Niekaip nesuprantu kaip gali prilipti Beatos florentinai

Juk kepimo popierius tam ir skirtas, kad nepriliptų. Man niekad nelimpa ir kondensuoto visos dėžutės ne perdaug. Tikrai puikūs, lengvi ir skanūs sausainiukai. Aš dedu dar sėklų mišinio (sezamai, saulėgrąžos, moliūgo sėklos, sėmenys). Jei pigus kepimo popierius tuomet prie jo viskas limpa - teko su tokiu kažkada senai susidurti, tai daugiau nebeperku
O savaitgaliui siūlau pasigaminti plikytukų

Superiniai, minkštučiai, švelnučiai. Tokie kaip būna IKI parduvės kepti. Iš pradžių kai tik iškepa vos vos su traškia plūtele, minkštu vidumi. Kadangi nesuvalgėm tai nakčiai lėkštę į maišiuką įkišau tai ryte minktučiai ir drėgni buvo. Beje labai lengvai pasigamina. Tik aš kaiušinius dėjau ne tuos XL (nes recepte dideli nurodyti), o M dydžio (vidutiniai). Dariau su švirkųtu - tobulai laikė formą. Tešla greit pasidaro ir kepa greit (aš kepiau su mikrocirkuliacija). Taip kad rekomenduoju

Ačiū už receptą

jis čia
http://www_neringa-b...a/v...-ā„.html