Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai lauke

QUOTE(shanet @ 2012 04 24, 22:52)

Merginos,gal pravers mirksiukas.gif ....cia keleta paveiksleliu,kaip grupuot vienam vazone

user posted imageir t.t.

ar cia taip uzauginti ar tik sukisa i vazona ir padaro grazu foto reportaza g.gif

va cia įtikinamiau biggrin.gif

QUOTE(gozė @ 2012 04 13, 11:14)
perziurinejau anu metu foto, radau puiku lauko vazonelio dekora  doh.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
Man tokios kompozicijos grazios, bet, netikiu, jog realybeje taip butu, manau, cia tik fotosesijai sudeta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 07, 18:31)
Man tokios kompozicijos grazios, bet, netikiu, jog realybeje taip butu, manau, cia tik fotosesijai sudeta 4u.gif

va va pritariu drinks_cheers.gif nes kiek pati bandziau, tai tik išstimpa ištysta gėlės g.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

sitos kur cia parodyta gali buti kad padarytos fotosesija.

bet as jau treti metai daug geliu sodinu i vazonus
ir niekas niekur nenutysta,o sodinu 3-4 geles visados.
paziurekit mano albume,bet cia tik sio pavasario.
Atsakyti
Ir aš pasodinau vazone lobeliją, petuniją ir darr susigundžiau įkišti sėkliukę nasturtos. Na žiūrėsiu kaip cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2012 05 09, 13:49)
labas  4u.gif

sitos kur cia parodyta gali buti kad padarytos fotosesija.

bet as jau treti metai daug geliu sodinu i vazonus
ir niekas niekur nenutysta,o sodinu 3-4 geles visados.
paziurekit mano albume,bet cia tik sio pavasario.

O kai nužydi svogūninės, ar jas iškasate, ar į jų vietą sodinate ką nors g.gif Našlaitės irgi ne visą sezoną būna dekoratyvios, ką planuojate sodinti jų vietoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 09 gegužės 2012 - 15:36
QUOTE(Linetax @ 2012 05 09, 16:33)
O kai nužydi svogūninės, ar jas iškasate, ar į jų vietą sodinate ką nors g.gif Našlaitės irgi ne visą sezoną būna dekoratyvios, ką planuojate sodinti jų vietoje ax.gif

nuzydejusius svogunelius persodinu i gelyna.
o naslaiciu vietoj sodinsiu petunija,serenti...
dar ten truputi mates pasodintos viendienes,
sitas palieku per ziema vazone.
Atsakyti

Sveikos,kas del trasu ,tai labai patiko schultz,turejau universlias ir skirtas rozems thumbup.gif ,bet naudojau visiems zydintiems.Dar patiko tokios ruzavos,jomis prekiauja visuose turguose,susverta ivairiais dydziais.....tinka viskam-universal.

Sutinku,jog labai gerai trest naturaliu produktu,bet man tas reikalas nepatinka cool.gif ....reikia tuos kakius ar zoles kazkur uzsiraugt,praskiest,smirda. Man patogiau pirkt presuotus pauksciu ar galviju ....va radau,tokius...

user posted image

Lingomina,pasiziurejau tavo vazonelius...grazu thumbup.gif .O as linkus daugiau geliu prideti,netgi suspausti tongue.gif .Pvz palergonijos tik tokiu budu labiau zydi,kitu atveju eina i lapus.Jei vienam vazonike kombinuoju daugiau ivairesniu geliu,tai palergonijas uzkasu su visu vazoneliu,kad saknynas butu suspaustas mirksiukas.gif .

Siemet kazkaip nedirba galva doh.gif ,ner jokios fantazijos,nezinau ka su kuo grupuosiu.
Is turimu geliu nematau grazaus vaizdelio ax.gif .
Ai,bet is kitos puses-man grazu viskas ,kas zydi irnesakyk.gif .
Atsakyti
[quote=shanet,2012 05 11, 10:57]

Lingomina,pasiziurejau tavo vazonelius...grazu thumbup.gif .O as linkus daugiau geliu prideti,netgi suspausti tongue.gif .Pvz palergonijos tik tokiu budu labiau zydi,kitu atveju eina i lapus.Jei vienam vazonike kombinuoju daugiau ivairesniu geliu,tai palergonijas uzkasu su visu vazoneliu,kad saknynas butu suspaustas mirksiukas.gif .

aciu ax.gif o del paleronijos nezinojau,kad jai tinka taip.
Atsakyti
Merginos, SOS, mano vazone su trimis rozemis susikrauste skuzdeles, ka daryti?????? doh.gif doh.gif doh.gif Gaila rozes klibinti, jau su lapais, matosi, kur bus ziedas.........
Atsakyti
nu nezinom ka daryti su tais skruzdeliukais g.gif
kaip juos isvylioti.siltnamy kai apsigyvena ,
as su kastuvu isnesu i soda,likusios patcios iseina.
Atsakyti
Visada turiu kokį preparatą nusipirkusi...Po to,kai katakombas po pamatais buvo pradėjusios rausti. Ir iš šiltnamio iškrapščiau.Dabar MB mačiau purškiamą įsitaisęs,anksčiau barstomą turėjom(net į kapus tenka vežtis doh.gif )
Atsakyti