Žinau, kad yra atskira tema šiam grožiui, bet norisi pasirodyti ir pasigirti pirmuoju bandymu
Taigi, rodausi su pirmu neprisvilusiu blynu - Šimtalapiu, atnešu visą fotoreportažą, komentaras apačioj ( jei kam įdomu) Receptas Cipciuko
http://www.supermama...howtopic=720155



Skanumėlis neapsakomas

Lakštus tampyti sekėsi neblogai - geriausiai tampėsi pats pirmas - kol tešla buvo neperkilus ir šilta, kiti lapeliai prasčiau - nes jau buvo gerokai iškilę ir ataušę ( išėmiau iš orkaitės, bijodama, kad dar labiau išpamps)
Tešlą minkiau su Malsenos 550D ( tas žalias pokas) tešla nuo pat pradžių nelipo prie rankų, kas gerokai išgąsdino...

Sekantį kartą dėsiu bent porą šaukštų cukraus į aguonas ir gal dar kokį trynį kiaušinio, nes truputį birios buvo, nekibios

Sviesto dėjau ne 500g, o 400g. - netrūko, nei sausa, nei per riebu.
Kepiau 200laipsn. su karštu oru tik 35min. , nors rašo valandą, pusantros
Skonis nuodėmingas

Kažkaip netikėjau, kad iš pirmo karto taip gerai viskas pavyks, prašom kritikos merginos