Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai lauke

QUOTE(amarrile @ 2012 04 13, 19:48)
Primenu,kad norint pagirti nebutina tam pačiam puslapį kelis kartus kartoti tą pačia nuotrauką.Reikia ištrinti nuotraukos adresą žinutė,jei ką ax.gif
lingomina paprašyk kieno nors,kad sukurtų Tau internetinį albumą. Gal tą fotki,nes meginai jau į jį sukelti savo nuotraukas,tai dalį darbo jau pažįsti biggrin.gif Pati turėsi didelį malonumą su fotiku lakstyti biggrin.gif
kam nors klausimas-ar eina prikabinti nuotraukas tiesiai iš kompiuterio,ir jei galima,kaip lengvai sumažinti iki reikiamo dydžio

meginau,man nesigavo,paraso virsijai leidziamu albumu skaiciu.ir te pasiuntas kad toki kvaila foruma tegali tureti.i feizbuka idedu o cia kazkokia nesamone.turiu nuotrauku kompiutery,megstu su fotiku po kiema palakstyti,o su situo forumu man nesigauna,esu labai pikta ant jo.
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2012 04 13, 20:15)
meginau,man nesigavo,paraso virsijai leidziamu albumu skaiciu.ir te pasiuntas kad toki kvaila foruma tegali tureti.i feizbuka idedu o cia kazkokia nesamone.turiu nuotrauku kompiutery,megstu su fotiku po kiema palakstyti,o su situo forumu man nesigauna,esu labai pikta ant jo.

Nueikit į www.radikal.ru, paspauskit parinkti ir pasirinkit nuotrauką iš kompiuterio. Tada paspauskit "zagruzit". Kai užkraus, nukopijuokit eilutę Nr.2 ir įklijuokit tiesiai į savo žinutę SM. Arba nukopijuokit pirmą eilutę ir paspaudę SM žinutėję mygtuką IMG, įklijuokit ją į atsidariusį laukelį.
Sėkmės, lauksim nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2012 04 13, 21:46)
Nueikit į www.radikal.ru, paspauskit parinkti ir pasirinkit nuotrauką iš kompiuterio.  Tada paspauskit "zagruzit". Kai užkraus, nukopijuokit eilutę Nr.2 ir įklijuokit tiesiai į savo žinutę SM. Arba nukopijuokit pirmą eilutę ir paspaudę SM žinutėję mygtuką IMG, įklijuokit ją į atsidariusį laukelį.
Sėkmės, lauksim nuotraukų mirksiukas.gif

as nukopijuoju 8 eilute.

O tiesiai is kompiuterio keliant i SM per Browse, pirmiausiai sumazinu kompiuteryje su nuotrauku redagavimo programa (as tai darau su Microsoft Office Picture Manager)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 14 balandžio 2012 - 09:36
skubus klausimas gėlininkėms: kaip jūs pratinat gėles prie saulės? aš padėjau už lango vieną kart kokiai 15min, kitąkart irgi panašiai, vakar nebuvo saulės, o šiandien nuo ryto neužtengtos. nenudegs kažin? (kalankės pas mane). o grynam ore daugiau laistom ar tiek pat? ačiū jums už operatybų ats notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 04 14, 10:38)
skubus klausimas gėlininkėms: kaip jūs pratinat gėles prie saulės? aš padėjau už lango vieną kart kokiai 15min, kitąkart irgi panašiai, vakar nebuvo saulės, o šiandien nuo ryto neužtengtos. nenudegs kažin? (kalankės pas mane). o grynam ore daugiau laistom ar tiek pat? ačiū jums už operatybų ats notworthy.gif

As kalankiu nelabai kepinu ant saules, kuri laika, kai isnesu i lauka, tai visai saules nemato, o paskui tik rytine 4u.gif Laistau dazniau, bet labai nelepinu, nes ji man nebezydi ir as ja nebelabai myliu....Kartais buna pamirsta ir vargsta be vandens, bet ypatingai nepyksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prisipirkau siandien pelargoniju mugej wub.gif thumbup.gif ziuresim kaip cia bus, ar susidraugausiu as su jomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2012 04 14, 17:13)
prisipirkau siandien pelargoniju mugej  wub.gif  thumbup.gif  ziuresim kaip cia bus, ar susidraugausiu as su jomis  biggrin.gif

Pagal šią ligą prašom į šitą palata doctor.gif
http://www.supermama...?...9966&st=408
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 04 14, 18:24)
Pagal šią ligą prašom į šitą palata doctor.gif
http://www.supermama...?...9966&st=408
4u.gif

AMARRILE,ar ne i moderatorius jau isidarbinai lotuliukas.gif

as irgi turiu palergonija kambary,ir noriu sodinti ja lauke i vazona.tik bijau kad dar nusals,manau reikia veliau.

dekoju visoms uz pagalba ,ledai jau pajudejo,pasidariau jau fotki albuma.tik nebezinau ka tooliau su juo daryti.galva jau kvadratine pasidare bet ismokau.nu padarysit jus ce profesoriu is manes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingomina: 16 balandžio 2012 - 15:11
QUOTE(lingomina @ 2012 04 16, 15:07)

as irgi turiu palergonija kambary,ir noriu sodinti ja lauke i vazona.tik bijau kad dar nusals,manau reikia veliau.

dekoju visoms uz pagalba ,ledai jau pajudejo,pasidariau jau  fotki albuma.tik nebezinau ka tooliau su juo daryti.galva jau kvadratine pasidare bet ismokau.nu padarysit jus ce profesoriu is manes lotuliukas.gif

Šaunuolė, kad mokotės 4u.gif čia daug kam nelengva su nuotraukom. Dabar jau tikrai lauksim foto smile.gif
Atsakyti
Kaip tik nesideda nuotraukos doh.gif Yra taip buvę,kelias dienas,paskui bizas praėjo...
Aidas iš nesenos praeilies.O tiksliau,dar sėdi su vienu kiaušiniu biggrin.gif
http://images109.fot...ynas1177-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2012 04 16, 16:07)

dekoju visoms uz pagalba ,ledai jau pajudejo,pasidariau jau  fotki albuma.tik nebezinau ka tooliau su juo daryti.galva jau kvadratine pasidare bet ismokau.nu padarysit jus ce profesoriu is manes lotuliukas.gif

Dėkit albumo nuorodą (tik albumas turėtų būti Public).
Atsakyti
Ir kaip šis nuotraukų dėjimo kėlimo pašnekesys susijęs su vazonais lauke?
yra tam skirta tema, kur čainikus palaipsniui išmokina kaip įdėt nuotraukas. baikit offtopint.

geriau pasakykit, ką su parudavusiais arba pajuodusiais (turbūt nuo saulės) viržiais vazonuose daryt? apkarpyt ar nieko nedaryt, patys atžels?
Atsakyti