Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

Samsung tab turiu ir negaliu atsidžiaugti, nors aišku nieko ten tokio su ja neveikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 08 03, 07:51)
Sveiki, gal kas padės. Problema tokia planšetėje Faceboke privačiam laukelyje (susirašinėjant) neaktyvi kamera. Ką daryti? Per skype ir šiaip, kamera aktyvi, veikia. O Facbooke ne, gal ką įjungti reikia?

Snukiagnygės programai nesuteiktos teisės naudotis kamera?
Atsakyti
Laba diena

Ar galite patari , kuri is siu geresne ASUS Z300CL-1B012A ZenPad 10.1 16GB 4G White planšetinis kompiuteris ar sita SAMSUNG Galaxy Tab A 9.7 16GB SM-T550 White (SM-T550NZWASEB) planšetinis kompiuteris

reikia vaikui panarsyti internete pazaisti
Atsakyti
Sveiki,
Abiejų planšečių pasirinkimas vykęs. Tačiau mano asmenine nuomone pagal techninius parametrus ASUS Z300CL-1B012A ZenPad 10.1 16GB 4G yra geresnis.

Visų pirma ASUS geresnis ekranu - IPS (prieš PLS) technologija ir 16:9 formato ekranu prieš 4:3, bei didesne jo rezoliucija 1280 x 800 prieš 1024 x 768. Gaila bet iki FULL HD (1920 x 1080) dar trūksta.

Antra ASUS planšetės procesoriaus (Intel Atom Processor Z3560 prieš Qualcomm Snapdragon 410 (APQ8016)) didesne sparta. ASUS procesorius Intel "Atom Processor Z3560" turi 64Kb prieš 32kB atminties didesnį cache. Be to Atom Z3560 dirba 2 kanalais, o Snapdragon 410 tik vienu.

Trečia ASUS planšetės procesoriaus operatyvinės atminties (RAM) didesne sparta (1600MHz prieš 533MHz), bei geresnis pralaidumas (12.8GB/s prieš 8.5GB/s).


Sulyginti nėra galimybių, bet priekinė ir galinė kameros abiejų planšečių panašios po 2MP ir 5MP.

Visų kitų priedų ir papildomų galimybių nenagrinėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ted75: 23 rugpjūčio 2016 - 16:17
Kiek pagalvojęs dar papildyti norėjau.
Jei lyginti abiejų planšečių displėjus pagal pikselių tankumą (Density), kitaip tariant pagal vaizdo grudėtumą, o tai svarbu!!!, tai reiktų pabrėžti, kad šie ekranai nėra iš pačių pažangiausių ASUS 150ppi prieš SAMSUNG 132ppi. Šiaip reiktų orientuotis nuo 200ppi. Vat jei, kaip jau ir minėjau, rezoliucija butų FULL HD (1920 x 1080) prie tokių pat įstrižainių ASUS displėjus siektų jau 218ppi.

Apie grafinius branduolius specialiai nebeužsiminiau, nes Intel Atom ir taip jau akivaizdžiai pranašesnis už Qualcomm Snapdragoną.

Kažkas buvo užsiminęs, kad techninės charakteristikos vartotojui nėra taip jau svarbios, nes jis gali net nepajausti sistemos veikimo spartumo ar lėtumo ir pan. svarbu bendra visuma. Na taip tai irgi tiesa, tačiau... - niekada nereiktų pamiršti kad techninio gaminio kokybė ir susideda iš visų komplektuojančių dalių visumos, jų charakteristikų, pažangumo ir t.t.

Labai primityvus pavyzdys. Yra du kranai kurio vieno ribinis svorio kėlimas 8t, kito 10t, o iškrauti reikia 7,5t vienmasyvį krovinį. Kaip manot kuris iš jų tai atliktų efektyviau? Sakyčiau pirmajam sektusi sunkiai, bet to yra didelė galimybė sulužti. Tai jau priklausys nuo to kaip krovinys siūbuos pakeltas. O kranininkas gali to ir nepajusti, juk krovinį kelia technika.

Tai tiek : )
Atsakyti
Labas vakaras,

Gal galite patarti kuri planšetė geresnė vaikui edukacinėm programom, video BLOW BlackTAB 7", 3G ar eSTAR Beauty HD Quad core 7" WiFi?

Ačiū už atsakymus 😁
Atsakyti
Labas vakaras,
Gal galėtumėte patarti, kaip išregistruoti iš sony plančetės buvusį naudotoją?
Atsakyti
Sveiki. Matau mazai kas cia lankosi,bet gal kas nors atsilieps 🙈 vyras parnese Samsung Galaxy Note 10.1 . Noriu dirbti su Wordu,kurti dokumentus,kurti Worde žurnala su nuotraukomis ir pan. Ar su sia planšete tai pavyks ar nelabai? 🌹😜 aciu uz bet kokius atsakymus
Atsakyti
TAIP, Samsung Galaxy Note 10.1 galima naudotis Word'u.

Planšetėms turinčiom Android operacinę sistemą yra galimybė naudotis Microsoft Office programomis kaip Word, Excell, Power Point. Tam reikia įsidiegti: Smart Office 2, OfficeSuite Pro 6 ar Quickoffice Pro. Android yra atvira sistema ir galima net nemokamai rasti reikiamos programos instaliacinių failų. Tai nėra sunku, tereikia priėjimo prie interneto ir kažkiek kantrybės paieškose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ted75: 18 balandžio 2017 - 12:40
Sveiki, patarkit prašau kaip pasidaryti internetą planšetėje? Pastoviai naudotis man ja nereikia, tad kas mėnesį už internetą nenoriu mokėti arba nenoriu mokėti daug. Planšetė man reikalinga pagrinde ne namie, o kažkur išvykus. Mačiau, kad ten dedasi sim kortelė, tai gal tiesiog nusipirkt Tele2 pildyk kortelę ir pasidaryt kažkokį interneto planą tada kai jo reikia? bigsmile.gif Kaip kiti daro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2017 08 17, 22:26)
Sveiki, patarkit prašau kaip pasidaryti internetą planšetėje? Pastoviai naudotis man ja nereikia, tad kas mėnesį už internetą nenoriu mokėti arba nenoriu mokėti daug. Planšetė man reikalinga pagrinde ne namie, o kažkur išvykus. Mačiau, kad ten dedasi sim kortelė, tai gal tiesiog nusipirkt Tele2 pildyk kortelę ir pasidaryt kažkokį interneto planą tada kai jo reikia?  bigsmile.gif Kaip kiti daro?  4u.gif

Aš tokiu atveju paprasčiausiai iš telefono internetą "pašarinu" smile.gif
Atsakyti

Laba diena,

 

Esu nusipirkusi LENOVA A10 planšetę ir iškilo bėda, kad kai įsijungi filmą, ir bandai patogiai padėti ji užgesta ir turi vėl perbraukti, ar yra kokia funkcija, kad neužsigesintu jei pajudini?

Atsakyti