Įkraunama...
Įkraunama...

Semitos siuviniai ir mezginiai mažoms puošeivoms

ačiū jums labai už kepurytes wub.gif pasirodom ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux: 10 balandžio 2013 - 18:17
semita-prasitrinkite az , negaliu jums parasyti 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, semita. Kaip kitaip imanoma butu su jumis susisiekti? vis kiek rasau, jusu az pilna... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 11, 12:10)
Laba diena, semita. Kaip kitaip imanoma butu su jumis susisiekti? vis kiek rasau, jusu az pilna... verysad.gif

rašyk e-mailą mirksiukas.gif juriukas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 11, 12:22)
rašyk e-mailą  mirksiukas.gif juriukas@gmail.com

aciuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
rasausi i eilute, parasysiu jums i emaila ko noreciau 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū, kad pardodėte savo princeses wub.gif Labai gražios mergytes ir tinka kepurytes smile.gif

Atsiprašau mamukai nespėju trinti Až smile.gif
Norėčiau pateikti informacijos biškiuka smile.gif
Kai klausiate kainyčių prašau imeskita kas domina nuorodas ir parašykite vaikučių ūgį ir amžių smile.gif Labai ačiū, taip sutaupysite man laiko 4u.gif

UŽSAKYMAI PRIIMAMI DABAR TIK BIRŽELIUI, TAIP KAD LAUKSIU NORŲ BIRŽELI DABAR NERAŠAU EILUTĖS JAU doh.gif KAS DĖL KEPURIUKŲ MĖGINKITE RAŠYTI PO 2 SAVAIČIŲ smile.gif
Papildyta:
Šiuo metu sustojo darbas nežinau kiek ilgam, kol pataisys man overloką smile.gif
Papildyta:
TURIU LAISVĄ KEPURYTE SIŪTA 51CM GALVYTEI JUODA SU RUŽAVU DRUGELIU KARPYTU IR KRAŠTELIU, KURIS PRISIŪTAS ŠONIUKE, KAS PIRMA TAI ATIDUOSIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semita: 11 balandžio 2013 - 18:55
Laba diena mamytės 4u.gif
Per tuos darbu jau labai senai čia besirodžiau kažka doh.gif

Labai atsiprašau, kad netelpu į terminus, bet mano mažoji dukrytė visai neleidžia dirbti sad.gif Jei ištisai reikia dėmesio, buk prie jos tai bus gerai doh.gif Baigėsi laiotarpis, kaio valgiau ir miegojau smile.gif Dabar jei miegam ne lauke, tai užtenka 30min pietų miegelio doh.gif Lauke tik išmiega apie 3h... Vyras grižta 22h vakae, aš visą dieną viena su vaikasi, tai padirbu, kai tik galiu iškart imuosi darbelio. Kurios mamytės nenorėsite ilgai laukti, tai parašykite man kad jus išbraukčiau iš eiltės ax.gif Bet stengiuosi, kaip galiu, pati be 2h nenueinu miegot, o keliuosi 7h doh.gif

Ikeliu darbelių foto, daba tik nuotraukytės sutavrkytos, vs neprisėsdavau doh.gif
user posted image

user posted image

Draugės mergytei gimtadienio suknytė, buvo Dovana smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Taip jau atsitiko, kad turiu laisvą komplektėlį smile.gif
Siūta ant 51m galvyt4s, plotis 22cm tempiasi. Kepuriukas viengubas. Nuėmus kaspinuką manau tiktų ir berniukui smile.gif
user posted image

Atsakyti
Ateinam ir mes pasigirti savais groziais wub.gif wub.gif wub.gif
Aciu semitai uz juos wub.gif Suuuper komplektukai. Dabar dar labiau lauksim eiles visiems kitiems groziams bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 05 03, 00:47)
Ateinam ir mes pasigirti savais groziais  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Aciu semitai uz juos  wub.gif Suuuper komplektukai. Dabar dar labiau lauksim eiles visiems kitiems groziams  bigsmile.gif

Super darbeliai ir nerealūs modeliukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auruliux: 03 gegužės 2013 - 00:47