Įkraunama...
Įkraunama...

ROMA

Oi kiek keliaujančių ir aš vasario 06 skrendu. Tiesa, perskaičiau visas temas apie Italiją, bet užmiršau:( ar į Vatikano muziejų pirkotės bilietą vietoj ar internetu,atseit eilėse nereikės stovėt.Aš žiūrėjau www,rome-museum.com . Gal esate pirkę?
Atsakyti
Mes buvome dabar, sausis ant kiemo. Vidutinė dienos temp. Romoje buvo +14-15. Vakare ir naktį vėsiau. Kasdien gražuolė saulė. Rengiausi lengvu lamos vilnos puspalčiu, po juo dėvėjau marškinėlius trumpomis rankovėmis, po to lengvos medžiagos drabužius. Dieną buvo karšta, ypač saulėkaitoje, pavėsyje vėsiau, vakare idealu. Visur laksčiau su lengvais mokasinais. Va tokia buvo mano apranga smile.gif Mums tiesiog pasisekė, kad visą savaitę nebuvo lietaus, buvo sausa ir šilta. Sekite orus wink.gif
Atsakyti
gal turite patarti koki gera pigu viesbuti su geru susiekimu peskute?
Atsakyti
o tai prašom, galiu pasidalinti smile.gif
http://www.booking.c...8f74e467a93be44

vieta gera, susisiekimas taip pat, netoli borghese,kas man taip pat patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2012 01 22, 20:16)
Aš irgi kažkaip galvoju... Tiek keliaujančių vasario pradžioje ir beveik nei viena nesako kur apsistos... g.gif  Pasidalinkit idėjomis... mirksiukas.gif  Aš važiuoju 4 paroms, ieškau netoli lankomų objektų, viso biudžetas viešbučiui apie 800lt...

mes apsistosim čia:
http://www.booking.c...b79d1009;dcid=1

bet čia tik idėja...kai grįšim, parašysiu, kaip ten iš tikro .Patiko tai, kad arti koliziejaus, taip pat pasiskaičiau, kad prie termini- baisoka ir pabijojau ten ieškoti....aš dar pataikiau akcija- kai perki 4 naktis- moki už tris ir 1 nemokamai, bet ne per booking.com, tai mum už 4 naktis ketuvietis gavosi tik 270 EU ( o šiaip 90EU už naktį).
Atsakyti
Na va, dėliojamės lankytinus objektus.Tai aš manau pirmą dieną aplankyti galima būtų: koliziejus,Romos forumas,trajano turgus,Venecijos aiškštė, rūmai. Kažin čia realu per vieną dieną viską apeiti?
Atsakyti
o gal kas turite susirases koki Romos lankymo mini plana?
Atsakyti
Paprasčiausias Romos lankymo planas: pasiimi mieste esančiuose viešbučiuose ar turizmo info centruose esantį mini žemėlapį, ten išskirtos lankytinos vietos. Kiekvienai dienai pasirenki maršrutą ta linkme ir eini eini eini, arba nuvažiuoji su metro iki taško, o nuo jo grįžinėji namų link, užsukant į visas tos dienos plano vietas smile.gif Viskas. Mėtytis iš vieno taško į kitą nėra prasmės, tik beprasmis nuovargis ir bereikalingos išlaidos transportui. Tiesa, mūsų maršrutas buvo toks dar ir dėl to, kad gyvenome centre, o ne užkampyje. Bet ir esant priklausomam nuo viešojo tr., geriau planuotis tvarkingą "viskas pakeliui" maršrutą.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 23, 14:27)
Paprasčiausias Romos lankymo planas: pasiimi mieste esančiuose viešbučiuose ar turizmo info centruose esantį mini žemėlapį, ten išskirtos lankytinos vietos. Kiekvienai dienai pasirenki maršrutą ta linkme ir eini eini eini, arba nuvažiuoji su metro iki taško, o nuo jo grįžinėji namų link, užsukant į visas tos dienos plano vietas smile.gif Viskas. Mėtytis iš vieno taško į kitą nėra prasmės, tik beprasmis nuovargis ir bereikalingos išlaidos transportui. Tiesa, mūsų maršrutas buvo toks dar ir dėl to, kad gyvenome centre, o ne užkampyje. Bet ir esant priklausomam nuo viešojo tr., geriau planuotis tvarkingą "viskas pakeliui" maršrutą.

o kur buvote apsistojusi?
Atsakyti
QUOTE(Rozalinda___ @ 2012 01 23, 11:09)
220 lt, truputi brangoka man sad.gif daug isleidom ant bilietu, tai ieskom pigesnio viesbucio, iki 100 lt smile.gif

mes ėmėm dvivietį kambarį, tai mums gausis kiekvienai po 200 eurų (už 7 dienas). o vienvietis niekad nebūna dvigubai pigesnis,bet aš neėmiau pigiausio,ten buvo galima rasti labai neblogų žinokit.

Esu Romoj vasarą mokėjus 40 eurų, bet viešbutis vos ne užmiestyje.
Manau,kad rasit po 50 eurų už naktį labai padorų šiuo metu.
Papildyta:
QUOTE(styga @ 2012 01 23, 12:37)
Na va, dėliojamės lankytinus objektus.Tai aš manau pirmą dieną aplankyti galima būtų: koliziejus,Romos forumas,trajano turgus,Venecijos aiškštė, rūmai. Kažin čia realu per vieną dieną viską apeiti?

trajano turgūs ne fontanai. Geriau jau Vatikanas greituoju būdu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melka: 23 sausio 2012 - 13:56
Tai Vatikanas paliekamas antrai dienai.Otrečią gal pavyktų į Pompėją nusigauti.
Atsakyti
Mes gyvenome šiame viešbutyje http://www.hotelforum.com/
Atsakyti