Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Coccinela @ 2012 01 27, 03:12)
Tik pas mane ilgiau vieno vakaro dar nei karto neišsilaikė  lotuliukas.gif

Manai pas mane kitaip buvo lotuliukas.gif Akyse dingo tas kremas. Siandien vel dariau, tikiuosi iki ryto jo liks smile.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles 4u.gif

reikia Jusu greito atsakymo-patarimo,darau mielines bandeles,tesla jau kyla ir padariau varskes idara ir gavosi kiek per skystas dejau 1pokutis varskes,kiausinis,saukstas grietines ir cukrus,dar truputi ispaudziau citrinos,ir db man ji per skysta i bandeles det...PADEKIT 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Arba bandykit atšaldyti, jei laiko turit, arba, galbūt krakmolas pagelbės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2012 01 30, 15:43)
Arba bandykit atšaldyti, jei laiko turit, arba, galbūt krakmolas pagelbės.  smile.gif

IDEJAU PORA SAUKSTU KRAKMOLO.GAL GARTAIS KEPANT JIS SUTVIRTES IR NEISBEGS g.gif bandysiu ,kai iskeps ikelsiu bandeliu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduke26 @ 2012 01 30, 16:35)
sveikos kepejeles 4u.gif

reikia Jusu greito atsakymo-patarimo,darau mielines bandeles,tesla jau kyla ir padariau varskes idara ir gavosi kiek per skystas dejau 1pokutis varskes,kiausinis,saukstas grietines  ir cukrus,dar truputi ispaudziau citrinos,ir db man ji per skysta i bandeles det...PADEKIT 4u.gif  biggrin.gif

manu kruopos
Atsakyti
Ieškau kaip tik kažkokio torto su Rududu. Ir pamačiau Elenos „Kakavinį tortą“, tai noriu paklausti: ar jis labai riebus?
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 01 16, 11:20)
[color=darkviolet]Smėlinės tešlos žiedai su riešutais

dar karta aciu uz recepta, kepiau is puses normos, bet man irgi gavosi daug 13 vnt., bet ant puses cm mazesni. bet vis tiek super, labai skanus assa.gif assa.gif assa.gif kazkaip reik nustot valgyt, o tai pries akis db stovi jie ir stikline pieno biggrin.gif
va manieji "miniukai"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2012 01 31, 11:36)
Ieškau kaip tik kažkokio torto su Rududu. Ir pamačiau Elenos „Kakavinį tortą“, tai noriu paklausti: ar jis labai riebus?

Pats biskvitas ne...bet kremas man riebokas blush2.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 01 31, 15:40)
dar karta aciu uz recepta, kepiau is puses normos, bet man irgi gavosi daug 13 vnt., bet ant puses cm mazesni. bet vis tiek super, labai skanus assa.gif  assa.gif  assa.gif  kazkaip reik nustot valgyt, o tai pries akis db stovi jie ir stikline pieno biggrin.gif
va manieji "miniukai"

Keila, kokie gražučiai wub.gif Na mano namiškiai ir prašo: pakartot..pakartot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 01 31, 16:47)
Keila, kokie gražučiai  wub.gif Na mano namiškiai ir prašo: pakartot..pakartot  lotuliukas.gif

Aciu aciu
Taipppp kaip sakoma, viena paragaves negali sustot biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif šiandien ir aš kepiau žiedelius, tik man labai trapi tešla gavos g.gif beveik negalėjau kočiot, tai dirbau rankomis biggrin.gif bet skanūs tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 31, 19:36)
lotuliukas.gif šiandien ir aš kepiau žiedelius, tik man labai trapi tešla gavos g.gif  beveik negalėjau kočiot, tai dirbau rankomis biggrin.gif  bet skanūs tai tikrai thumbup.gif

ania? g.gif o man tokia maloni kociojimui, jokio lipimo, nu o bet taciau vis tiek reziume - skanus biggrin.gif
Atsakyti
Florentinai pagal Beata biggrin.gif

205 g sausu corfleiksu, indelis kondensuoto pieuno, as dar dejau nuo saves sezamu, smulkintu zemes riesutu ir saulegrazu smile.gif

viska sumaisyt smile.gif as dejau i keksiuku formeles po kelis arbatinius saukstelius, o Beata dejo po sauksta siaip ant kepimo popieriaus ir tiek smile.gif

user posted image
Atsakyti