Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(irmulia @ 2011 11 13, 16:53)
hihihi.gif čia ne šio savaitgalio veikinėjimai , o praeito  mirksiukas.gif  yra valgytojų būrys  mirksiukas.gif
Papildyta:
puiku  thumbup.gif  su rikotos sūriu sūrpyragis  turėjo gautis kiek kitokios konsistencijos nei su filadelfijos ir aišku, ne toks riebus  bigsmile.gif  o lazdyno riešutai - puikus pasirinkimas  thumbup.gif


MB nuo ryto apsipatenkines, nes vakar nedaviau paragaut, sakau SM rašė, kad geriausia laikyt per naktį biggrin.gif Tai šiandien pusryčiams ragavome, na man žiauriai skanu. Taip pagalvojau, kad Kalėdoms darysiu du mažesnius cheesecake, viena su philadelphia sūriu, kitą su rikota, ir žiūrėsiu skirtumą bigsmile.gif drinks_cheers.gif
O tie karamelizuoti riežutai turi gautis tokie kietesni? Aš vakar išsigandau įdėjus ant kepimo popieriaus, bet po to paskaldžius pamaniau, kad taip turi būti blush2.gif
Atsakyti
Muscade, biggrin.gif o ko daugiau vyrams ir reikia iki pilnos laimės wub.gif MB irgi mėgavosi šio sūrpyragiu....tik vėliau riešutus nukrapštinėjo lotuliukas.gif

dėl riešutų minkštumo : jie neturi būti minkšti, kai pilnai atvėsta mirksiukas.gif taip, kad viskas ok. Karamelizuoti riešutai yra kieti ir labai traškūs essen.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 13, 18:41)
Muscadebiggrin.gif o ko daugiau vyrams ir reikia iki pilnos laimės  wub.gif MB irgi mėgavosi šio sūrpyragiu....tik vėliau riešutus nukrapštinėjo  lotuliukas.gif

dėl riešutų minkštumo : jie neturi būti minkšti, kai pilnai atvėsta  mirksiukas.gif  taip, kad viskas ok. Karamelizuoti riešutai yra kieti ir labai traškūs essen.gif



Na taip, bet apie pilvą labai vyniojasi doh.gif
Tu gal blog'ą turi? Būtų įdomu paskaitinėt, tavo receptai tokie ydomūs, o nuotraukoms nėr lygių wub.gif
Papildyta:
dar toks klausimukas, recepte rašei, kad selga sausainiai šviesi, o pas tave gavosi tamsūs? Pas mane irgi...gal reikia tų šokoladinių?
Atsakyti
aha, vyniojasi, kai padauginama hihihi.gif na bet kur tokio gėrio nepadauginsi biggrin.gif

pirmą kartą šį cheesecek'ą kepiau tik su šviesiais sausainiais, antrą kartą truputį dėjau ir šokoladinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 13, 19:16)
aha, vyniojasi, kai padauginama hihihi.gif na bet kur tokio gėrio nepadauginsi  biggrin.gif

pirmą kartą šį cheesecek'ą kepiau tik su šviesiais sausainiais, antrą kartą truputį dėjau ir šokoladinių  mirksiukas.gif



Man reikia užblokuoti SM, nes čia tiek visko yra, ir ji tokią įtaką daro, kad baisu doh.gif
Katik suvalgėm po nemažą gabaliuką, maniškis tik baksnoja į pilvą unsure.gif sportas ryt laukia.. doh.gif
Atsakyti
jau idejau i tortu tema, bet gal ne visos ten uzklysta...
siulau isbandyt Napoleono gerbejoms dar viena receptuka. Trapus senoviskas. Mano mamos receptu knygutej jis vadinasi Leningrado napoleonas. Taigis:
Tešlai :
400 g margarino
4 stiklines miltu
Kapoti iki trupiniu ant lentos
¾ stiklines salto vandens su 1 sauksteliu acto – isslakstyti ant trupiniu ir uzminkyti tesla.(as asmeniskai tesla paruosiau su virt.kombainu sudejus visus komponentus. Tam reikalui uztrukau gal net kokias 3 min ax.gif ) Padaryti 12 gabaliuku. Padeti i saldytuva ir palaikyti ne maziau 12 valandu.
Imti po viena , kocioti plonai ant apvalios skardutes , pabadyti sakute ir kepti apie 10 min.orkaiteje 180 laipsniu t.

Kremas
5-6 kiausiniu tryniai
2 stiklines cukraus pudros Viska sutrinti ar plakti mikseriu.
300 g sviesto , deti i kiausiniu mase po truputi . Vaniles deti , jeigu patinka.
Pabaigoje palaipsniui pilti 10- 12 saukstu atvirinto ir dar silto pieno.
Tepti blynus .Gali buti 2-3 sluoksniai , maisyti su rugscia uogiene ( be uogienes kiek per saldu ) .
Laikyti 1 para sutepta ne saldytuve!
cia mano naminukas:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 11 13, 23:11)
..............



Įdomus receptukas.O kokios konsistencijos gaunasi kremas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 14 lapkričio 2011 - 09:47
QUOTE(absonata @ 2011 11 14, 10:37)
Įdomus receptukas.O kokios konsistencijos gaunasi kremas?

toks tepliojamas lotuliukas.gif nu nezinau kaip paaiskint- normalus gerai isplakto svieto kremas ax.gif
Atsakyti
Jėz, irmulia, nuostabu. Bandysiu tikrai abu receptukus su šokoladu - ir šokolado želė-putėsius ir šokoladinį kremą. Dar norėjau paklausti, gal žinai, kiek ilgai gali tas šokoladinis kremas stovėti šaldytuve? Ar tik tiek, koks grietinėlės galiojimas ar ilgėliau? Jaučiu, kad šventėms dovanosiu šitą kremą... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 11 14, 16:46)
Dar norėjau paklausti, gal žinai, kiek ilgai gali tas šokoladinis kremas stovėti šaldytuve? Ar tik tiek, koks grietinėlės galiojimas ar ilgėliau? Jaučiu, kad šventėms dovanosiu šitą kremą...  bigsmile.gif


sunku pasakyti g.gif toks daiktas ilgai neužsibūna lotuliukas.gif manau, tiek, kiek grietinėlė g.gif ( na bet aš naudoju tą kavai skirtą, kurios galiojimas yra gan ilgas, bet kadangi grietinėlė yra su cukrumi kaitinama, manau, kad būtent dėl šio dalyko šokolado kremo galiojimo laikas sutrumpėja ... mastau.gif)
Atsakyti
Jogurtine zele

Ko reikes:
Zele
Jogurtas
Si karta, as rinkausi apelsinu skonio zele ir vaniles skonio jogurta.

Eiga:
Paruoskite zele pagal nurodymus ant pakuotes, tik naudokite siek tiek maziau vandens. Kada zele atves, supilkite jogurta, viska gerai ismaisykit. Supilkite zele i zele indelius ar formeles. As si karta naudojau formeles skirtas saldainiu gamybai.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 lapkričio 2011 - 08:18
QUOTE(aga1 @ 2011 11 15, 07:27)
Jogurtine zele

Ko reikes:
Zele
Jogurtas
Si karta, as rinkausi apelsinu skonio zele ir vaniles skonio jogurta.



O kiek jogurto reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 lapkričio 2011 - 08:19