Įkraunama...
Įkraunama...

ROMA

QUOTE(SYRIA @ 2012 01 31, 16:19)
Na o mes buvom apsistoje mazdaug 10min. nuo centro,prie upes,buvo ziauriai patogu pasiekti peskute viska (kolizieju,vatikana,zodziu visa centra), su autobusu vaziavom tik karta,nuo termini iki nuomoto buto. Vat as tai nerekomenduociau termini rajono,karta nusitempiau idomumo delei vyra,tai jis pasiuto biggrin.gif,nors tikrai neesam kokie ispuike biggrin.gif,bijojau tik vieno,kaip reiks iki termini nakti nuvaziuot skrydziui,bet daug labiau apsimokejo kviesti taxi.

o už taxi mokėjot 40 eur, ar daugiau? bent jau wiki travel tai tokią sumą nurodo ax.gif o termini rajonas patogus susisiekimo prasme, yra gražių lankytinų objektų. ar kas nors nuomojot butus? važiuojam su vaikais, tai svarstau tokį variantą, kad bent vandens košei galėčiau bet kada užvirti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2012 02 01, 10:10)
o už taxi mokėjot 40 eur, ar daugiau? bent jau wiki travel tai tokią sumą nurodo  ax.gif  o termini rajonas patogus susisiekimo prasme, yra gražių lankytinų objektų. ar kas nors nuomojot butus? važiuojam su vaikais, tai svarstau tokį variantą, kad bent vandens košei galėčiau bet kada užvirti  g.gif

Mes gyvenom 3 gatveles siauriau nuo termini stoties(ziurint zemelapyje tai virs stoties). Labai jauku mums ten pasirode, nepalyginsi su tom gatvelem kur is kart po termini ziurint zemelapyje, pieciau. Ir peskom, ir metro labai patogus susisiekimas. Salia yra aikste su fontanu nuostabiu ir macdonaldas. Kaip zinia, daugumai vaiku labai patinka biggrin.gif Aplinkui yra ir maisto parduotuviu, kainos visai padorios. Dar labai patogu, kad ryte nereik niekur bludint su jokiais taxi, o tiesiog peskute ateini i ta Teravision stotele ir lauki autobuso. Ta Teravision kavine ir stotele yra butent siaurinej Termini pusej.
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2012 02 01, 10:10)
o už taxi mokėjot 40 eur, ar daugiau? bent jau wiki travel tai tokią sumą nurodo  ax.gif  o termini rajonas patogus susisiekimo prasme, yra gražių lankytinų objektų. ar kas nors nuomojot butus? važiuojam su vaikais, tai svarstau tokį variantą, kad bent vandens košei galėčiau bet kada užvirti  g.gif

o kokie gražūs lankytini objektai yra prie termini ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2012 02 01, 12:17)

labai graži Santa Maria Maggiore bazilika, visokios siauros gatvelės, galų gale Koliziejus neitin toli nuo Termini
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 01 31, 15:19)
Na o mes buvom apsistoje mazdaug 10min. nuo centro,prie upes,buvo ziauriai patogu pasiekti peskute viska (kolizieju,vatikana,zodziu visa centra), su autobusu vaziavom tik karta,nuo termini iki nuomoto buto. Vat as tai nerekomenduociau termini rajono,karta nusitempiau idomumo delei vyra,tai jis pasiuto biggrin.gif,nors tikrai neesam kokie ispuike biggrin.gif,bijojau tik vieno,kaip reiks iki termini nakti nuvaziuot skrydziui,bet daug labiau apsimokejo kviesti taxi.

Prie pat Termini tikrai nelabai jauku, bet vos toliau paėjus situacija tikrai pagerėja. Mūsų viešbutukas buvo visai netoli, bet ten jau buvo visai jauku
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2012 02 01, 10:49)
Mes gyvenom 3 gatveles siauriau nuo termini stoties(ziurint zemelapyje tai virs stoties). Labai jauku mums ten pasirode, nepalyginsi su tom gatvelem kur is kart po termini ziurint zemelapyje, pieciau. Ir peskom, ir metro labai patogus susisiekimas. Salia yra aikste su fontanu nuostabiu ir macdonaldas. Kaip zinia, daugumai vaiku labai patinka biggrin.gif Aplinkui yra ir maisto parduotuviu, kainos visai padorios. Dar labai patogu, kad ryte nereik niekur bludint su jokiais taxi, o tiesiog peskute ateini i ta Teravision stotele ir lauki autobuso. Ta Teravision kavine ir stotele yra butent siaurinej Termini pusej.

Mes irgi panašiai ten
Papildyta:
QUOTE(Lineikė @ 2012 02 01, 12:17)

Yra tikrai nemažai netoli - Koliziejus pvz. Viešbutyje gausite žemėlapį, bus labai gerai orientuotis. Šiaip jau minėjau kad nuo Termini pėsčiomis galima apeiti visą Romos senamiestį, viskas yra ganėtinai netoli
Atsakyti
na dėl vietos tai kiekvienam savo. Man reikia patogiai (kad jei ką ir pietų miego grįžti), o dėl baisumo nebaisumo, tai man dzin, nėra baimės, be to su mažu vaiku 4 val. ryto tikrai nesitrainiosiu.

dabar apsistojau ties šituo
viešbučio variantu. Kaina už 7 naktis dvivietis kambarys 269EU be pusryčių.

Jei vykčiau ne 1,5 žmogaus, o bent jau 3, tai tikrai nuomočiausi apartamentus/butą, nes tai ir patogiau ir pigiau, o su mažais vaikai nepamainoma.

na žinoma, šis viešbučio variantas biudžetinis labai, bet aš pati laikausi nuomonės, kad galvą reikia padėti bet kur, o pinigus leisti linksmybėms, skrandžiui ir penui mirksiukas.gif Jei be vaiko, tai būčiau ėmusi pigiausią skylę ir ok, na su vaiku reikia bent jau dušo padoresnio. bet čia tik mano nuomonė, pratusi aš blaškytis visokiuose skylėse, tai man kažkaip į prabangą ir netraukia.... gal pribręsti reikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirkumstancija: 01 vasario 2012 - 13:56
QUOTE(Vikšrelis @ 2012 01 30, 23:38)
o kuo važiavote į oro uostą? ačiū  4u.gif (žinau, kad kažkur temoje rasiu parašyta, bet gal galėtumėte atsakyti, jei pražiūrėčiau  rolleyes.gif )

Tuo paciu Bus Shuttle kaip ir is oro uosto. Kaip minejau bilietus i ji nusipirkome paciame Ryanair lektuve
Papildyta:
QUOTE(sirkumstancija @ 2012 02 01, 15:53)
na dėl vietos tai kiekvienam savo. Man reikia patogiai (kad jei ką ir pietų miego grįžti), o dėl baisumo nebaisumo, tai man dzin, nėra baimės, be to su mažu vaiku 4 val. ryto tikrai nesitrainiosiu.

Jei vykčiau ne 1,5 žmogaus, o bent jau 3, tai tikrai nuomočiausi apartamentus/butą, nes tai ir patogiau ir pigiau, o su mažais vaikai nepamainoma.

na žinoma, šis viešbučio variantas biudžetinis labai, bet aš pati laikausi nuomonės, kad galvą reikia padėti bet kur, o pinigus leisti linksmybėms, skrandžiui ir penui  mirksiukas.gif  Jei be vaiko, tai būčiau ėmusi pigiausią skylę ir ok, na su vaiku reikia bent jau dušo padoresnio. bet čia tik mano nuomonė, pratusi aš blaškytis visokiuose skylėse, tai man kažkaip į prabangą ir netraukia.... gal pribręsti reikia....

Sitoj pusej Terminio nebuvom, bet manau turetu buti neblogai.
Papildyta:
QUOTE(SYRIA @ 2012 01 31, 17:19)

O Romoj centras kuri tiksliai vieta? g.gif
Mes gyvenom nelabai grazioj Terminio pusej, jau rasiau savo pasakojime, bet:
1. tai irgi centras.
2. Terminio rajonas tikrai didelis, jei pasirinkti geraja (virs Terminio, kairiau) puse, tai gausis, kad gyvensit senamiestyje, kur jau turistu srautai dideli ir vietinis kontingenentas geras.

Atsakyti
QUOTE(sirkumstancija @ 2012 02 01, 13:53)

na žinoma, šis viešbučio variantas biudžetinis labai, bet aš pati laikausi nuomonės, kad galvą reikia padėti bet kur, o pinigus leisti linksmybėms, skrandžiui ir penui  mirksiukas.gif  Jei be vaiko, tai būčiau ėmusi pigiausią skylę ir ok, na su vaiku reikia bent jau dušo padoresnio. bet čia tik mano nuomonė, pratusi aš blaškytis visokiuose skylėse, tai man kažkaip į prabangą ir netraukia.... gal pribręsti reikia....

Mes netoliese gyvenom, labai gera ir patogi vieta thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, dar norėčiau paklausti.Į Vatikaną einant reikia mokėti? ir tuomet gali jau eiti į Petro baziliką lyg ir nemokamai, o keltis aukštyn už 7 EUR? O paskui dar reikia mokėti atskirai einant į muziejus? Jau pasiklydau toj informacijoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirkumstancija @ 2012 01 30, 17:13)
na ir kaitalioju aš tuos viešbučius  doh.gif  bet atrodo dabar jau gera kaina Termini paėmiau..... Paklausysiu Jūsų patarimo, o be to ten kas tiesa, tai abi metro jungiasi ir tas labai patogu.
greičiau į kelionę (arba kad liktų 3 paros iki) nes tiek prikaitaliosiu, kad pati nebesuprasiu kur važiuoju  lotuliukas.gif

GAL KURI PARDUOTŲ MAN KNYGĄ LIETUVIŲ KALBA "ROMA"?

Galiu parduot savo knyga.
Turejau du variantus: savo ir skolinta atsissvietus. Kol kas abi dar turiu.
Papildyta:
QUOTE(styga @ 2012 02 02, 13:28)
Sveiki, dar norėčiau paklausti.Į Vatikaną einant reikia mokėti? ir tuomet gali jau eiti į Petro baziliką lyg ir nemokamai, o keltis aukštyn už 7 EUR? O paskui dar reikia mokėti atskirai einant į muziejus? Jau pasiklydau toj informacijoj g.gif

Einant i Vatikana, Petro bazlika nieko moketi nereikia, nebent audiogida uz 5 Eur pasiimt noresit.
Pasikelimas i bazilikos boksta 7 Eur.
Vatikano muziejus dar 15 Eur. Ir iejimas i muzieju: reikia iseiti is bazilikos ir Vatikano aikstes ir apeiti aplink ji, iejimas is kitos puses.
Atsakyti
OI ačiū už konsultaciją. O man sakė, kad tu negali už dyką nieko pamatyt.Atseit jau įėjimas į patį Vatikaną kainuoja. O dar bilietas 15 Eur yra į visą muziejų kompleksą?
Atsakyti
QUOTE(styga @ 2012 02 02, 13:18)
OI ačiū už konsultaciją. O man sakė, kad tu negali už dyką nieko pamatyt.Atseit jau įėjimas į patį Vatikaną kainuoja. O dar bilietas 15 Eur yra į visą muziejų kompleksą?

Nu tai i muzieju kompleksa tai taip, reikia bilieta isigyt. Bet i Bazilika tai nereikia jokiu pinigu, nebent noresite pakilti i kupola 4u.gif
Atsakyti