Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2011 11 04, 16:52)
Po ilgos pertraukos (ilgai nefotografavau - skaiciau knygas apie fotografija ir mezgiau smile.gif )dedu viena nuotraukele:

user posted image

Zirze, antroji man labai grazi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 16:53)
dar aš su klausimu: noriu trikojo. Jokių didelių reikalavimų neturiu, bet ant vaiko maitinimo kėdės pasidėjus žiauriai nepatogu smile.gif Reik paprasto. Gal kuri daugiau apie tai išmano, patartų ką nors  g.gif Būčiau labai dėkinga... 4u.gif

Maniau, kad as viena tokia biggrin.gif Tikrai nepatogu! Dar sunaus teleskopo trikoji bandziau naudoti, bet nerimtas jis, baisu, kad negriutu blush2.gif
Atsakyti
O mano china trikojis ėmė ir nuvirto lauke beveik lygioj vietoj verysad.gif Gerai, kad buvo uždėtas kitinis objektyvas ir tas pats draustas, šoniukas nuskilo, gerai, kad pačiam fotikui nieko nenutiko, tik vienas įbrėžimukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 04, 13:15)

2 man ne. centruota labai ir virshuje bei apacioje juodi tie man nepatinka. bet pirmoji labai faina. ishvis si tavo serija su gelytem superine. nustebinai maloniai.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 12:23)
dar aš su klausimu: noriu trikojo. Jokių didelių reikalavimų neturiu, bet ant vaiko maitinimo kėdės pasidėjus žiauriai nepatogu smile.gif Reik paprasto. Gal kuri daugiau apie tai išmano, patartų ką nors  g.gif Būčiau labai dėkinga... 4u.gif

zinok, nueik ir rinkis. nes is paveiksliuku labai sunku nusprest. as atejau, paziurejau, kuris tvirtai laikosi net kazkiek judinamas, spaudziamas, ta ir emiau smile.gif galvute pades konsultantas issirinkt irgi smile.gif kad visaip sukintusi svarbu. dar jei svarbu, ziurek, kuris lengvas, bet tvirtas.
Atsakyti
Zirze, nei viena. unsure.gif

paluri, gali pati atsakyti kas tau patinka toje nuotraukoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 04, 13:22)
joa. nes boooooring biggrin.gif

smile.gif
gaila ner ka det, nu bet reiks det kai geimui ka ismeistrausiu.

zinai, patiko tavo foto, ziurejau, galvojau pasikabinet ka nors, bet kazkaip tiko, tie papuosalai neesme pasirode. Na nebent tik tiek, kad su tom rankom jau buvo toks bajeris smile.gif.
Pavadinimai - jo, silpnai biggrin.gif bet as sugalvojau pagrindima bent jau pirmajai - paisivaizdavau, kad ten Styveno Sygalo rankos, ruosiasi nusukt galva - oj skaudetu! Durnas as? aha, agree biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 04, 12:15)

pirma labiau patinka nei antra, nors labiausia ta kur kudroj yra, ta tai pasakiška wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 04 lapkričio 2011 - 12:34
QUOTE(Myce @ 2011 11 04, 13:28)
O mano china trikojis ėmė ir nuvirto lauke beveik lygioj vietoj  verysad.gif  Gerai, kad buvo uždėtas kitinis objektyvas ir tas pats draustas, šoniukas nuskilo, gerai, kad pačiam fotikui nieko nenutiko, tik vienas įbrėžimukas  unsure.gif

tai taip loyg niekur nieko eme ir nuvirto? g.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 11 04, 13:29)
2 man ne. centruota labai ir virshuje bei apacioje juodi tie man nepatinka. bet pirmoji labai faina. ishvis si tavo serija su gelytem superine. nustebinai maloniai.

centruota tan specialiai rolleyes.gif vis bijojau to centro, si karta emiau ir padariau, man patinka paciai smile.gif Fotografuota cia rusy, kur tik toks langiukas apsviecia smile.gif

aciu ir kitoms, kam patiko ir kam ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 04, 11:34)
reiktu pasakyt kad laukimas 2012 pavasari smile.gif jis tik pristatytas
Aš realistė, gyvenu čia ir dabar, todėl isigijau tai ką dabar galima isigyti ir mark III seniai nebelaukiu tongue.gif

Gal baigiam, pasvajojom ir gryštam į realybę, dėkit kas foto

Apie kokius čia markus kalbat, tas, kur virš 20 tūkstančių, ar tas kur virš 10? O kodėl negalima pigesnio / senesnio modelio ff pirkti, ar yra labai didelis skirtumas?
Šiaip įdomu, nes man tai keistos jūs visos biškį, bet tiek to - paklausiu, o kuo blogas Mark II? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 lapkričio 2011 - 13:08
QUOTE(paluri @ 2011 11 04, 13:22)
Po ilgos pertraukos (ilgai nefotografavau - skaiciau knygas apie fotografija ir mezgiau smile.gif )dedu viena nuotraukele:

man sioje nuotraukoje truksta kazko, nekabinanti, tokia paprastute eiline nuotraukele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 17:00)

paluri, gali pati atsakyti kas tau patinka toje nuotraukoje?  smile.gif

Man ta gelyte grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 04, 14:28)
O mano china trikojis ėmė ir nuvirto lauke beveik lygioj vietoj  verysad.gif  Gerai, kad buvo uždėtas kitinis objektyvas ir tas pats draustas, šoniukas nuskilo, gerai, kad pačiam fotikui nieko nenutiko, tik vienas įbrėžimukas  unsure.gif

o jai nu ir nepassek tu man taip. O as kaip tik diskutavau su MB kam moket uz trikoji tukstanti jei galima uz pora simtu nusipirkt doh.gif vat dabar jau aisku.
O kalusyk dar norejau paklaust kas cia per draudimas? kazkaip net nesusimasciau kad butu galima apsidraust technika g.gif o visai jauciu geras dalykas
Atsakyti