Citrininis kremasKo reikes:
puse puodelio citrinu sulciu
1 arbatinis saukstelis tarkuotos citrinos zieveles
1 puodelis cukraus pudros
8 kiausinio tryniai
8 saukstai sviesto
Eiga:
Uzvirinkite puode vandeni, uzvirsus sumazinkite ugni ir uzdekit inda. Kitaip sakant - padarome garu puoda. Na, nepykit, nemoku paaiskinti kitaip.
Taigi,i inda dedam kiausiniu trynius su pudra ir gerai issukame. Pilam citrinu sultis ir tarkuota zievele. Vel gerai ismaisome.
Ir taip maisome apie 8 - 15min, nesustojant. Kuo ilgiau laikysite krema ant ugnies, tuo tirstenis jis bus ir atvirksciai. Kremui sutirstejus nuimame nuo ugnies, dedam sviesta ir maisome. Stenkites deti po viena sauksta. Vienam istirpus, dekite kita.
Neskubekit, nedidinkit ugnies, nes gausis saldi kiausiniene. Ir butinai maisykite, maisykite, maisykite.
As ji kabinau saukstais, negalejau atsitraukt. Sis kremas tinka keksiukas, pyragams, tortams, macarons ir kietiems desertams. Man patinka ji valgyti viena, nera jis labai saldus. Arba su uogomis.
Saldytuve ji galima laikyti iki dvieju savaiciu. Skanaus!
"Didžioji turtų dalis yra nepastebima. Žmogus, vairuojantis gražų automobilį ir gyvenantis dideliame name, gali turėti daugiau skolų ir būti mažiau vertas nei santechnikas, vairuojantis seną sunkvežimį, bet dirbantis tik tada, kai jam nusibosta žvejoti. "
A Little Something