Įkraunama...
Įkraunama...

Downton Abbey

QUOTE(Zivilka @ 2013 01 12, 22:20)
nu bet ir pabaiga 9 serijos, eina sau, kaip ziauriai, sukrete tikrai. kazin filmuos dar sekanti sezona

Bus 4 sezonas - kaip cia tokioj vietoj pabaigt, didziulis neisnaudotas potencialas liktu.
Atsakyti
Sveiki,
Ar kokiose nors Lt puslapiuose yra šis serialas ? Labai noriu pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
Maciau reklama, per tv8 prades rodyti si seriala. Negaliu patiketi, kad lietuviai perka tokius filmus, as suzaveta ir maloniai nustebinta biggrin.gif , nors macius, bet jau primirsus, ir su malonumu pasiziuresiu dar karta. Tikrai geras serialas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2013 09 27, 14:32)
Maciau reklama, per tv8 prades rodyti si seriala. Negaliu patiketi, kad lietuviai perka tokius filmus, as suzaveta ir maloniai nustebinta biggrin.gif , nors macius, bet jau primirsus, ir su malonumu pasiziuresiu dar karta. Tikrai geras serialas thumbup.gif

Perziurejau informacija tv 8 puslapi ir nieko neradau apei tai. gal matet kada rodys? smile.gif
Atsakyti
Nuo spalio 6 jeigu neklystu rodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2013 09 27, 20:01)
Perziurejau informacija tv 8 puslapi ir nieko neradau apei tai. gal matet kada rodys? smile.gif

Nuo spalio 5 d. šeštadieniais ir sekmadieniais 15 h
Atsakyti
Kaip man patiko 4 sezono pradzia - Downton pasikeites, bet vis dar labai mielas sirdziai. Mary nuostabiai suvaidino gedula ir panasu, kad dabar atsigaus su naujom pareigom 4u.gif
Atsakyti
O gal kažkur yra su lietuviškais titrais šis serialas? Nebereikėtų laukti kol per tv parodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2013 09 28, 17:51)
Nuo spalio 5 d. šeštadieniais ir sekmadieniais 15 h

Aciu labai!

Sakysiu mamai kad ziuretu:)
Na tikrai nustebino tv 8 tooooki serijala nusipirkus:)
Atsakyti
Kad jau visos taip giriat si serijala, gal ir man ji pradet ziuret... ? smile.gif
Atsakyti
Jums sprest, geriau zinot, ar patinka tokio tipo serialai 4u.gif Keista, kad nupirko TV8, statyciau uz Lrt bigsmile.gif

4x02 serija man labai patiko - siuzetas isivaziuoja.
Atsakyti
Labas vakaras.Paziurejau visus tris sezonus sio serialo ir noriu pratesimo.
Atsakyti