Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

QUOTE(bitutute @ 2011 12 27, 12:24)
Pasaulis juokingas - tu gali pavirsti į archangelą, kvailį ar nusikaltėlį - niekas nepamatys! Bet jei tau trūksta sagos, tai pamato kiekvienas smile.gif

Super, pavogsiu mintį blush2.gif

QUOTE(gyvenu gerai @ 2011 12 28, 23:43)
Norėčiau senatvėje turėti tokią draugę, kuriai paskambinus kretančiu balsu galėčiau surikti į ragelį: "Niu? Sena tarka, kada eisim pensiją ištaškyti?!"

Pakėlė nuotaiką, ačiū 4u.gif

Tik dabar atradau šitą temutę. Dažniau užsuksiu smile.gif
Atsakyti
Mano kaimynai visada klausosi geros muzikos, nesvarbu nori jie to ar ne.

PMS - pamiršk mane savaitei.

Laikas yra brangesnis už pinigus, bet žmonės moka pinigus, kad smagiai praleistų laiką.

Kas kaip myli: turistas – laikinai, fotografas – objektyviai, gydytojas – mirtinai, medžiotojas – žvėriškai, stalius – iki grabo lentos…

Nesijaudink dėl to,ką pagalvos žmonės; jie dažnai to nedaro.

Tikros moterys niekada neišteka už tikrų vyrų, nes tikros moterys niekada nesutinka iškart, o tikri vyrai du kartus niekada nesiūlo.

Rojuje geresnis klimatas, bet pragare - kompanija.

Aukščiausias sumišimo laipsnis – du žvilgsniai susitikę rakto skylutėje.

Ką mąsto jūsų katė, kakodama ant kilimo kampo, esančio už fotelio? Ji galvoja: "Na, suprantu, kad negalima. Bet juk nieko nėra, o be to tamsu, galų gale aš juk užkasiu..."
Atsakyti
"Tapdamas tėvu,žmogus nepasirašo sutarties,bet jo pareigos nematomu rašalu išvardytos.Yra straipsnis,kad tu turi remti savo vaiką, netgi jei daugiau niekas jo nepalaiko. Tai tu turi atstatyti tiltą,netgi jei pats vaikas jį sudegino. "
(J. Picoult)

"Aš supratau, kad žmogus, turintis didelių svajonių, yra galingesnis už tą, kuris turi tik daug faktų ir žinių. "
(H.J. Brown )

Atsakyti
"...mano tikslas - gyventi taip, kad sulaukusi savo saulėlydžio galėčiau ištarti :
- man pakako proto nugyventi gyvenimą kvailai ir nesigailėti net didžiausių klaidų, nes, tik dėl jų šiandien esu tokia - kokia esu..."

Daryk, kas atitiktų to mažo vaiko, gyvenančio tavyje, norus ir priverstų tave juoktis taip, jog imtų skaudėti šonus.

Vyrai apie meile kalba nedaug, bet galvoja, sielojasi dėl jos ir yra ne mažiau pažeidžiami už moteris.

Kartais sutinki tokių riterių, kad geriau ištekėti už žirgo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vaikščiodamas į bažnyčią tu esi krikščionis ne labiau, nei stovėdamas garaže esi automobilis biggrin.gif

Vedybos kaip ir politika - nuolatinė kova: pirmiausia už susijungimą, paskui už lygias teises, o paskui - už nepriklausomybę biggrin.gif
Atsakyti
Niekada iš žmogaus neatimk vilties, galbūt tai brangiausia ką jis turi.
Atsakyti
"Tausokite savo vaikų ašaras, kad jie galėtų jas išlieti ant jūsų kapo." (Pitagoras)

"Susikaupk! Protas, kuris tave valdo, jaučia pasitenkinimą, kai elgiesi teisingai, dėl to išlaiko vidinę ramybę." (Markas Aurelijus)
Atsakyti
Išmokime vertinti tai, ką turime, kad tai netaptų tuo, ką turėjome.
/nepamenu... kAs/
Atsakyti
Išvada gimsta tada, kai nusibosta galvoti

Dabartis visada kupina ateities. G. Leibniz

Kiekviena gera siela panaši į žvakę, kuri dega šviesdama kitiems (E.Bojanovskis)
Atsakyti
Vaikinas: "Ar galiu tave apkabinti?"
Mergina: "Ne!"
Vaikinas: "Ar tu girdėjai, ką aš sakiau?"
Mergina: "Taip!"
Vaikinas: "Ir ką aš sakiau?"
Mergina: "Ar galiu tave apkabinti!"
Vaikinas: "Žinoma, kad gali!" lotuliukas.gif

Ji: Ką tu manai apie mūsų meilę?
Jis: Pabandyk suskaičiuoti žvaigždes ir suprasi..
Ji: Mūsų meilė begalinė!!!
Jis: Ne, tiesiog laiko švaistymas biggrin.gif

Įspejimas poroms!
Niekada nedarykite taip, kad antra puse turėtu verkti, nes tai bus taip skaudu, kai pamatysite, kad ašaras nubraukia kitas zmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 31 gruodžio 2011 - 10:38
Kodėl sako, kad moterys dievina pinigus? Tai netiesa. Pasižiūrėkite, kaip greitai jos jų atsikrato!
Atsakyti
Gyventi – tai nereiškia kvėpuoti, tai reiškia veikti. Ne tasai ilgiausiai gyvena, kuriam daugiausiai metų, o tasai, kuris labiau už kitus jautė gyvenimą.
/Žanas Žakas Ruso/
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivora @ 2011 12 31, 10:36)
Kodėl sako, kad moterys dievina pinigus? Tai netiesa. Pasižiūrėkite, kaip greitai jos jų atsikrato!

O čia tai mintis! thumbup.gif
Atsakyti