Įkraunama...
Įkraunama...

Semitos siuviniai ir mezginiai mažoms puošeivoms

QUOTE(kerola @ 2013 07 26, 15:30)
gerai skamba  g.gif tikrai galima buvo , tik reikia fantazijos ir kurybiskumo, o jus neradot kito budo, kad tik kipijuoti  cool.gif

nekaltinkit siuvejos,as pati paprasiau,kad butent taip susiutu suknyte,nematau cia nieko blogo,jeigu as pamaciau kazkur internete ir man patiko,negi negaliu prasyt taip pasiut...butinai turiu ieskot,kas ta ruba siuvo ir pas juos uzsakyt?ir cia ne komplektas,o suknele,ir vardine,nera uzdrausta skolintis idejas is interneto,be to,cia nera identiskas siuvinys,o tik panasus...verskit beda man..... tongue.gif
Atsakyti
As cia nematau isvis jokios bedos ir apie ka cia diskutuot reiketu blink.gif
Si suknute visai kitokia... Jei nematot skirtumu -akis prasiplaukit biggrin.gif
Isvis nervina tokie zmones ,kurie neturi,kur pasireiksti ir skleidzia visokias nesamones forumose doh.gif
Neterskit zmogaus temos ir "dzin" is cia bye1.gif
Atsakyti
Oj verda aistros:) Kopijuot nekopijavau, jei jus vadinate kopijavimu LT trispalvės panaudojimą goe pačiose vietuose atsiprašau 4u.gif
Manau šitoje suknytėj idėta pakankamai nemažai fantazijos ir darbo. Vizualiai iš pirmo žvilgsnio panašiai atrodo, brt jos visiškai skirtingos smile.gif taip pat kp mano drugeliai jie visai kitokie nei garsios dizainėrės. O trafaretą nusipirkau jų iš kiniečių smile.gif bet kam čia teisintis. Lietuviai labsi pikti ur pavydus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semita: 29 liepos 2013 - 10:20
Lbai laukiu jusu atsakymo i az ax.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, gal parasytume sukunuciu pasiuvimo kainas 3 ir 5 m. mergaitems 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Dėl mažosios kaprizų esu visiškai nedarbinga sad.gif Galiu tik pasiūti viena kitą kepure ir šalikutį, visus kitus siuvinius atidedu lapkriio mėnesiui. Nes didčkė eis i daržiuką tikiuos turėsiu daugiau laiko darbui.
LABAI ATSIPRAŠAU ir AČIŪ UŽ JŪSŲ SUPRATINGUMĄ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikrai sunkaus charakterio vaiką auginu doh.gif Kuris nepabūna be mamos ir ramiai bent minute doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2013 08 26, 23:44)
Sveikos mamytės 4u.gif
Dėl mažosios kaprizų esu visiškai nedarbinga sad.gif Galiu tik pasiūti viena kitą kepure ir šalikutį, visus kitus siuvinius atidedu lapkriio mėnesiui. Nes didčkė eis i daržiuką tikiuos turėsiu daugiau laiko darbui.
LABAI ATSIPRAŠAU ir AČIŪ UŽ JŪSŲ SUPRATINGUMĄ 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tikrai sunkaus charakterio vaiką auginu doh.gif  Kuris nepabūna be mamos ir ramiai bent minute  doh.gif  doh.gif

4u.gif
Atsakyti
Semita rasiau JUMS i az, dėl kepuryciu... kai atsilaisvinsit nuo vaikelio brukstelkit atgal, zinosim kaip elgtis. 4u.gif
Atsakyti
labukas i az neeina prisibelsti biggrin.gif

pasirodisim su kepuryte kaip nesiojam,laabai dukryte ja myli thumbup.gif
aciuu ir norim dar dar ir dar lotuliukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Semita, labai laukiu atsakymo dėl kepuriuko i až 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš atsakymo nesulaukiu biggrin.gif Niu bet jei mamyčiukas aplink kojas, tai suprantama 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,domina jusu rubeliu kainos,aciu smile.gif
Atsakyti