Labai ačiū, kad pardodėte savo princeses Labai gražios mergytes ir tinka kepurytes
Atsiprašau mamukai nespėju trinti Až Norėčiau pateikti informacijos biškiuka Kai klausiate kainyčių prašau imeskita kas domina nuorodas ir parašykite vaikučių ūgį ir amžių Labai ačiū, taip sutaupysite man laiko
UŽSAKYMAI PRIIMAMI DABAR TIK BIRŽELIUI, TAIP KAD LAUKSIU NORŲ BIRŽELI DABAR NERAŠAU EILUTĖS JAU KAS DĖL KEPURIUKŲ MĖGINKITE RAŠYTI PO 2 SAVAIČIŲ Papildyta: Šiuo metu sustojo darbas nežinau kiek ilgam, kol pataisys man overloką Papildyta: TURIU LAISVĄ KEPURYTE SIŪTA 51CM GALVYTEI JUODA SU RUŽAVU DRUGELIU KARPYTU IR KRAŠTELIU, KURIS PRISIŪTAS ŠONIUKE, KAS PIRMA TAI ATIDUOSIU
Laba diena mamytės Per tuos darbu jau labai senai čia besirodžiau kažka
Labai atsiprašau, kad netelpu į terminus, bet mano mažoji dukrytė visai neleidžia dirbti Jei ištisai reikia dėmesio, buk prie jos tai bus gerai Baigėsi laiotarpis, kaio valgiau ir miegojau Dabar jei miegam ne lauke, tai užtenka 30min pietų miegelio Lauke tik išmiega apie 3h... Vyras grižta 22h vakae, aš visą dieną viena su vaikasi, tai padirbu, kai tik galiu iškart imuosi darbelio. Kurios mamytės nenorėsite ilgai laukti, tai parašykite man kad jus išbraukčiau iš eiltės Bet stengiuosi, kaip galiu, pati be 2h nenueinu miegot, o keliuosi 7h
Ikeliu darbelių foto, daba tik nuotraukytės sutavrkytos, vs neprisėsdavau
Taip jau atsitiko, kad turiu laisvą komplektėlį Siūta ant 51m galvyt4s, plotis 22cm tempiasi. Kepuriukas viengubas. Nuėmus kaspinuką manau tiktų ir berniukui