QUOTE(Nima*** @ 2012 03 02, 20:57)
*Rūta*, gal galėtum parašyti, kokias mieles turi omenyje šiame recepte: sausas ar tas normalias šlapias?
Pyragaitis su razinomis
Pusė stiklinės mirkytų razinų
Pusė stiklinės mirkytų migdolų
Pusė stiklinės alaus mielių
Ketvirtadalis stiklinės maltų linų sėmenų
Vanilės ekstrakto
Maltų avižinių dribsnių (savo nuožiūra)
Sezamo sėklų
Ingredientus sumalti trintuvu iki vientisos masės. Kad sutirštėtų, įberti maltų avižinių dribsnių, paskui suvolioti į rutuliukus ir apvolioti sezamo sėklomis.
sito nesu dariusi
QUOTE(Vaigi @ 2012 03 05, 20:47)
Bet receptų ten ne per daugiausia
nepykite bet nesuprantu to liudno veidelio, jei jums ju mazai yra super proga ju papildyti, va as turiu planiuka i savaite du receptus issiversti (is anglu kalbos, kurios nemoku bet googlas visagalis) ir siandiena per pusantru metu turiu ju nevienai knygai.