Kas šypsosi, užuot tūžęs, tas visada stipresnis
Aš visada bijojau prarasti mylimus žmonės.
Kartais aš pagalvoju, ar kas nors bijo prarasti mane?
DRAUGYSTĖ - tai kai kvailos idėjos ateina į dvi galvas vienu metu .
Verkimas, tai nereiškia kad tu esi silpna. Tai nuo gimimo reiškia, kad tu esi gyva.
Išsiskirkime taip, kad tu negrįžtum, o aš nelaukčiau.
Kartais aš pagalvoju, ar kas nors bijo prarasti mane?
DRAUGYSTĖ - tai kai kvailos idėjos ateina į dvi galvas vienu metu .
Verkimas, tai nereiškia kad tu esi silpna. Tai nuo gimimo reiškia, kad tu esi gyva.
Išsiskirkime taip, kad tu negrįžtum, o aš nelaukčiau.
Dieve, padėk man būti žmogumi tokiu, kokiu mane laiko mano šuo....
QUOTE(liūtuke @ 2012 01 08, 16:38)
Dieve, padėk man būti žmogumi tokiu, kokiu mane laiko mano šuo....
Tobula sentencija!
Gal paduoti kopėčias, kad išliptum iš mano reikalų?
Liūdesio nepaskandinsi, liūdesys moka plaukti.

Liūdesio nepaskandinsi, liūdesys moka plaukti.
* Tikri vyrai neįsimyli pačios gražiausios merginos. Jie įsimyli tas, kurios pasaulį padaro gražesniu.
* Manikiūras... Pedikiūras... Makiažas... Epiliacija... Ehhh... O vaikystėj - bantuką užsidėsi ir gražuolė...
* Tu pavogei mano širdį.. Todėl aš planuoju revanšą.. Aš pavogsiu tavo pavardę
* Moteris, verta didžiausios pagarbos yra ta, kuri moka pavergti vyro širdį nenusirengdama.
* ...ir kaipgi vyras ir moteris gali suprasti vienas kitą, jei jiems reikia visiškai skirtingų dalykų : moteriai - vyro, o vyrui - moters ...
* Aš didžiuojuos savo širdim. Ji buvo apgauta, įskaudinta, sudužus, bet vis dėl to dar veikia.

* Manikiūras... Pedikiūras... Makiažas... Epiliacija... Ehhh... O vaikystėj - bantuką užsidėsi ir gražuolė...

* Tu pavogei mano širdį.. Todėl aš planuoju revanšą.. Aš pavogsiu tavo pavardę

* Moteris, verta didžiausios pagarbos yra ta, kuri moka pavergti vyro širdį nenusirengdama.

* ...ir kaipgi vyras ir moteris gali suprasti vienas kitą, jei jiems reikia visiškai skirtingų dalykų : moteriai - vyro, o vyrui - moters ...

* Aš didžiuojuos savo širdim. Ji buvo apgauta, įskaudinta, sudužus, bet vis dėl to dar veikia.

Jei galvoji, kad valdžiai į tave nusispjaut, pabandyk nors kartą nesumokėti mokesčių....

Geriausi dalykai šiame GYVENIME yra: ĮSIMYLĖTI, JUOKTIS kol pradės skaudėti skruostus. Rasti šimtą laiškų kai GRĮŽTI iš kelionės. Atsigulus savo lovoje KLAUSYTIS kaip už lango lyja ir lietaus lašeliai barbena i stiklą. Išejus iš dušo RASTI šiltutelį rankšluostį. SULAUKTI skambučio iš žmogaus, kuris tau patinka. RASTI pinigų kelnių kišenėje, kurių seniai nenešioji. JUOKTIS i...š savęs. Sulaukti ska...mbučio VIDURNAKTĮ, kuris truktų valandą. Netyčia išgirsti kalbant apie save, kai sakoma kas nors GERO. IŠGIRSTI dainą, kuri tau primena ypatingą žmogų. Pirmas BUČINYS. JAUSTI kutenimą pilve, kaskart kai matai mylimą žmogų. MATYTI mylimus žmones LAIMINGUS. NEŠIOTI marškinius to žmogaus, kuris tau patinka, ir kurie dar KVEPIA jo kvepalais. Susitikti seną draugą ir jausti, kad niekas NEPASIKEITĖ. STEBĖTI saulėlydį. TURĖTI kažką, kuris sakytų, kad tave myli.♥
Potvynis. Visi žmonės kaip įmanydami stengiasi gelbėtis. Tik vienas žmogelis sėdi sau ramus prie namų ir nesijudina.
- Greičiau šok į mašiną, tai paskutinis! šaukia jam žmonės iš pagalbon pasiųsto sunkvežimio.
- Dievas man padės! sušunka žmogus ir net negalvoja pajudėti iš vietos.
O potvynio vanduo vis kyla ir kyla. Prie žmogelio priplaukia paskutinė gelbėtojų valtis.
- Seneli, lipk greičiau, dar yra vietos! kviečia gelbėtojai.
- Dievas man padės! ramiai atsako senelis ir toliau meldžiasi.
Vanduo vis kyla. Senukui tenka užsiropšti ant stogo, kad vanduo nepasiektų. Bet vanduo greit paskandins ir stogo viršūnę
Virš namo pakimba virvinės kopėčios, nuleistos iš malūnsparnio.
- Kabinkis, žmogau! Tai paskutinis šansas!
Tačiau senis nenustoja kartojęs:
- Dievas man padės!
Su šiais žodžiais atrieda didelė banga ir nubloškia šį užsispyrėlį. Atsidūręs rojuje, žmogelis sutinka Dievą ir ima jam priekaištauti:
- Viešpatie, kodėl tu mane apleidai nelaimėje, aš juk taip laukiau tavo pagalbos?
Ir pasigirdo rūstus Dievo balsas:
- Kvailas žmogau, o kas tau siuntė sunkvežimį, valtį ir malūnsparnį?
- Greičiau šok į mašiną, tai paskutinis! šaukia jam žmonės iš pagalbon pasiųsto sunkvežimio.
- Dievas man padės! sušunka žmogus ir net negalvoja pajudėti iš vietos.
O potvynio vanduo vis kyla ir kyla. Prie žmogelio priplaukia paskutinė gelbėtojų valtis.
- Seneli, lipk greičiau, dar yra vietos! kviečia gelbėtojai.
- Dievas man padės! ramiai atsako senelis ir toliau meldžiasi.
Vanduo vis kyla. Senukui tenka užsiropšti ant stogo, kad vanduo nepasiektų. Bet vanduo greit paskandins ir stogo viršūnę
Virš namo pakimba virvinės kopėčios, nuleistos iš malūnsparnio.
- Kabinkis, žmogau! Tai paskutinis šansas!
Tačiau senis nenustoja kartojęs:
- Dievas man padės!
Su šiais žodžiais atrieda didelė banga ir nubloškia šį užsispyrėlį. Atsidūręs rojuje, žmogelis sutinka Dievą ir ima jam priekaištauti:
- Viešpatie, kodėl tu mane apleidai nelaimėje, aš juk taip laukiau tavo pagalbos?
Ir pasigirdo rūstus Dievo balsas:
- Kvailas žmogau, o kas tau siuntė sunkvežimį, valtį ir malūnsparnį?
*Žmogaus išsiauklėjimą rodo jo elgesys kivirčo metu (G. B. Šou).
*Dėl savo nelaimių žmonės linkę kaltinti likimą, dievus ir visa kita, bet tik ne save (Platonas).
*Muilas ne tik švaros, bet ir trinties sumažinimo priemonė (E. Puzinauskas)
*Dėl savo nelaimių žmonės linkę kaltinti likimą, dievus ir visa kita, bet tik ne save (Platonas).
*Muilas ne tik švaros, bet ir trinties sumažinimo priemonė (E. Puzinauskas)