Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

QUOTE(visgi @ 2011 11 09, 21:18)

*Nesakyk, kad aš pasikeičiau- Iš pradžių pagalvok, ar iš tikrųjų mane pažinojai..*

tikra tiesa.
Atsakyti
Mūsų didžiausia silpnybė - nepakankamas užsispyrimas. Jei nori, kad pasisektų - visuomet bandyk dar vieną kartą...
Atsakyti

Eik savo keliu, o žmonės tegu kalba, ką nori.
Dantė

Atsakyti
*Blogai ne tada kai nieko neturi, o tada kai nematai ka turi..

Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save. M.Prišvinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 10 lapkričio 2011 - 09:48
Bankas – tai vieta, kur tau paskolina lietsargį esant geram orui, ir paprašo jį grąžinti, kai pradeda lyti. – R. Frostas
Atsakyti
Tik nuėjęs į kairę supranti, - kaip vis dėlto buvo gera dešinėje...

Niekada nebus laimingas tas, kuris galvoja, jog kitas uz ji laimingesnis!

Menas yra ne atleisti,-o pradėti pasitikėti. Antrą kartą.

Devyniems iš dešimties vyrų patinka moterys su didele krūtine. Dešimtąjam patinka anie devyni.. biggrin.gif

Beprotiškai geras jausmas - apsikabinti susitaikius su mylimu žmogumi.

Velniop principai, nusileisiu.. Geriau būti laiminga, negu išdidžia..

Parduotuvių apsauga šiais laikais dažnai dirba taip, kad, eidamas pro kasas be pirkinių nenorom pradedi galvoti: ''Elkis natūraliai, tu nieko nepavogei...'' biggrin.gif

Mikė Pūkuotukas sako Knysliukui: -"Teta mums atsiuntė dešimt medaus statinių. Kiekvienam išeina po aštuonias". -"Kaip tai po aštuonias? Po aštuonias neišeina..." - "Nežinau, kas tau neišeina, Knysliuk, bet aš savo aštuonias jau suvalgiau".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 10 lapkričio 2011 - 13:17
"Kiekvienas žmogus turi tris jaunystes:kūno, širdies ir proto. Nelaimei, jos niekada nesutampa." (F.Fenelonas)

"Laikas - nuostabus mokutojas, deja, užmušantis savo mokinius." (H.Berliozas)

"Senoliai tikėdavo:užmuši vorą, užmuši savo laimę."
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 10, 12:50)
Mikė Pūkuotukas sako Knysliukui: -"Teta mums atsiuntė dešimt medaus statinių. Kiekvienam išeina po aštuonias". -"Kaip tai po aštuonias? Po aštuonias neišeina..." - "Nežinau, kas tau neišeina, Knysliuk, bet aš savo aštuonias jau suvalgiau".

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip skaniai pasijuokiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
J.Statkevičius: lietuvių nemokėjimas džiaugtis kito sėkme - labai stiprus bruožas
Atsakyti
*Tas, kas nieko nežino, nieko ir nemyli. Tas, kas nieko negali, nieko nesupranta. Tas, kas nieko nesupranta, nieko vertas. Tačiau tas, kas supranta, kartu ir myli, pastebi, mato... Kuo geriau pažįsti, tuo labiau myli... Kiekvienas, kuris mano, kad visi vaisiai prisirpsta tuo pačiu metu kaip žemuogės, nieko neišmano apie vynuoges.

* Bet kokia moteris žino - ko ji atsisako.
Protinga - ko ji nori.
Ir tik išmintinga žino - ką ji gali.

* Pradedi suprasti, kad viskas iš tikrųjų blogai, kai verkia tas, kuris visur ir visada visus ramindavo.
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 11 10, 17:40)
J.Statkevičius: lietuvių nemokėjimas džiaugtis kito sėkme - labai stiprus bruožas

patiko
Atsakyti
Liūdesio nepaskandinsi, liūdesys moka plaukti.
Atsakyti