QUOTE(Vikšrelis @ 2012 01 30, 23:38)
o kuo važiavote į oro uostą? ačiū

(žinau, kad kažkur temoje rasiu parašyta, bet gal galėtumėte atsakyti, jei pražiūrėčiau

)
Tuo paciu Bus Shuttle kaip ir is oro uosto. Kaip minejau bilietus i ji nusipirkome paciame Ryanair lektuve
Papildyta:
QUOTE(sirkumstancija @ 2012 02 01, 15:53)
na dėl vietos tai kiekvienam savo. Man reikia patogiai (kad jei ką ir pietų miego grįžti), o dėl baisumo nebaisumo, tai man dzin, nėra baimės, be to su mažu vaiku 4 val. ryto tikrai nesitrainiosiu.
dabar apsistojau ties
šituo
viešbučio variantu. Kaina už 7 naktis dvivietis kambarys 269EU be pusryčių.
Jei vykčiau ne 1,5 žmogaus, o bent jau 3, tai tikrai nuomočiausi apartamentus/butą, nes tai ir patogiau ir pigiau, o su mažais vaikai nepamainoma.
na žinoma, šis viešbučio variantas biudžetinis labai, bet aš pati laikausi nuomonės, kad galvą reikia padėti bet kur, o pinigus leisti linksmybėms, skrandžiui ir penui

Jei be vaiko, tai būčiau ėmusi pigiausią skylę ir ok, na su vaiku reikia bent jau dušo padoresnio. bet čia tik mano nuomonė, pratusi aš blaškytis visokiuose skylėse, tai man kažkaip į prabangą ir netraukia.... gal pribręsti reikia....
Sitoj pusej Terminio nebuvom, bet manau turetu buti neblogai.
Papildyta:
QUOTE(SYRIA @ 2012 01 31, 17:19)
Na o mes buvom apsistoje mazdaug 10min. nuo centro,prie upes,buvo ziauriai patogu pasiekti peskute viska (kolizieju,vatikana,zodziu visa centra), su autobusu vaziavom tik karta,nuo termini iki nuomoto buto. Vat as tai nerekomenduociau termini rajono,karta nusitempiau idomumo delei vyra,tai jis pasiuto

,nors tikrai neesam kokie ispuike

,bijojau tik vieno,kaip reiks iki termini nakti nuvaziuot skrydziui,bet daug labiau apsimokejo kviesti taxi.
O Romoj centras kuri tiksliai vieta?
Mes gyvenom nelabai grazioj Terminio pusej, jau rasiau savo pasakojime, bet:
1. tai irgi centras.
2. Terminio rajonas tikrai didelis, jei pasirinkti geraja (virs Terminio, kairiau) puse, tai gausis, kad gyvensit senamiestyje, kur jau turistu srautai dideli ir vietinis kontingenentas geras.