Labas rytas
QUOTE(o la la la @ 2011 11 03, 04:16)
Panagrinekime tiesiog foto :
Pirmoji
Antroji
Trecioji
labai labai aciu, tikrai buvo idomu paskaityti ir dar karta paziureti i nuotraukas, dabar matau jas kiek kitaip
2 ir 3 nuotraukas ir dariau pritupus, bet ten laiptai zemyn buvo ir jis jais lipo, tai vistiek atrodo, kad is aukstai fotografuota (cia biski pasiteisinau, bet zinau, kad nuotraukos nuo to geresnes nebus

)
QUOTE(Yvette @ 2011 11 03, 07:33)
Mano nuomone
Ainoa foto ne tokios ir prastos. Šioje temoje tikrai daaaaaaaug prastesnių buvo ir žmonės ištobulėjo. Tad, nenukabink nosies

ND atlikai, tad žinių jau įgavai ir tolyn bus tik geryn.
Čia tavo vaikutis?Ir ar senai daryta foto?
Tikiuosi noras fotografuoti nedings. Esi naujai prisijungusi, tad gal bus sunkiau į komentarus reaguoti, nejautriai. Paburbėk tuomet pati su savimi, paburbėk ir čia, bet apsisuk, nueik ir geriau nufotografuok. Čia gera vieta mokintis. Išties.
Ir dar patarimas. Nesvarbu, kad esi naujai prisijungusi. Komentuok ir kitų foto, nesvarbu, kad gal kartais ir į pievas nusikomentuosi. Bet komentuodama taip pat mokinsies, sau naudos gausi. Taip pat dalyvauk žaidimuose. Nesvarbu, kad gal tavo foto bus paprastesnės pradžioje, o gal atvirkščiai, imsi ir nustebinsi. Nebijok dalyvauti.
Fotografuok, fotografuok, fotografuok.
Labai aciu Yvette, parasysiu i az ir tikrai labai vertinu, kad nori padeti ir gaisti savo brangu laika
taip cia mano vaikas, portretukas darytas rugsejo 1

, o kitos dvi keliom dienom anksciau.
Noras fotografuoti tikrai nedingo ir as neisizeidziau, o gal tiksliau nuliudau kiek, nes kazkaip labai kategoriskai buvo pasakyta, kad visiskas slamstas, bet as juk tik pradedu, man reikia ir suprast, kodel visiskas slamstas, va tokia kritika ir pastabas kaip gavau siandien man tikrai vertingesnes, bet nuotraukas dejau viesai, todel normalu, kad ir nuomoniu atsiras visokiu.
stengsiuosi ir kitu foto komentuoti ir dar karteli aciu uz padrasinima
QUOTE(sayonara @ 2011 11 03, 07:52)
viskas gerai, čia besimokančių tema.
BET.
viskas ok, tik teisingai ir aiškiai įvardink, ko sieki rodydama foto. nes įdėjai tarsi komentarams, bet komentaro sulaukus pasišiaušei.
jeigu atėjo kritikas, tai įsiklausyk, padėkok ir daryk, kai Tau išeina - arba priimi kritiką ir iš jos mokaisi, arba nepriimi, nes manai, kad geriau žinai arba Tau kitaip atrodo. ežio pozicijas geriau palikti už temos durų. žinoma, Tu turi teisę ginti savo kūrinį, bet būtų smagiau, jeigu tai neatrodytų, kaip kritikos netoleravimas.
tokia mano nuomonė paskaičius šį pokalbį
jei pasirode, kad pasisiausiau, gal blogai isdesciau zodzius, nes tikrai nesuezejau

jau auksciau parasiau ko tikejausi, bet dabar zinosi ir ko tiketis
bet siaip ar taip, labai dekinga visiems, kurie pakritikavo ir as kritikos nebijau, nes tikrai, tik taip juk tobulejama

o ir gerai, kad cia yra daug jau senai nebe pradziamoksliu, nes is ju gali gauti teisingos kritikos
QUOTE(jlclove @ 2011 11 03, 08:02)
man pirmoji patiko ir manau, kaip pradziamoksle, tikrai neprasta portretuka idejai. na mane tik seselis tas erzina
aciu
QUOTE(rG @ 2011 11 03, 09:54)
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 03, 01:30)
Kartais taip nutinka protarpiais šioje temoje, neįsižeisk, viskas ok, Tu nesi išskirtinė, daugybė žmonių čia deda (kartais sėdėdami ilgai ilgai čia) visokias "neišskirtines" nuotraukas. Išmoksi jei norėsi. O pastabas aišku dėkis į galvą
tikrai deduosi viska i galva ir neisizeidziau