Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

QUOTE(waiddaa @ 2011 12 13, 00:29)
Sveikutės, gal galite pagelbėti? Mano mažiukui (jam tik 3 mėn.) prieš savaitę zondavo akytes, nes jau buvo sąaugos, ir nustatė akių uždegimą. Savaitę lašinau antibiotikus į akytes, bet uždegimas tebesilaiko. Šiandiena pakartotinai apsilankius pas okulistą mus nusiuntė dar pas LOR gydytoją. Tenai dar nustatė ausų uždegimą ir pabrinkusią nosytę  verysad.gif Net neįtariau, kad jam kažkas apart akyčių gali būti. Mat ir kraujo tyrimai geri. Išmiegam beveik visą naktį ir temperatūros neturim, tik vaikutis tapo truputi irzlesnis. Irzlumą nurašiau pilvuko skausmui.
  Šiuo metu prirašyta dvieji antibiotikai ir lašeliai į nosį . Gal yra kokių homeopatinių vaistų, kurie padėtų mano mažiukui? Man širdis plyšta, kad jam duodu antibiotikus.

Geriausia būtų pas homeopatą greituoju būdu 4u.gif Mes distanciniu būdu galim mėgint patart, tačiau nematant vaiko, be to, tokiam kruopai - per daug atsakomybės.
Kaip pirmai pagalbai akims Oculoheel. O jos pūlingai traiškanoja? Atsimerkia ar nelabai?
Mažiams ausims dažniausiai tinka Belladonna ir Chamomilla arba Pulsatilla. Jeigu pati turit patirties su homeopatiniais - pasiskaitykit ir kaip pirmai pagalbai mėginkit.
Atsakyti
Mamytės. ką reiktų duot nuo bronchito? Buvom as gyd, prirašė antibų, aš visai nenoriu jų duot. Sakė gerklė biškį paraudus, ale iš lubų nustatė sinusitą, nes nosis paburkus ir šniurkščioja.
Atsakyti
Na mano mažoji irgi su bronchitu unsure.gif Ir paspazmuoja, jei verkia. Ir sloga dar yra. Kol kas duodu Tarphedreel, drosera ir misinuka su broynia, spongia, cuprum. Bet nežinau, kažkaip pagerėjimo nematau žymaus. na, naktį jau taip nekosėja, bet va paverkė paryčiais - ir kosulys iškart spazmuojantis, dregnas. g.gif
Atsakyti
O gal žinot, ar yra homeopatinių vaistų, veikiančių mikoplazmas? Ar antibiotikai - vienintelis kelias joms sunaikinti?
Pasidarėm šiandien tyrimą dėl mikoplazmų, laukiu atsakymo, o antibų taip nesinori... verysad.gif

[Dukra kosti jau 1,5 savaitės, be temperatūros, iš pradžių ir naktimis, dabar tik dieną, ir tas dieninis kosulys retas, drėgnas, negausus, gerai atkosti (plaučiuose yra drėgnų karkalų). Darėm plaučių nuotrauką, rado plaučių uždegimą (pavieniai židinukai).]

Kas iš homeopatinių priemonių padėtų tuos karkalus greičiau išvaryti?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydekaite: 14 gruodžio 2011 - 16:05
QUOTE(lydekaite @ 2011 12 14, 17:02)
O gal žinot, ar yra homeopatinių vaistų, veikiančių mikoplazmas? Ar antibiotikai - vienintelis kelias joms sunaikinti?
Pasidarėm šiandien tyrimą dėl mikoplazmų, laukiu atsakymo, o antibų taip nesinori...  verysad.gif

[Dukra kosti jau 1,5 savaitės, be temperatūros, iš pradžių ir naktimis, dabar tik dieną, ir tas dieninis kosulys retas, drėgnas, negausus, gerai atkosti (plaučiuose yra drėgnų karkalų). Darėm plaučių nuotrauką, rado plaučių uždegimą (pavieniai židinukai).]

Kas iš homeopatinių priemonių padėtų tuos karkalus greičiau išvaryti?...

pabandykit Antimonium tartaricum pasiskaityt 4u.gif
Atsakyti
Laba diena dar karta 4u.gif o kodel su mumis niekas nesikalba? unsure.gif

Mes pradejome gerti heel tuos lasiukus nuo slapio kosulio, esame is Vilniaus todel kitu variantu neturim. Nuo slogos sambucus..

Drauge atsiunte straipsni ka manote? http://www.jocys.com...aiLietuvoje.htm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 12 13, 18:00)
Geriausia būtų pas homeopatą greituoju būdu  4u.gif Mes distanciniu būdu galim mėgint patart, tačiau nematant vaiko, be to, tokiam kruopai - per daug atsakomybės.
Kaip pirmai pagalbai akims Oculoheel. O jos pūlingai traiškanoja? Atsimerkia ar nelabai?
Mažiams ausims dažniausiai tinka Belladonna ir Chamomilla arba Pulsatilla. Jeigu pati turit patirties su homeopatiniais - pasiskaitykit ir kaip pirmai pagalbai mėginkit.

Mes antradienio naktį jau papuolėm į ligoninę verysad.gif . Pasirodo mano mažiui ne ausų uždegimas, kaip LOR gydytoja sakė. O seilių liaukos uždegimas. Dabar atrodo, kaip burundukas už žando prisikišęs riešutų. Kraujo tyrimas parodė virusinę infekciją. Dabar jau paskirti antibiotikai.
O akytės pūliuoja po zondavimo visą savaitę (ankščiau taip pat pūliavo). Jūsų minėtus lašiukus lašinau, tačiau nepadeda. Kaip paspaudžiu taškučius prie akyčių išbėga pūlingas skystis, kad net akies obuolio nebesimato. Akytės nesulimpa. Taip pat paskirti anktiiotikai į akis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2011 12 15, 17:24)
Laba diena dar karta 4u.gif  o kodel su mumis niekas nesikalba? unsure.gif

Mes pradejome gerti heel tuos lasiukus nuo slapio kosulio, esame is Vilniaus todel kitu variantu neturim. Nuo slogos sambucus..

man ir liūdna, kad nieks nebešneka sad.gif

aš tokių vaistų net negirdėjus

o dėl straipsnio...jau buvo ne kartą čia keltas. kiekvienas daro, kaip nori ir kaip jam geriau atrodo.
Papildyta:
QUOTE(waiddaa @ 2011 12 15, 19:29)
Mes antradienio naktį jau papuolėm į ligoninę  verysad.gif . Pasirodo mano mažiui ne ausų uždegimas, kaip LOR gydytoja sakė. O seilių liaukos uždegimas. Dabar atrodo, kaip burundukas už žando prisikišęs riešutų.  Kraujo tyrimas parodė virusinę infekciją. Dabar jau paskirti antibiotikai.
O akytės pūliuoja po zondavimo visą savaitę (ankščiau taip pat pūliavo). Jūsų minėtus lašiukus lašinau, tačiau nepadeda. Kaip paspaudžiu taškučius prie akyčių išbėga pūlingas skystis, kad net akies obuolio nebesimato. Akytės nesulimpa. Taip pat paskirti anktiiotikai į akis.  doh.gif

bet juk antibai virusų nenaikina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 12 15, 13:16)
pabandykit Antimonium tartaricum pasiskaityt 4u.gif

Ačiū, pasistudijuosiu. 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, nors cia temele apie vaiku ligas, gal nesupyksite ir patarsite man.
Ar imanoma homeopatiskai pagydyti non stop besikartojanti pienlige - grybeli manksties? blush2.gif kamuoja mane jis labai daznai, jau kokiu tik zvakuciu, kremuku, tableciu neisbandyta - tam kartui padeda, bet po menesio vel tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 12 15, 21:38)
Mamytes, nors cia temele apie vaiku ligas, gal nesupyksite ir patarsite man.
Ar imanoma homeopatiskai pagydyti non stop besikartojanti pienlige - grybeli manksties? blush2.gif  kamuoja mane jis labai daznai, jau kokiu tik zvakuciu, kremuku, tableciu neisbandyta - tam kartui padeda, bet po menesio vel tas pats doh.gif

man tas pats. nieks nepadeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2011 12 15, 22:53)
man tas pats. nieks nepadeda doh.gif

Na gal pasirodysiu įkyri, bet paklausiu - kaip maitinatės?
Grybelis mėgsta saldumynus, baltų miltų produktus, cukrų. Į cukrų nepamirškite įeina ir angliavandeniai ir vaisiai ir medus.
Šiaip čia apie grybelį. Aišku, reikia nepamiršti apie gerąsias bakterijas. Nesvarbu, kad maitinsite žarnyną, bet viskas nuo to ir priklauso.
Sėkmės gydantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 15 gruodžio 2011 - 23:04