Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

QUOTE(Teka @ 2011 11 29, 23:04)
tada mes irgi neturim konstitucinių, nes visi geriam po du tris skirtingus vaistus skirtingom dienom biggrin.gif

Taip išeina P neskiria konstitucinio? blink.gif Įdomu kodėl? Kada jis reikalingas, o kada ne? Gal kas galėtų pakomenuoti?
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 30, 12:38)
Taip išeina P neskiria konstitucinio?  blink.gif  Įdomu kodėl? Kada jis reikalingas, o kada ne? Gal kas galėtų pakomenuoti?

as tai taip suprantu, kad mazam vaikui konstitucini yra sunku nustatyti (nes jis tarkim dar nepasako kaip jauciasi ir pan.), todel dabar parinktus duoda mazesnem potencijom ir ziuri, kokia bus reakcija, per kitus susitikimus gal daugiau apie ji suzinos, gal reiks vel ka keisti. Man atrodo, kad konstitucini paskirt cia ilgas kelias turi buti nueitas, turi gerai pacienta pazinti. Gal kam ir greiciau pavyksta nustatyt, o kai kuriems is vis nepavyksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 30 lapkričio 2011 - 11:46
Sveikos 4u.gif help.gif

Vaikas slogoja beveik savaite,sekretas skaidrus,tasus su balksvom priemaisom.pries trys dienas atsirado kosulys,siuo metu jis rytais buna slapokas,po to pereina i sausa,temperaturos neturi,geria ir silta ir salta,apetito neturi,pakankamai guvus.
Pirma karta pas gyd,M patekom ne ligos atveju,tad pagal mano pasakojimus jis paskyre tryju rusiu lasiukus,kuriais dabar ir bandom gydytis,dar sulfur30 ir echinacea complex.Dabar bandziau su gyd M susisiekti,kad paskirtu gydyma,bet ne jis serga,o as bijau visai nugyditi doh.gif Nelabai gaudausi homeopatijoje,neseniai pradejau domietis,kadangi vaikas mano labai daug serga,o be antibiotiku ir neissisukdavom,vaikas nyko akyse verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oliuxxx @ 2011 11 30, 12:58)
Sveikos 4u.gif  help.gif

Vaikas slogoja beveik savaite,sekretas skaidrus,tasus su balksvom priemaisom.pries trys dienas atsirado kosulys,siuo metu jis rytais buna slapokas,po to pereina i sausa,temperaturos neturi,geria ir silta ir salta,apetito neturi,pakankamai guvus.
Pirma karta pas gyd,M patekom ne ligos atveju,tad pagal mano pasakojimus jis paskyre tryju rusiu lasiukus,kuriais dabar ir bandom gydytis,dar sulfur30 ir echinacea complex.Dabar bandziau su gyd M susisiekti,kad paskirtu gydyma,bet ne jis serga,o as bijau visai nugyditi doh.gif  Nelabai gaudausi homeopatijoje,neseniai pradejau domietis,kadangi vaikas mano labai daug serga,o be antibiotiku ir neissisukdavom,vaikas nyko akyse verysad.gif

o kokie tie lasiukai?
Gal pulsatilla tiktu? Jai budingas ryte slapokas kosulys, o veliau sausas, taip pat gali buti sumazejes apetitas, sausokos lupos, isblyskes veidas, mazai geria (nera troskulio). Vaikas irzlus, verksmingas.
apskritai sulphur su pulsatilla atrodo labai panasus, tik kad sulphur budingas slapias kosulys, vaika troskina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 30 lapkričio 2011 - 12:51
Merginos, kažkada rašiau, vėl pasikartosiu smile.gif
Nuo sauso kosulio labai padeda šis gėrimas: šiltas pienas+svogūnas +medus. Gerti vakare prieš miegą (būtina po jo nieko nevalgyti, o eiti mieogti).
T.y. supjaustom svogūna, užpilam pienu (tiek, kiek išgers), pakaitinam kol pienas užkils, t.y. iki užvirimo. paskui svogūnus nukošiam, palaukiam, kol pienas pravės, dedam medaus, ir tegu geria. Skonis specifinis, bet būtent svogūnas turi kvercetino, vieno iš priešuždegiminio jiunginio, kuris palengvina astma, kvėpavimo takuose užblokuodmas kai kurias uždegimines reakcijas.
Esu gėrus ir aš, ir vaikas, visada suveikia - užtenka poros vakarų ir nuima sausą kosulį. Man tik vienu atveju neveikė - kai buvau nėščia, bet čia matyt jau išimtis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 30 lapkričio 2011 - 13:37
QUOTE(Braita @ 2011 11 30, 13:37)
Merginos, kažkada rašiau, vėl pasikartosiu smile.gif
Nuo sauso kosulio labai padeda šis gėrimas: šiltas pienas+svogūnas +medus. Gerti vakare prieš miegą (būtina po jo nieko nevalgyti, o eiti mieogti).
T.y. supjaustom svogūna, užpilam pienu (tiek, kiek išgers), pakaitinam kol pienas užkils, t.y. iki užvirimo. paskui svogūnus nukošiam, palaukiam, kol pienas pravės, dedam medaus, ir tegu geria. Skonis specifinis, bet būtent svogūnas turi kvercetino, vieno iš priešuždegiminio jiunginio, kuris palengvina astma, kvėpavimo takuose užblokuodmas kai kurias uždegimines reakcijas.
Esu gėrus ir aš, ir vaikas, visada suveikia  - užtenka poros vakarų ir nuima sausą kosulį. Man tik vienu atveju neveikė  - kai buvau nėščia, bet čia matyt jau išimtis.  ax.gif

Reiks išbandyti šiandien vakare, nes dabar pati taip kosčiu,kad atrodo plaučius baigiu išvemti doh.gif Vakar iki 3 nakties negalėjau užmigti, nes nenustojau niekaip kosėti. Keisčiausia,kad miegodama niekada nekosčiu, bet jei tik priimu horizontalią padėti ir dar nemiegu, tai būna nerealūs priepuoliai ir ryte, vos akis pramerkus prasieda doh.gif Tiesa rytais nemažai ir iškosčiu, būna ir šlapias kosulys, bet labai daug ir tokio priepuolinio doh.gif Kartais net groja kažkas ten kosėjimo metu, jei nepavyksta iškosėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 11 30, 14:43)
o kokie tie lasiukai?
Gal pulsatilla tiktu? Jai budingas ryte slapokas kosulys, o veliau sausas, taip pat gali buti sumazejes apetitas, sausokos lupos, isblyskes veidas, mazai geria (nera troskulio). Vaikas irzlus, verksmingas.
apskritai sulphur su pulsatilla atrodo labai panasus, tik kad sulphur budingas slapias kosulys, vaika troskina 4u.gif

Tie lasiukai buvo jam pagaminti individualiai.1 buteliukas-stiprinimui.,2-kosuliai,akiu trinimas,sausas is gerkles.,3-gerkle,nosiarykle,tonziles.Daugiau jokiu vaistuku neturime,jais ir gydomes.Vis pastebiu koki simptoma pagal ju aprasyma ir kaitalioju,bet nezinau ar gerai darau ir dozoju doh.gif
Siaip jis aplamai mazai geria,viena diena buna,kad ir puodelio arbatos neyveikia,o vakar net 2 puodelius isgere.Kosulys praktiskai tesiasi be perstojo,nakti miega ramiau,kosulio beveik nera,per pietu miega negali miegoti,nes kosulys intensivus.
Nepasakyciau,kad vaikas elgiasi irzliai,galima sakyti kaip visad.Jis aplamai labai guvus vaikas.
Atsakyti
Dėkui merginos už atsakymus apie spazmus - padariau Ipecuancha, lygtai spazmų negirdžiu g.gif Bet dar turi ką išsikosėti. Lotyne, dėkui už patarimus - tikrai nežinojau, kad negalima vibromasažų esant spazmams. Šiandien biškį ramiau pagyvensim. Ir dėl antibų lengvai nepasiduosiu - prašysiu tyrimų. Šiaip buvo darytas kraujas, tai CRB nerodė bakterijos, visa kita irgi normoj buvo...
Dar reiks paieškot vaistinėj tartephedreel, dabar neturiu, įdomu kaip su drosera mums suveiktų.
Kitus preparatus irgi susirašiau - maža ką - ateičiai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dėl įkyraus ir stipraus sauso kosulio, ypač kuris atsigulus puola, man nekart padėjo debesylų arbata. Labai bjauri, bet veikia.

Oliuxxx, o ant buteliukų nėra sudėties parašyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ganna: 30 lapkričio 2011 - 14:26

Oliuxxx, o ant buteliukų nėra sudėties parašyta?
[/quote]

Yra,bet ne viska isskaitau,ranka parasyta,bijau nesamoniu prirasyti blush2.gif

Sakykit,o i inhaliatoriu pilti gal kokiu specialiu lasiuku buna?
Atsakyti
Planuoju Kalėdų Senelio prašyti dovanų knygos apie homeopatiją (nes kol kas net nesusiorientuoju apie ką jūs šnekat), kokią patartumėt rinktis? Kad būtų ne tik homeopatijos filosofija, bet gal konkrečių vaistų aprašymai, jei tokių yra?
Atsakyti
sveikos,

norėčiau patarimo:

dukrytei 2 metukai. Jau keletą dienų užsikimšusi nosis ir kosulys. Niekaip nesiseka 'atkimšt' nosies. Gal rekomenduotumėt kažką, kas padėtų 'paleist' nosį?
M serga, nekonsultuoja, šeimos gyd. išrašė Hexapneumine sirupą, bet vaistinėj jo nerekomendavo, tai esu pasimetus g.gif
šiaip vaikas guvus, valgo, miega gerai, viskas kaip ir buvę, išskyrus užsikimšusią nosį.

šiuo metu vartojam :
profilaktiškai: echinacea complexus
nosiai : jūros vanduo, inhaliacijos su NaCl tirpalu, euphorbium compositum
gerklei : Prospan

ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 30 lapkričio 2011 - 17:45
Is tokiu kompleksiniu, paprastoje vaistineje parduoduamu - tai cinnabsin atkemsa. Jis tinkamas, kai vaikas kalba per nosi, kai sloga plinta i sinusus.
O euphorbum puskalas man asmeniskai tai kazkaip kaip tik uzkemsa g.gif
Atsakyti