QUOTE(waiddaa @ 2011 12 13, 00:29)
Sveikutės, gal galite pagelbėti? Mano mažiukui (jam tik 3 mėn.) prieš savaitę zondavo akytes, nes jau buvo sąaugos, ir nustatė akių uždegimą. Savaitę lašinau antibiotikus į akytes, bet uždegimas tebesilaiko. Šiandiena pakartotinai apsilankius pas okulistą mus nusiuntė dar pas LOR gydytoją. Tenai dar nustatė ausų uždegimą ir pabrinkusią nosytę
Net neįtariau, kad jam kažkas apart akyčių gali būti. Mat ir kraujo tyrimai geri. Išmiegam beveik visą naktį ir temperatūros neturim, tik vaikutis tapo truputi irzlesnis. Irzlumą nurašiau pilvuko skausmui.
Šiuo metu prirašyta dvieji antibiotikai ir lašeliai į nosį . Gal yra kokių homeopatinių vaistų, kurie padėtų mano mažiukui? Man širdis plyšta, kad jam duodu antibiotikus.

Šiuo metu prirašyta dvieji antibiotikai ir lašeliai į nosį . Gal yra kokių homeopatinių vaistų, kurie padėtų mano mažiukui? Man širdis plyšta, kad jam duodu antibiotikus.
Geriausia būtų pas homeopatą greituoju būdu

Kaip pirmai pagalbai akims Oculoheel. O jos pūlingai traiškanoja? Atsimerkia ar nelabai?
Mažiams ausims dažniausiai tinka Belladonna ir Chamomilla arba Pulsatilla. Jeigu pati turit patirties su homeopatiniais - pasiskaitykit ir kaip pirmai pagalbai mėginkit.