Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

"Nebijokite permainų. Jūs galite prarasti kažką gero, bet tikriausiai įgysite kažką geresnio."

"Kartais, kai esi piktas, tu turi teisę pykti, tačiau neturi teisės būti žiaurus."

"Atleiskite savo priešams, bet niekada, niekada užmirškite jų vardų."(John F. Kennedy)

"Didžiausias malonumas - slapta atlikti gerą darbą, apie kurį žmonės sužino atsitiktinai." (Charles Lamb)

Papildyta:
QUOTE(hm5 @ 2011 11 26, 18:24)
"Neseniai sutikau seną hipį. Jis manęs paklausė, ko aš "siekiu". Kai aš jam atsakiau: "Aš noriu ramybės", jis šiek tiek sukrizeno ir, nedvejodamas, pasakė: "Aš - savimeilė, noriu – geidimas... atsisakyk šių ir įgysi ramybę". (Geraint Anderson)

thumbup.gif

ir man patiko si mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ka turetu girdeti moteris is idealaus vyro. - kodel Tavo mama nepabuna pas mus ilgiau? - pasnekam apie Tavo buvusiuosius, nes as ta tema neturiu ka papasakoti. - ooo, pagarsink telika-"Naisiu vasara" prasidejo! - maldauju maldauju maldauju,parodyk savo manikiura dar karteti. - brangioji,ka reiskia sie zodziai: garazas,futbolas,zvejyba ir draugai? - zodziu taip,pelene,nuo sios dienus indus plaunu as! - tai nusiperkam visa parduotuve,o namuose jau issirinksi kas Tau tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bitutute @ 2011 11 25, 16:17)
Taupai taupai žmogus butui ar automobiliui, o po to neištveri ir nusiperki šokoladuką su kokakola. Ir taip visada...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Neretai panieka palengvina širdi, bet niekada negali nuraminti.
Alberas Turnjė

Jei jūs nekenčiate asmens, jūs neapkenčiate kažko jame, kai yra jame kažkas savarankiško. Kas nėra nesavarankiška netrugdo mums.
Hermanas Hesė

Didžiausias blogis, kurį mums daro priešas, yra tai, kad jis išmoko mūsų širdį neapykantos.
Pjeras Buastas

Visi iškalbingi, kai reikia vertinti ar kalbėti apie kitus. Sunkiausia būna pažvelgti į save, į savo sielą, į skausmą
Palmira Rudalevičienė

Žmogus, kuris pavydi visam pasauliui, visada bus vargšas.
Stendalis
Atsakyti
Labai reikia graziu zodziu apie anukus, butu smagu, jei pasidalintumete 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Labai reikalingi žodžiai apie Geriausius Draugus,draugystę. Ačiū.
Atsakyti
Pastume,nukritau,supykau,atsistojau,pasitaisiau karuna ir nuzingsniavau toliau.(versta is rusu kalbos,tai gal skamba ne taip tiksliai kaip turetu,bet esme ta pati ax.gif )
Atsakyti
Draugai- tai tylūs angelai, kurie padeda pakilti, kai sparnai jau nebemoka skristi....

Man nereikalingas draugas, kuris dėl visko su manimi sutinka, keičiasi su manim pažiūromis, linkčiodamas galvą: juk ir šešėlis lygiai tą patį daro…

Meilė - nelyginant medis: ji išauga pati, giliai suleidžia šaknis į mūsų būtybę ir neretai žaliuoja ir žydi net mūsų širdies griuvėsiuose.
Viktoras Hugo

Buvau sau uždraudusi apie jį galvoti. Ir labai stengiausi laikytis tos taisyklės. Be abejo, kartais pasiduodavau: juk buvau tik žmogus.
Stephenie Meyer
Atsakyti
Kartą meilė paklausė draugystės:
-Kam tu reikalinga,jeigu esu aš?
Draugystė atsakė:
-Kad įžiebčiau šypsenas ten,kur tu palieki ašaras...
Papildyta:
QUOTE(Vannila @ 2011 11 27, 22:22)
Sveikos.
Labai reikalingi žodžiai apie Geriausius Draugus,draugystę. Ačiū.

Žmonės sako,kad jei draugystė baigėsi,vadinasi buvo netikra...Esą tikros draugystės nesibaigia...Deja...Jos baigiasi...Kartais...Kaip ir tikros meilės istorijos...Nesvarbu,kokia bus pabaiga.Svarbiausia,kad draugystė - buvo dovana,atitekusi jums.Tarsi ryškus deimančiukas kasdienybės vėriny...Jis spindės net praėjus daugeliui metų,net ir atsisveikinus...
Atsakyti
* Meilė- lyg nauji Chanel bateliai: mirsti, be galo ju troksti, daug del ju paaukoji, o gaves pasidziaugi savaite ar dvi ir jau matai kad ne tokie jie jau ir grazus...

* Prabudau , nusiprausiau , pasipuošaiau , nusišypsojau ir išėjau pasaulio puošti..

* mes, moterys, sugebame suvilioti vyrus, apsukti jiems galvas, vienu metu dirbti bent tris darbus, auginti vaikus, atleisti visiems blogiečiams, bet kai reikia išsirinkti naujus batus, tai tampa didžiausiu galvos skausmu...

*Ką sakai man savo akimis?Tai daugiau negu visi mano per gyvenimą išgirsti žodžiai.

Jei aš galėčiau iš naujo auginti savo vaiką…
Pirmiau aš “pastatyčiau” jo savigarbą, o namą vėliau.
Pirštus daugiau naudočiau piešimui, o ne rodymui kas ne taip.
Sakyčiau mažiau pastabų, daugiau paaiškinčiau.
Žiūrėčiau ne į laikrodį, o į akis…
Rūpinčiausi žinoti mažiau ir žinočiau daugiau rūpintis.
Dažniau apsikabinčiau ir skraidinčiau aitvarus.
Nevaidinčiau rimto, o rimtai žaisčiau.
Daugiau po pievas lakstyčiau ir į žvaigždes žiūrėčiau.
Vaiką dažniau paimčiau ant rankų ir mažiau tampyčiau.
Šalia namų augantį ąžuolą dažniau pastebėčiau.
Rečiau būčiau nepalenkiamas ir daug dažniau pritarčiau.
Mažiau rodyčiau meilės jėgai, o daugiau meilės jėgą.

Gyvenimas yra nuotykis. Kiekviena diena yra nuotykis. Šiandiena yra nuotykis. Rytoj prasidės kitas. Mūsų gyvenimai yra neatrasti kontinentai. Kiekvienas žmogus yra nenutrūkstamas pasakojimas.
S. Casta

Gyventi – tai nereiškia kvėpuoti, tai reiškia veikti. Ne tasai ilgiausiai gyvena, kuriam daugiausiai metų, o tasai, kuris labiau už kitus jautė gyvenimą.
Žanas Žakas Ruso
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2011 11 28, 02:02)

Gyvenimas yra nuotykis. Kiekviena diena yra nuotykis. Šiandiena yra nuotykis. Rytoj prasidės kitas. Mūsų gyvenimai yra neatrasti kontinentai. Kiekvienas žmogus yra nenutrūkstamas pasakojimas.
S. Casta

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žmogus retai kada gali priversti save mylėti, bet priversti gerbti save gali visuomet. - Bernaras de Fontenelis
Atsakyti