Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(zilvine @ 2012 01 13, 20:25)
Merginos, jei kepsit FLORENTINUS IS BEATOS, ir nerimausit, kad gali vel prilipt prie kepimo popieriaus, bandykit naudoti KEPIMO FOLIJA. Pirma partija ir as ismeciau, nes visiskai nenusieme nuo popieriaus,(o kiek gi galima buvo valgyt su popieriaus likuciais), o dabar naudoju tik folija. Isimu, leidziu gerai atvest ir apvertus florentina, lengvai nuplesiu folija. Manes sis budas kol kas neapvyle  4u.gif .

o aš pastebėjau,kad jie limpa padauginus kondensuoto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 01 13, 09:59)
drinks_cheers.gif pilnai sutinku. ant abieju pusiu galiu deti ir niekas nelimpa

niekada net mintis nesove kad reikia ziuret kur puse butu gera, man jos abi geros nors ir imu is karto ka bekepciau, niekas nera prilipes smile.gif

turiu klausimeli, gal ne visai tinkama cia bet jus manau zinot blush2.gif darau is kefyro varske, kiek turi laiko buti kameroj tas kefyras kad neisimciau per anksti bet ir per velai nesinori kad butu g.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kai buvau svečiuose, šeimininkė šiuos Beatos florentinus kepė popierinėse keksiukų formelėse. 4u.gif Galvojau kad taip ir turi būti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 01 13, 21:16)
turiu klausimeli, gal ne visai tinkama cia bet jus manau zinot  blush2.gif  darau is kefyro varske, kiek turi laiko buti kameroj tas kefyras kad neisimciau per anksti bet ir per velai nesinori kad butu  g.gif  blush2.gif

Kiek laiko turi buti, cia jau ir nuo jusu saldiklio priklauso. Bet ziurekite, kad pilnai butu susales. O per ilgai manau nebus. As karta kefyra idejau saldyti ir visai apie ji pamirsau, jis ten pragulejo koki 1,5 men. Bet po to sekmingai is jo padariau varskyte.
Atsakyti
Beatos florentinus gaminau ir aš , pagal recepta tiksliai , bet konmdensuoto pieno buvo per daug , nors dėjau tiek kiek ir reikėjo , pradėjus kepti viskas iššskydo ir avosi didelis blynas doh.gif lotuliukas.gif gaminu labai daug , bet tokio dalyko dar nebuvo , atrodo paprasta , bet nesigavo man jie, atvėsinau tuos blynus ir tada supjausčiau , skonio nepakeitė, buvo super thumbup.gif bet kol supjaustai trupa smile.gif
Atsakyti
Dar ziurekit, kad butu geras kondensuotas pienas, nes jei tas pieno gaminys, tai issiskiria kazkoks skystis, tada viskas limpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 14, 09:08)
Dar ziurekit, kad butu geras kondensuotas pienas, nes jei tas pieno gaminys, tai issiskiria kazkoks skystis, tada viskas limpa biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu 100 kartų, nepirkti tiktai KONDENSUOTO PIENO GAMINIO. Nes kadd jį ir viriau, nes reikėjo man Napoleono tortui, ir poto moliūgo pyragui su kondensuotu pienu, tai vos nesugadinai patiekalų. Tortas gavosi skystas visai nesustingo ir nesusigėrė į lakštus. O pyragas kaip užputojo, pribėgo į orkaitę baisiausia, dar taip nebuvo buvę kiek esu kepus su normaliu kondensuotu pienu. doh.gif
Atsakyti
Labas, merginos
gal kuri po ranka turit viena is varskes pyragu, nu niekaip nerandu, ten matuojasi saukstas ir miltai, is cukrus, ir manai, jis kai trupinis, vidurinis sluoksnis purus varskes su razinom ir baltimais??? Busiu labai dekinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2012 01 13, 23:17)
Merginos, kai buvau svečiuose, šeimininkė šiuos Beatos florentinus kepė popierinėse keksiukų formelėse.  4u.gif Galvojau kad taip ir turi būti  blush2.gif

apie formeles ir as pagalvojau bet galvojau jog visai busiu nugrybavus i pievas, o pasirodo kad ne smile.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu kaip gali prilipti Beatos florentinai g.gif Juk kepimo popierius tam ir skirtas, kad nepriliptų. Man niekad nelimpa ir kondensuoto visos dėžutės ne perdaug. Tikrai puikūs, lengvi ir skanūs sausainiukai. Aš dedu dar sėklų mišinio (sezamai, saulėgrąžos, moliūgo sėklos, sėmenys). Jei pigus kepimo popierius tuomet prie jo viskas limpa - teko su tokiu kažkada senai susidurti, tai daugiau nebeperku schmoll.gif

O savaitgaliui siūlau pasigaminti plikytukų tongue.gif Superiniai, minkštučiai, švelnučiai. Tokie kaip būna IKI parduvės kepti. Iš pradžių kai tik iškepa vos vos su traškia plūtele, minkštu vidumi. Kadangi nesuvalgėm tai nakčiai lėkštę į maišiuką įkišau tai ryte minktučiai ir drėgni buvo. Beje labai lengvai pasigamina. Tik aš kaiušinius dėjau ne tuos XL (nes recepte dideli nurodyti), o M dydžio (vidutiniai). Dariau su švirkųtu - tobulai laikė formą. Tešla greit pasidaro ir kepa greit (aš kepiau su mikrocirkuliacija). Taip kad rekomenduoju thumbup.gif Ačiū už receptą smile.gif jis čia http://www_neringa-b...a/v...-♄.html

Atsakyti
Beatos florentinus kepiau jau nekarta. Dedu daugiau dribsniu nei priklauso. Ir ipilu sauksta aliejaus, pravesta ir viskas graziai nusiima. Labai skanu su migdolu plokstelem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2012 01 13, 22:17)
Merginos, kai buvau svečiuose, šeimininkė šiuos Beatos florentinus kepė popierinėse keksiukų formelėse.  4u.gif Galvojau kad taip ir turi būti  blush2.gif



QUOTE(ingauk @ 2012 01 14, 16:18)
apie formeles ir as pagalvojau bet galvojau jog visai busiu nugrybavus i pievas, o pasirodo kad ne smile.gif


paskutinį kartą ir aš kepiau formelėse,gavosi thumbup.gif
Atsakyti