Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa toliau, tęsiam

QUOTE(Vistik @ 2012 02 02, 15:59)
Ir kad jau tokios visos gudrios ir su patirtim, tai gal galit duoti patarimų kaip iš vaiko išguiti sveiku protu nesuvokiamą netvarkingumą, apsileidimą?  mastau.gif

Na maniškė atsakė, kad ji nesitvarko tada, kai jaučiasi pati kaip šiukšlė, nes ją paliko. O šiukšlei- šiukšlyne vieta... Tokie jos jausmai kartai būna. Tik pripažinus tuos jos jausmus keliaujame toliau. Bent jau tokia mūsų patirtis. Nežinau, ar ji tiks tau
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 02 02, 16:13)
aš jau sakiau- prieraišumo sutrikimai, bet tu to girdėti nenori. Čia nei blogai, nei gerai. Taip yra ir viskas. Tai mes vargiai ar įveiksim, vis dėl to tai problemos nuo ankstyvos kūdikystės. Visos jos turi su globotiniais ir 80 procentų šiaip su vaikais.

Taigi girdžiu aš, girdžiu ką sakai.
Tik mane nervina. Vakar. Pasikeitė kojines. Niekas gi jos neseka, ne kūdikis gi , kad stovėčiau šalia. Atsidarau po kiek laiko vonios duris, žiūriu kojinės guli ant kilimėlio, už pusmetrio skalbinių dėžė, taigi atidarė duris ir numetė, nu kam vargintis dabar eiti, pakelti dangtį, įmesti, atidariau, šast, uždariau, kažkas turėtų sutvarkyt, tik ne aš. Kaip man nesiusti, ką daryt, nekreipt dėmesio. Nu nežadu dėl jos kiaulidėj gyventi. Ir taip kasdien, kiekvienam kampe, eini ir bariesi. Atidarau stalčių, mokyklinį, supuvę mandarino žievės kartu su pratybom, iki šiukšlinės 2 m., ale kam, valgiau, įmečiau stalčiun, dzin, uždariau. Tik po ilgo kantrybės bandymo ir kai jau buvo gerai ,,pakratyta'' pradėjo šiukšles mesti į šiukšlinę,o ne šalia jos. Ateini, matai šiukšlinė ir šalia jos krūva jos šiukšlių, ta prasme jos karpiniai, jos suglamžytas koks lapas, jos sakykim jogurto indelis , kurį ką tik neseniai valgė ir t.t. Praėjau, mečiau net nežiūriu pataikiau ar ne. Sakai čia prieraišumas kaltas?

O va mokosi tai ji gerai. Aišku čia ir mano daug įdėta, bet jei negabus vaikas, tai nieko ten iš jo ir neišlauši. O jei ji dar baigtų tingėti, tai viską varytų aukščiausiu lygiu, yra gudri, protinga, tik tinginė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vistik: 02 vasario 2012 - 15:35
QUOTE(jurgaite @ 2012 02 02, 15:27)
kai jaučiasi pati kaip šiukšlė, nes ją paliko. O šiukšlei- šiukšlyne vieta...

kiek taviškei metų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 02 02, 16:45)
kiek taviškei metų?  unsure.gif

šešeri
Atsakyti
QUOTE(Vistik @ 2012 02 02, 15:28)
Tik mane nervina. Vakar. Pasikeitė kojines. Niekas gi jos neseka, ne kūdikis gi , kad stovėčiau šalia. Atsidarau po kiek laiko vonios duris, žiūriu kojinės guli ant kilimėlio, už pusmetrio skalbinių dėžė, taigi atidarė duris ir numetė, nu kam vargintis dabar eiti, pakelti dangtį, įmesti, atidariau, šast, uždariau, kažkas turėtų sutvarkyt, tik ne aš.  Kaip man nesiusti, ką daryt, nekreipt dėmesio. Nu nežadu dėl jos kiaulidėj gyventi. Ir taip kasdien, kiekvienam kampe, eini ir bariesi. Atidarau stalčių, mokyklinį, supuvę mandarino žievės kartu su pratybom, iki šiukšlinės 2 m., ale kam, valgiau, įmečiau stalčiun, dzin, uždariau. Tik po ilgo kantrybės bandymo ir kai jau buvo gerai ,,pakratyta'' pradėjo šiukšles mesti į šiukšlinę,o ne šalia jos. Ateini, matai šiukšlinė ir šalia jos krūva jos šiukšlių, ta prasme jos karpiniai, jos suglamžytas koks lapas, jos sakykim jogurto indelis , kurį ką tik neseniai valgė ir t.t. Praėjau, mečiau net nežiūriu pataikiau ar ne. Sakai čia prieraišumas kaltas?

O va mokosi tai ji gerai. Aišku čia ir mano daug įdėta, bet jei negabus vaikas, tai nieko ten iš jo ir neišlauši. O jei ji dar baigtų tingėti, tai viską varytų aukščiausiu lygiu, yra gudri, protinga, tik tinginė.

Mano dičkis panašiai, bet dabar problemų beveik nėra. Niekada nesinervindavau (taip kad jis matytų), šalia saldainių popieriukų, rastų jo lovoje (chroniškai nekreipdavo dėmesio į pastabas, tvarkymą kartu su juo ir t.t rasdavau sūrio likučių, obuolių graužukų ir t.t.), įmečiau supuvusių obuolių (veiksmas gal prieš pusantrų metų). Atsigulė, pašoko supyko...a, sakau, netyčia įkrito, nu čia tau netyčia popieriukai krenta. Pamaniau - nieko bloga, juk tau nėra problemų šiukšlių dėžėje miegoti...paverkėm, pakeitėm pižamą, patalynę...lovos švarą dabar saugo, dar brolio llova pasirūpina. Atrodė reikalas iki "akcijos" gana beviltiškai. Čia drastiškiausia, ką esu iškrėtus, siekdama tvarkos.
Kojinių tokiu atveju niekas nekeltų, brolis, pajutęs kame reikalas, dar apmindytų, o ryte, būtų pasiūlyta eiti tomis pačiomis, nes - švarios - gi neįdėjai į skalbinių dėžę.
Taip kiekvienu momentu: nuo nesutvarkyto stalo dingsta priemonės, dingsta nesutvarkyti žaislai (pagal susitarimą iškeliauja vaikams, kuriems labiau reikia). Dabar tvarka visai pakenčiama. Randu nesutvarkytus žaislus nebent tik tada, kai kažkas įdomaus atsitinka kitame namų gale, užtrunka ir pamiršta, bet užtenka tik priminti ir lekia...abu. Išmoko susitvarkyti baigę darbą, nepalikti pradėto ir griebti naują. Rūbai daug maž tvarkingai laikomi (pakoreguoju, kai jie jau miega).

Mes laukiam žinių iš VTAT apie brolius. Sprendimą priimsim, kai bus reali situacija, bet manau jau nuspręsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 02 vasario 2012 - 16:06
QUOTE(jurgaite @ 2012 02 02, 15:49)

blink.gif blink.gif blink.gif maniškė metais vyresnė, bet net minties tokios nėra blink.gif
Šiaip ji visai geros nuomonės apie save, mano broliui, kai tas davė pastabą apie prisidažymą brolienės dažais, išrėžė, kad tas nieko nesuprantąs apie moterų grožį ir ji čia pati gražiausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu žinok lūžau.... ir nuo to vaizdo, kad mano brolis, užauginęs ar paauginęs tris bernus, amą prarado - su juo tiap neatsitinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Sunute - bus dar du namie?
Atsakyti
QUOTE(Vistik @ 2012 02 02, 16:28)
Tik mane nervina. Vakar. Pasikeitė kojines. Niekas gi jos neseka, ne kūdikis gi , kad stovėčiau šalia. Atsidarau po kiek laiko vonios duris, žiūriu kojinės guli ant kilimėlio, už pusmetrio skalbinių dėžė, taigi atidarė duris ir numetė, nu kam vargintis dabar eiti, pakelti dangtį, įmesti, atidariau, šast, uždariau, kažkas turėtų sutvarkyt, tik ne aš.  Kaip man nesiusti, ką daryt, nekreipt dėmesio. Nu nežadu dėl jos kiaulidėj gyventi. Ir taip kasdien, kiekvienam kampe, eini ir bariesi. Atidarau stalčių, mokyklinį, supuvę mandarino žievės kartu su pratybom, iki šiukšlinės 2 m., ale kam, valgiau, įmečiau stalčiun, dzin, uždariau. Tik po ilgo kantrybės bandymo ir kai jau buvo gerai ,,pakratyta'' pradėjo šiukšles mesti į šiukšlinę,o ne šalia jos. Ateini, matai šiukšlinė ir šalia jos krūva jos šiukšlių, ta prasme jos karpiniai, jos suglamžytas koks lapas, jos sakykim jogurto indelis , kurį ką tik neseniai valgė ir t.t. Praėjau, mečiau net nežiūriu pataikiau ar ne. Sakai čia prieraišumas kaltas?

net gi labai tipiškai. Vienam komplekte su įkyrumu tai labai dera. Nuolatinis dėmesio išlaikymas.
Papildyta:
QUOTE(jurgaite @ 2012 02 02, 16:27)
Na maniškė atsakė, kad ji nesitvarko tada, kai jaučiasi pati kaip šiukšlė, nes ją paliko. O šiukšlei- šiukšlyne vieta... Tokie jos jausmai kartai būna. Tik pripažinus tuos jos jausmus keliaujame toliau. Bent jau tokia mūsų patirtis. Nežinau, ar ji tiks tau

moka mergina manipuliuoti mamos jausmais biggrin.gif . Nieko neprikiši.

Karusia, tavo mergina tai oj, ir su ugnele ir su rizinka, taip aiškiai smile.gif

Sunute, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 02 02, 17:45)
net gi labai tipiškai. Vienam komplekte su įkyrumu tai labai dera. Nuolatinis dėmesio išlaikymas.
Papildyta:
moka mergina manipuliuoti mamos jausmais biggrin.gif . Nieko neprikiši.

Karusia, tavo mergina tai oj, ir su ugnele ir su rizinka, taip aiškiai smile.gif

Sunute, sėkmės 4u.gif

Aukštas pilotažas, ane:), bet dalis teisybės (šaknys kai kurių veiksmų) jos žodžiuose yra, nepaneigsi...
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2012 02 02, 17:45)

O šitą dalyką, jei nesunku, truputį plačiau pakomentuok man į až
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaite: 02 vasario 2012 - 16:59
QUOTE(Karusia @ 2012 02 02, 16:15)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  maniškė metais vyresnė, bet net minties tokios nėra  blink.gif 
Šiaip ji visai geros nuomonės apie save, mano broliui, kai tas davė pastabą apie prisidažymą brolienės dažais, išrėžė, kad tas nieko nesuprantąs apie moterų grožį ir ji čia pati gražiausia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu žinok lūžau.... ir nuo to vaizdo, kad mano brolis, užauginęs ar paauginęs tris bernus, amą prarado - su juo tiap neatsitinka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Sunute - bus dar du namie?

dar vienas arba dar trys. Jei bus. Ir dar pasakos ne galas...bio jauna. dalybos ten dabar tarp močiučių (tėvų mamų)
Atsakyti
Alfija, ir man būtų labai įdomu apie tai sužinoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2012 02 02, 18:05)
Aukštas pilotažas, ane:), bet dalis teisybės (šaknys kai kurių veiksmų) jos žodžiuose yra, nepaneigsi...

tai kažkiek yra biggrin.gif . ale pavaro taip. Beveik kaip manasis- beveik viską jau išbandė, rėkti, koliotis, epilepsijos priepuolius vaidinti. Dabr kita daina- aš tave myliu, o tu...pamokas verti ruošti, kambarį tvarkyti liepi, baudi biggrin.gif . O aš akmenširdė motina sprendimų nekeičiu. Ir pamokas ruošti, ir dantis valytis- viską liepiu.
Žinai, priklauso nuo to kaip tas netvarkytas kambarys atrodo- jei jis taip maždaug kaip šiukšlynas- tai taip ir sakyčiau, nežiūrėdama jokių traumų, kad vaikeli ir aš tave mažai atskirti nuo tų šiukšlių galiu. Greičiausia tu teisi. Labai greit susitvarkys, manau.
Apie kitą į a.ž rytoj.

Sunute, kokio amžiaus tie broliai? Bus linksma- bus penki vaikai, pas mus va penketukas ne taip seniai bėgiojo. Šuniuką dar būtinai. Kai aš asvus jau visus susirasiu, tada dar Garfildą įsitaisysim. Va taip va. Geriau negu papūgą, kaip galvojom biggrin.gif . Bet tai man labiausia ir patinka, kad mūsų šeimos beveik visų gausėja, gausėja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 02 vasario 2012 - 18:20
Mano panos jau kelinta diena žaidžiai...neištikimybę g.gif
Atsakyti