyksta...vakar žiūrėjau ne nuo pradžių, tad šiandien norėjau išgirsti jų istoriją...na matyt ją vėl praleidau, nes girdėjau tik kaltinimus...ir dar labai nepatiko gydytoja...kam apgaudinėti žmones, kad ta vakcina tokia nekalta ir saugi, jei kitose šalyse yra net fondai nukentėjusiems nuo skiepų...taip išeina, kad JAV naudoja ne tokią saugią vakciną nei mes...dar labai įstrigo gydytojos žvilgsnis...realybėje bėgčiau nuo tokio žmogaus kuo toliau unsure.gif
Atsakyti
Laba diena.
Nulipdėm besmegenį. Kol prikalbėjau eit namo doh.gif Ir tai su ašarom.

Aš UŽ skiepus. Ir man labai gaila, kad mamos nusprendusios neskiepyt savo vaikų veda juos į bendro ugdymo įstaigas... Nes tokie vaikai yra ta silpnoji grandis ligom kurių skiepų atsisakė. Kodėl mano vaikas turi būti verčiamas būti šitoj aplinkoj....
Skiepai ne šiaip sau buvo išrasti, ir jei nustos kas antras vaikas būt skiepijamas, gražiui formoj grįš ligos su visom epidemijom. ne šiandien, ne rytoj, bet...

LisJa, Jokūbo "silpnoji" vieta plaukai. Juos liečia,kai neramu, kai jaudinasi,kai linksmas, kai verkia, kai valgo,kai migdosi..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 06, 13:04)
Laba diena.
Nulipdėm besmegenį. Kol prikalbėjau eit namo  doh.gif  Ir tai su ašarom.

Aš UŽ skiepus. Ir man labai gaila, kad mamos nusprendusios neskiepyt savo vaikų veda juos į bendro ugdymo įstaigas... Nes tokie vaikai yra ta silpnoji grandis ligom kurių skiepų atsisakė. Kodėl mano vaikas turi būti verčiamas būti šitoj aplinkoj....
Skiepai ne šiaip sau buvo išrasti, ir jei nustos kas antras vaikas būt skiepijamas, gražiui formoj grįš ligos su visom epidemijom. ne šiandien, ne rytoj, bet...

LisJa, Jokūbo "silpnoji" vieta plaukai. Juos liečia,kai neramu, kai jaudinasi,kai linksmas, kai verkia, kai valgo,kai migdosi.....  doh.gif

Oj, kaip as laukiu sniego....Pernai tokiu metu verkiau, nes mano sunus pirmaji savo sniega mate pro VRC langa. Uztat siemet taip nebus wub.gif Savaitgali, per mano gimtadieni puosim eglute, manau vaikui jau bus rimtesnis ispudis, nei pernai. Tikiuosi.

Del plauku- bet ar tai labai krenta i akis ziurint is sono? g.gif Bandau isivaizduot, kaip tai turetu atrodyt. Ir mastau, kad vargu, ar man tai sukeltu koki itarima, jei tarkim vaikas staiga paciupinetu savo plaukucius.. g.gif
Atsakyti
LisJa, Jokūbo "silpnoji" vieta plaukai. Juos liečia,kai neramu, kai jaudinasi,kai linksmas, kai verkia, kai valgo,kai migdosi.....  doh.gif [/i]

O kaip ratukai, skalbimo masina? Praejo jau tas laikotarpis?
Papildyta:
Mano Jokubas jau nuo vasaros man nebeleidzia indu plaut doh.gif Ir nesuprantu kodel g.gif Tetis plauna, viskas tvarkoj, o jei tik as, tai iskart i isterijas puola unsure.gif Siurbt, grindis plaut, dulkes valyt, WC sveist galiu.....net padeda, o va indai...kas cia per dalykas...kokios jam asociacijos gali kilt su tuom g.gif Aj, ir dar rubus lygint ne visada leidzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2011 12 06, 08:14)
Nu bet stablige mirtina liga...

kiek žinau, tai jei susižeidus atsiduri ligoninėje ir yra tikymė, kad gali susirgti stablige, iš karto gauni skiepą...vaikams kitaip, mes turim jų skiepų pasus..o suaugę irgi beveik visi nuo jos skiepyti, bet ligoninės neturi tikslios informacijos apie kiekvieną ligonį, tad skiepas kartojamas...

Aš UŽ skiepus.

turbūt dauguma yra už skiepus...ir aš manau, kad jie reikalingi...bet ne pirmais gyvenimo metais, kai vaikučio nervų ir imuninė sistema dar nėra pilnai susiformavusi...ir ne tokiais kiekiais...o dėl silpnosios grandies g.gif jau nebeaišku, kas iš tiesų yra silpnoji grandis...tų baisių ligų sumažėjo, bet jei geriau pagalvoji, tai kiek mes turim sveikų vaikų...visur, kur tik paklausai, vaikai alergiški, turi vienokių ar kitokių sveikatos problemų...mokykloje mokytojai skundžiasi, kad kiekviena pirmokų karta ateina vis silpnesnė...kad su kiekvienais vaikais sunkiau dirbti, kad žymiai prasčiau įsisavina informaciją, prastesnė atmintis, nesukaupia dėmesio...
Atsakyti
LisJa, krenta, nes būna momentų,kai pastoviai pirštuklai plaukuose ir jis vis tuos plaukučius suka, suka, suka...

Žvėriuke, taip mašinos, kamuoliai, traukiniai mylimiausi žaislai.

Scintilla, manai dėl viso to kalti skiepai?
aš labiau"kaltinčiau" tobulėjantį pasaulį, aplinką kurioje mes gyvename, kuo kvėpuojame, ką valgome.... Kiek prietaisų pas mus namie, kiek laiko praleidžiam gryname ore...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 06 gruodžio 2011 - 13:44