Kartą vienas Mokytojas paklausė savo mokinių:
- Kodėl žmonės šaukia, kai susipyksta?
- Todėl, kad jie praranda ramybę, - atsakė vienas.
- Bet kam šaukti, jei kitas žmogus yra šalia? - paklausė Mokytojas.
- Negalima su juo kalbėtis tyliai? Kam būtinai šaukti, kai esi piktas?
Mokiniai siūlė įvairius atsakymus, bet nei vienam Mokytojas nepritarė.
Galiausiai jis paaiškino:
- Kai žmonės nepatenkinti vienas kitu ir pykstasi, jų širdys atitolsta.
Tam, kad įveiktų šį atstumą ir išgirstų vienas kitą, jiems tenka šaukti.
Kuo stipriau jie pyksta, tuo garsiau šaukia.
- O kas atsitinka, kai žmonės įsimyli? Jie nešaukia, atvirkščiai, jie kalba
tyliai. Tai todėl, kad jų širdys labai arti ir atstumas tarp jų visai
mažas. O kai jie dar labiau myli, kas nutinka? - tęsė Mokytojas, - Nekalba,
o tik šnabždasi ir tampa vis artimesni savo Meilėje. Galiausiai net
šnabždėtis jiems nereikia. Jie tik žiūri vienas į kitą ir supranta viską be
žodžių. Taip būna, kai šalia du mylintys žmonės.
Tai štai, kai ginčijatės, neleiskite savo širdims nutolti vienai nuo kitos,
netarkite žodžių, kurie dar labiau didins atstumą tarp jūsų. Todėl, kad
gali išaušti diena, kai atstumas taps toks didžiulis, kad jūs neberasite
kelio atgal."
QUOTE(Desire*~> @ 2012 01 12, 13:20)

Ten, kur yra milžiniškas noras, negali būti didžiulių sunkumų...
"Žmogaus gyvenimas kupinas laimės daugiausia dėl to, kad žmogus amžinai laukia, jog netrukus bus laimingas." (E.A.Po)
"Prieš blogį vieniši žmonės dažnai būna bejėgiai."(A. Einšteinas)
"Nesubrendęs žmogus pasižymi tuo, kad jis pasiryžęs dėl kilnaus tikslo numirti; tuo tarpu subrendęs žmogus pasiryžęs tam tikslui paskirti savo gyvenimą." (Džeromas D.Selindžeris)
Papildyta:
"Prieš blogį vieniši žmonės dažnai būna bejėgiai."(A. Einšteinas)
"Nesubrendęs žmogus pasižymi tuo, kad jis pasiryžęs dėl kilnaus tikslo numirti; tuo tarpu subrendęs žmogus pasiryžęs tam tikslui paskirti savo gyvenimą." (Džeromas D.Selindžeris)
Papildyta:
QUOTE(maye @ 2012 01 12, 10:21)

Laimė ateina pas žmogų tik akimirksniui, kaip meteoro šviesa. Ji spindi gražiom spalvom nutvieskusi žemę ir padangę
paskui virsta paprastu akmeniu..
Mėgiamiausia citata iš filmo "Maskva ašaromis netiki".
"Savo gyvenime mėgstu daryti kas man patinka, o ne tai kas madinga, prestižiška ar teisinga.
Myliu savo darbą, nes kai aš ten daiktai, kurie iki tol neveikė, pradeda veikti.
Myliu savo draugus, nes nežiūrint to,kad esam pažįstami daugybę metų, mes vieni kitiems vis dar esam idomūs ir neatsibostantys."
"Savo gyvenime mėgstu daryti kas man patinka, o ne tai kas madinga, prestižiška ar teisinga.
Myliu savo darbą, nes kai aš ten daiktai, kurie iki tol neveikė, pradeda veikti.
Myliu savo draugus, nes nežiūrint to,kad esam pažįstami daugybę metų, mes vieni kitiems vis dar esam idomūs ir neatsibostantys."
Ne itema, bet ar zinot, kad sis filmas 1980m pelne Oskara? 

QUOTE(Temza @ 2012 01 14, 01:37)
Mėgiamiausia citata iš filmo "Maskva ašaromis netiki".
Na ką, broliuk, tai su tuo mažuoju jubiliejumi sveikinam tave! Jau pragyvenai ketvirtį amžiaus, tai linkiu sulaukti dar 3 po 25
Čia kaip minimum
) O šiaip tai labai noriu ir linkiu, kad tave visur lydėtų sėkmė, kad norai, planai ir svajonės virstų realybe, būk labai labai laimingas
Bučkis!

Kai skrandis tuščias, sunkūs sapnai nekankina. - M. A. Neksė
Papildyta:
Nesupratau kaip čia svekinimas atsidūrė
Papildyta:
Nesupratau kaip čia svekinimas atsidūrė

QUOTE(Stebuklinga @ 2012 01 14, 13:26)
as nezinojau. aciu

Niekada nestovėjau, kai buvo galima sėdėti ir niekada nesėdėjau, kai buvo galima gulėti. (Vinstonas Čerčilis)
Mes esame ta karta, kurios širdies ritmas priklauso nuo vardo, kuris pasirodo telefono ekrane.