Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

[quote=aistutėlė,2012 01 20, 12:39]
Dieve, kalbėk su manimi...

thumbup.gif priverte susimastyti.. smile.gif
Atsakyti
Mūsų gyvenimai niekada nėra tobuli. Nėra tokio dalyko kaip tobula šeima, tobulas darbas ar juo labiau tobulas žmogus. Yra tik trumputės tobulos akimirkos. Jos netikėtai pasitaiko mūsų gyvenimo kelyje ir gražiausiomis, niekad neišblunkančiomis raidėmis, įsirašo mūsų širdyse, bei lieka mūsų atmintyje amžinai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2012 01 19, 11:12)

Viena mergina danguje susitiko su Dievu ir tarė:
-Ačiū Tau už tai, kad gyvenime buvau laiminga. Tiesa, kartais jame buvo ir sunkių valandų. Kodėl tada Tu nepadėdavai man ?
Dievas atsakė :
- Dar prieš tavo gimimą aš skyriau tau du angelus, kurie visą gyvenimą tau padėjo. Tai tavo Mama ir Tėtis. Įsivaizduok, kad tavo gyvenimas - kelionė vandenyno pakrante. Matai, smėlyje įspaustos trys poros pėdų. Vienos iš jų - tavo, o kitos - tėvų. Jie visą gyvenimą ėjo greta.
Mergina įsigilino į tai, ką jai sakė Viešpats ir vėl paklausė :
- O kodėl kai kur pėdos dingsta ? Žiūrėk, kai kur likę tik mano pėdos. Štai ir vėl. Tai buvo pačios sunkiausios mano gyvenimo dienos .Kodėl tavo angelai mane apleido ?
- Jie nepaliko tavęs. Jie visada buvo kartu, net gi tada, kai tu jų nepastebėdavai. O tai visai ne tavo pėdos. Pačiomis sunkiausiomis valandomis angelas - Tėtis nešė jus ant savo rankų. Tai jo pėdos..
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 01 19, 21:03)
gyvenu gerai, man labai patiko Jusu parasas, labai grazi mintis  4u.gif

4u.gif

Užuot buvęs savimi ir sakęs tai, ką vienoje ar kitoje situacijoje iš tikrųjų norėdavai pasakyti, tu užsidėjai socialinę kaukę ir ėmei galvoti, jausti ir elgtis taip, kaip, anot kitų, reikia galvoti, jausti ir elgtis.

Kartais tu apsistatai sienomis ne dėl to, kad nenorėtum prisileisti žmonių, o todėl kad suprastum kam tu rūpi tiek, kad tas sienas bandytų sugriauti

Kai gyveni kaip kiaulė, tai galų gale įgyji kiaulės protą. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyrai-kaip prekybos agentai: negalima tikėti nė vienu jų žodžiu. Vyrai - kaip kompiuteriai : jie amžinai turi problemų dėl atminties.Vyrai kaip makiažas: niekada neišlieka ganėtinai ilgai. Vyrai kaip horoskopai: visada pataria, kaip elgtis ir dažniausiai klysta. Vyrai - kaip sąskaitos banke: be pinigų nereikalingi niekam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenu gerai @ 2012 01 21, 00:55)
Kai gyveni kaip kiaulė, tai galų gale įgyji kiaulės protą.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar ne geriau būtų, užuot smerkus blogį, skleisti gėrį? / Antuanas de Sent-Egziuperi/
Atsakyti
Jei kazkas nori buti dalis tavo gyvenimo, jis ides visas pastangas, kad jame butu. Nesivargink palikti vietos savo sirdyje, kazkam, kas neideda pastangu, kad joje pasiliktu.
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2012 01 19, 22:45)
Duok saulę žmogui- jis ilgėsis ledo, duok sniego- jis lauks pavasario:) O iš tikrųjų mums reikia pasidžiaugti šia diena... ir branginti laiką, nes tai pagrindinė medžiaga iš kurio sudarytas gyvenimas

tikra tiesa.. g.gif 4u.gif
Atsakyti
Visi mano draugai įsipareigojo. O aš pati sau faina !!! bis.gif
Atsakyti
Gyvenimas yra dosnus. Mes savo gyvenime sutinkame daugybę gerų, gražių, mylimų, geidžiamų žmonių - jie skaisčios žvaigždės, kuriomis mums niekada neatsibosta grožėtis, bent jau iki tol, kol sutinkame savo sielos draugą, savo antrąją puselę. Ji - mūsų saulė, kuri savo skaistumu ir ryškumu užtemdo visus iki tol sutiktus žmones ir amžiams lieka vieninteliu šviesuliu, kurio skleidžiamą šviesą matome ne tik akimis bet ir širdimi. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jei vieną dieną atsirastų noras verkti, paskambink man. Nepažadu tavęs prajuokinti, bet galėčiau verkti kartu... Jei vieną dieną nusprestum dingti, paskambink man. Nepažadu tavęs prašyti pasilikti, bet galėtume dingti kartu... Jei vieną dieną nebūtų noro kalbėti, paskambink man. Patylėsime kartu!!! Bet jei vieną dieną TU paskambintum, o aš neatsiliepčiau, vistiek ieškok manęs! Galbūt man velniškai reikia tavęs...

Pilve vis dar yra keli drugeliai su pakirptais sparnais...

Įsimylėsiu taip gražiai, kad snigti vasarą pradės spalvotai! ♥
Atsakyti