Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

"Laimingas tas, kuriam pasisekė pajausti geriausia ir blogiausia, ką gali pasiūlyti likimas. Tas, kuris šaltakraujiškai iškentėjo likimo smūgius, nebijo nesėkmių." (Seneka)

"Tikiu likimu, bet netikiu horoskopais, neturiu talismano, prietarų, prieš pasirodydamas žiūrovams neapsisuku tris kartus aplink save. Tačiau prieš išeidamas į sceną noriu pusvalandžio ramybės ir susikaupimo. To man reikia visada. Tik po to įeinu į sceną ir nieko nebelieka. Tarsi įbrendu į vandenį ir plaukiu..." (Vytautas Kernagis)
Atsakyti
QUOTE(monetka @ 2011 12 02, 23:01)
... Kai mano lūpos tars piktus žodžius...

Labai labai wub.gif
Gal žinote kam priklauso šių žodžių autorystė?
Atsakyti
,,Juo žmogus mažiau apie save mano, juo jis vertesnis.’’
,,Žinojimas išlaisvina žmogų, bet padaro jį neleimingą.’’
,,Tiktai kvailas laimi gyvenime; protingas mato perdaug kliūčių ir netenka pasitikėjimo, dar nieko nepradėjęs.’’
,,Tik nereikia nieko imtis į širdį. Juk tai ką paimi, nori ir pasilaikyti. O pasilaikyti nieko negali.’’
,,Erna turėjo du draugus. Vienas mylėjo ją ir atnešdavo jai gėlių. Antrąjį mylėjo jinai ir duodavo jam pinigų.’’
,,Dorybė, gerumas, taurumas – tai tokios savybės, kurių žmogus linki kitiems, kad gelėtų juos mulkinti.’’

citatos is E.M.REMARKO romano ,,TRYS DRAUGAI”
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bJorky: 05 gruodžio 2011 - 15:56
QUOTE(zmonaite @ 2011 12 05, 17:17)
Labai labai wub.gif

Ne, radau pas mamą užrašuose.. smile.gif
Atsakyti
LEISKITE KITIEMS VYRAMS SU JUMIS FLIRTUOTI , TUOMET SAVAS Į JUS PAŽVELGS KITŲ AKIMIS..
Atsakyti
Ateik, kai nepakelsi nevilties,
Kai skausmas tau rankas išties,
Kai ilgesys tave kankins,
Kai meilė nebeprisimins.

Ateik, kai netikėsi žmogumi,
Kai skriesi su praeitimi,
Kai nusisuks visi draugai
Ir kai bus tau blogai.

Ateik, kai ašaros per skruostus plūs,
Ir kai gyvenimas sugrius,
Kai gyvent nebemokėsi
Ir pasikelt nebegalėsi

Ateik, aš tau rankas ištiesiu,
Tu ir vėl tikėsi žmogumi
Tiktai pasitikėki manimi...
Atsakyti
"Turtingiausias tas žmogus, kurio džiaugsmams reikia mažiausiai pinigų." (Henris Deividas Toras)

"Pinigai, kuriuos turi, - laisvės įrankis; tie, kurių vaikaisi, - vergijos įrankis." (Žanas Žakas Ruso)

"Galbūt aš nenuėjau ten, kur ketinau, bet už tat sustojau ten, kur norėjau." (Douglas Adams)
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2011 12 05, 22:04)
Ateik, kai nepakelsi nevilties,
Kai skausmas tau rankas išties,
.......

labai patiko
Papildyta:

* Kvailys turi vieną pranašumą prieš išminčių: jis visada savimi patenkintas. /Napoleonas/

** Jaunystė ne amžiaus rodiklis, o sielos būsena. /Dž. Enesku/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 06 gruodžio 2011 - 10:33
QUOTE(zmonaite @ 2011 12 05, 15:17)
Labai labai wub.gif

kaip tik turiu prie darbinio kompo atsispausdinus, bet deja, autoriaus irgi nėra...
Atsakyti
Moterys sako:
"Koks čia šiukšlynas! Nagi, abu - tu ir aš - tvarkysim butą, kiek aš viena galiu plušti?! Tavo daiktai išmėtyti po visus kambarius ant grindų! Ir tu pusnuogis - tuoj būsi be drabužių, jei tuoj pat neissiskalbsi savo skarmalų!"
Ką girdi vyrai:
"Bla bla bla bla bla bla NAGI. Bla bla bla bla bla bla TU IR AŠ. Bla bla bla bla bla bla ANT GRINDŲ. Bla bla bla bla bla bla BE DRABUŽIUŲ. Bla bla bla bla bla bla TUOJ PAT biggrin.gif
Atsakyti
Labai reikia kažko apie Artimus Draugus, Draugystę. Ačiū... wub.gif
Atsakyti
Nėra nieko geriau už gerą draugą, nebent geras draugas su šokolado dėžute.
Linda Greison

Draugystė padvigubina džiaugsmą ir perpus sumažina sielvartą. (f. Bekonas)

Atsakyti