Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

oi del nesciuju cia gerai pasakei tongue.gif reikes pasakyt jai biggrin.gif

Mano didzioji tai sinusitu vis serga... po 4 sav sloga, tai poto atvaziuojam pas LOR i santorus nu ka sinusitas.. tada nesvarbu ar kraujas geras, nes jis buna geras, rodo tik virusini susirgima.. mums skiria antibiotikus..
O si karta nz tikrai stebuklingai gerem cinabsina, valem nosi plovem.. poto purskiau euphorbium ir finale pavariau naso heel, tai nueme per 2dienas.. gal jau net kita diena buvo zymiai geriau...( ai dar engystol gere)
Beje engystol mama sakos leidziamus is Rusijos katems savo, tai sake tai pakele imuniteta joms.. sako idomu ar tinka zmonem biggrin.gif

O kur jus randat kur kokie zirniukai tinka?

g.gif

Mano mazoji nakti nekosejo, kosejo po masazo ir diena kelis kart... idomu cia gerai ar blogai? g.gif nes viduje dar jauciu ta burzgima.. meldziu dieva ir sventa vandeni kad pasveiktu iki kaledu 4u.gif

Linkiu ir jusu vaikuciam sveikateles ir mamoms stiprybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Browny @ 2011 12 20, 14:32)
o kas ors is vis bandet husteel g.gif mano sunus koseja, slapiai bet ne visada, dazniau kai miega, nei kai zaidzia..tempa 37,2 bet nzn ar cia nuo kosulio ar nuo dantu g.gif  sakau, gal husteel reik badyt..yra sloga, skysta tekanti, bet jinai tai yra, tai ner...

Tai pas mus tas pats 6 men kudikiui... sloga tai yra tai nera... dantenos istine, tempa tai yra tai nera...koseja slapiai bet be visad.. as labai nereguliariai daviau tartephedreel, dabar i bronchita perejo.. tai dar naudojam influcida ir drosera.. tai vat idomu kodel skyre buten situos o ne husteel ar bronchali? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzada: 20 gruodžio 2011 - 17:16
QUOTE(Dzada @ 2011 12 20, 18:20)
Tai pas mus tas pats 6 men kudikiui... sloga tai yra tai nera... dantenos istine, tempa tai yra tai nera...koseja slapiai bet be visad.. as labai nereguliariai daviau tartephedreel, dabar i bronchita perejo.. tai dar naudojam influcida ir drosera.. tai vat idomu kodel skyre buten situos o ne husteel ar bronchali? g.gif

mano sunus nuo 3 menesiu pradejo bronchitais sirgt...pradzioj klausiau gydytojos ir duodavau antibu..db vis bandau pati..bet va - galvoju, gal husteel reik pabandyt..bet jam bus neskanu, nes lasiukai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Iewuzze @ 2011 12 20, 15:50)
Husteel lasiuku sudetis:
Arsenum Iodatum - balsas uzkimes, silpnas, galiausiai gali ji prarasti. Kvepavimas daznas, astmatinis, nereguliarus, svoksciantis. Astma nuo 11 p.m iki 2 a.m. Kosulys budingas rytinis, vakarinis ir po vidurnakcio. Kosulys astminis, sausas, gilus, varginantis arba dregnas spazminis.
Atropa belladonna - sausas, trumpas, lojantis, spazminis kosulys. Labiau nakti (11 p.m.) nei diena, blogiau gulint. Pries kosejant vaikas gali pradeti verkti. Kosulis pasibaigia ciauduliu.
Scilla (Squilla) - dregnas rytinis ir sausas vakarinis kosulys (11 p.m). Nuo 11 a.m. iki 12 ar 1 p.m. dusulys nuo krutineje prisipildziusiu gleiviu.
Cuprum - smarkus ilgai trunkantys kosulio priepoliai, kurie labai isvargina. Raumenu spazmai kosulio metu. Gurguliuojantis kosulio garsas. Salti gerimai apramina kosuli. Spazminis kvepavimas, dusulys.
Causticum - sausas, kimus kosulys. Balso netekimas. Krutineje atrodo, jog yra daug gleiviu. Jausmas, toks, jog jei pavyktu atsikoset is giliau, pavyktu kazka atkoseti. Kosuli apramina saltas vanduo. Balso uzkimimas pablogeja ryte.

Jei atitinka nors vienas jusu vaiko busena, galit bandyti 4u.gif

g.gif net nezinau g.gif db duodu svogunu ir alijosiaus sultis su medum... bet net nzn ar padeda g.gif man anksciau kai sunus kosedavo, jis butent nakti nekosedavo..o db koseja nakti g.gif
Atsakyti
nera vaistinej husteel g.gif
Atsakyti

Mano didzioji tai sinusitu vis serga... po 4 sav sloga, tai poto atvaziuojam pas LOR i santorus nu ka sinusitas.. tada nesvarbu ar kraujas geras, nes jis buna geras, rodo tik virusini susirgima.. mums skiria antibiotikus..
O si karta nz tikrai stebuklingai gerem cinabsina, valem nosi plovem.. poto purskiau euphorbium ir finale pavariau naso heel, tai nueme per 2dienas.. gal jau net kita diena buvo zymiai geriau...( ai dar engystol gere)
[

Aš pati tik ką po sinusito - dar sloga likusi, bet jau kvepuoju per nosį. o buvo blogai, 3 dienas tik per burną kvėpavau, skruostą skaudėjo, dantį net iškėlė doh.gif Man cinnabsin veinas nelabai ką padėjo. reikalas labai pasistūmėjo, kai pradėjau umcalor ir sinupret dar gerti, na ir inhaliuotis su inhalaitoriumi.
Atsakyti
oi del nesciuju cia gerai pasakei tongue.gif reikes pasakyt jai biggrin.gif

Beje engystol mama sakos leidziamus is Rusijos katems savo, tai sake tai pakele imuniteta joms.. sako idomu ar tinka zmonem biggrin.gif

O kur jus randat kur kokie zirniukai tinka?
g.gif

Mano mazoji nakti nekosejo, kosejo po masazo ir diena kelis kart... idomu cia gerai ar blogai? g.gif nes viduje dar jauciu ta burzgima.. meldziu dieva ir sventa vandeni kad pasveiktu iki kaledu 4u.gif

Linkiu ir jusu vaikuciam sveikateles ir mamoms stiprybes 4u.gif
Papildyta:

kazin ar gamina atskirus engystol (ir ne tik engystol, apskritai homeopatinius) gyvunams g.gif biggrin.gif tiek zirniai, tiek kiti homeopatiniai vaistai manau tinka visiems - ir zmonems, ir gyvunams, ir darzovems biggrin.gif
o zirniuku, kurie tinka randam visur - as bent jau pagrinde cia SM lotuliukas.gif paskaitau, ka kitos mamytes duoda prie kokios ligos savo vaikuciams, pasiskaitau apie juos internete ir ziuriu ar tinka ar ne. dar turiu keleta knygu.

manau, jog naktis be kosulio, tai jau geras zenklas, ypac jei pries tai kosulys naktim buvo. issiveiksit tikrai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas... vaikui tempa laikos...vesiu pas gyd , ziuresiu ka sakyt, bet va sianakt maziau kosejo ir geriau miegojo...taip nenoriu antibu, taip nenoriu ... jauciu gydytojui antanaviciui neprisiskambinsiu niekaip diena...
Atsakyti
Laba diena,

Tai joa prie sinusito mes gerem dar ir sinupreta..Bet ir cinabsina,ir nosi valem plovem.. Bet man rodos labiausiai pramuse naso heel..Inhaliatoriu ir naudojom...
O del gyvunu, tie vaistao leidziami is Rusijos atkeliauja, ir perkami spec. veterinarijos vaistinese, Lietuvoje nera.. todel mama ir sako kad leidziami butu geriau, nei sitie kur musu vaistinese geriami 4u.gif

O kai baigias liga vaikui, poto jus dar naudojat vaistukus profilaktiskai ar ne? na tarkime koki 2-3 k per diena? kad liga neatsinaujintu? ar negalima taip daryt su hemeopatiniais? schmoll.gif

Mums ir vakar vakare vel tradiciskai buv0 37,1 unsure.gif
Atsakyti
kazin, kas tiktu nuo obstrukcijos..jauciu visgi bus bronchitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Browny: 21 gruodžio 2011 - 09:07
kokia tartaphedrylio paskirtis, jisai praplecia ar padeda atkosint g.gif
Atsakyti
Vat ir aš nesuprantu jo paskirties gerai. Kai vaikas kosejo sausai ir retai, tai pradejus duoti Tartephedreel, kosulys tik suaktyvėjo, kosėjo be perstojo ir sausai. Gal jis tinka tik kai yra ką atkosėti?
Atsakyti
Man homeopatė sakė, kad jis tinka, kai jau link plaučių uždegimo viskas. Darugei jį skyrė prie bronchito, bet kai šlapiai atkosėjo jau.ne sausai.
Šiaip reikai pažiūrėti atskiras jo sudėtines dalis ir apie jas pasiskaityti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 21 gruodžio 2011 - 11:55
db prADEJAU DUOT..STEBESIU g.gif
Atsakyti