Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai lauke

siandien ir as issisodinau savo pelargonijas i vazonus, dienai palikau lauke, o nakciai sakiau inesiu i siltnami dar, nes manau kad dar jos saltoka gali buti nakti
Atsakyti
....jooo,nakciai dar nepalik,nors gal nieko blogo ir neatsitiktu,bet suvargs.Va,su naslaitem tai kitaip,tos nieko nebijo.
Atsakyti
pirmi metai sodininkauju doh.gif tai dar zalia visiskai ant geliu, kazkaip niekada nemegau lauko geliu, kambaryje tai ju pilna net nebera kur deti, o vat lauko nemegdavau, o dabar ko gero pribrendau tam reikalui, tai vat ir kaupiu palengva visa info, ir galvoju jei siemet nepasiseks tai kitais metais pasistengsiu , kad pasisektu 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

oi kiek cia grozio prisiusta,ziurejau kelis kartus SHANET nuotraukas.
o vazonu didumas ,tokiuose ir gelems yra vietos kaip darze gyventi.
tik kilo klausimas ar moliniai nebijo salciu?
as molini pastaciau lauke,nuo salciu skilineja virsus,
nes ziemojo lauke.
Atsakyti
.....moliniai-keramikiniai bijo mirksiukas.gif ....maniskiai ne tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2012 04 24, 13:33)
bis.gif ....jau kad isgyret, net galva susisuko tongue.gif .
Joooo,vazoniku turiu daugybe,o laikau juos viena i kita sumautus ir sukrautus siltnamy ax.gif ...labai reiktu ukinuko,ale ner.
Nidulia,vietos mazai,bet talpinuosi.Gyvenam tai mieste daugiabuty,cia fotkese sodas,kazkiek gelyciu prasiauginu,kazka perku jau prazydintus,kazka gaunu is


Nieko sau, sode tokios grozybes, galetumet basara ir gyventi tokiame grozyje wub.gif
As vakar stambines rozes jau i kiema issodinau, sulapojusios jau visos. Kazi, ar nepasiskubinauas cia, saulutes apzaveta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 balandžio 2012 - 17:01
[quote=shanet,2012 04 23, 18:56]
[b]


user posted image

Kaip sekasi svogūnines gėlytes pražydinti? ar nesušala akmeniniame vazone gumbeliai g.gif
Gal patarsit kur pigiau nusipirkti tokiu vazonu rolleyes.gif

Atsakyti
Nidulia,cia gal tau labiau padetu roziu gerbejos ir zinoves mirksiukas.gif .As neauginu ju.Tiesa,turiu viena tokia labai paprasta- parko roze,jos kaip taisykle nelepios,bet ir ziedai ne tokie puosnus. Bijau as tu puosniu,reikia labai priziuret,kaip su vaikais tongue.gif . O maniske dar jauna,ziedu nerode,bet ta pati auga kaimynystej,ale vijokline,kabinasi i tvora.
Joooo,savo fazendoj praleidiam visa siltaji perioda,turim nameliuka,virtuvele,du kambariai,vietos uztenka.WC lauke,siemet prasysiu MB duso kabinos tongue.gif ,vien baseino neuztenka.

Amarrile,svoguninius jei ir prazydinu vazonikuose,tai tik bliuduose,kuriuos glima ziemai uzkasti lysvej mirksiukas.gif ....pries tai prikaisiojus svogunus.Siemet taip dariau,veliau pasirodysiu. O ta akmenini vazona papuosiau jau gatavai pradaiginus svogunelius tokiuose kiauruose bliuduose,kuriuos taip pat buvau uzkasus per ziema lysvej mirksiukas.gif .Kai tik snapelius pradejo rodyt, tuoj perkeliau i vazona tongue.gif ......atrodo kaip cia buve tongue.gif .
Va,tokios pintines svoguninems...
user posted image

O sita vazona pirkom Rietavo turguj,nepamenu kiek suplojom.....kazkaip nemazai,pamenu ,kad MB burbejo cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shanet: 24 balandžio 2012 - 21:07
o kaip ten saulėgrąžas augini? papaskok, man ši variantas vienas labiausiai patikusių. ar ilgai žydi ir t.t.
Atsakyti
.....aha,saulegrazos ir man labai wub.gif ,jau dabar nepamenu kiek laiko dziugina aki ziedai,tik beda su amarais,kaip mat uzpuola,reikia purkst nuo tu gyviu,po kurio laiko ir apatiniai lapai nugelsta,vis reik nuskabyt.Bet galima pakombinuot su mazesnem,kad uzstotu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2012 04 24, 22:04)
svoguninius jei ir prazydinu vazonikuose,tai tik bliuduose,kuriuos glima ziemai uzkasti lysvej mirksiukas.gif ....pries tai prikaisiojus svogunus.

o tas dėželes daržo lysvėje užkasi ar gėlyne? g.gif
Atsakyti
...jooo,darzo lysvej,gelynu jau nekapstau tongue.gif .
Atsakyti