Mano didzioji tai sinusitu vis serga... po 4 sav sloga, tai poto atvaziuojam pas LOR i santorus nu ka sinusitas.. tada nesvarbu ar kraujas geras, nes jis buna geras, rodo tik virusini susirgima.. mums skiria antibiotikus..
O si karta nz tikrai stebuklingai gerem cinabsina, valem nosi plovem.. poto purskiau euphorbium ir finale pavariau naso heel, tai nueme per 2dienas.. gal jau net kita diena buvo zymiai geriau...( ai dar engystol gere)
Beje engystol mama sakos leidziamus is Rusijos katems savo, tai sake tai pakele imuniteta joms.. sako idomu ar tinka zmonem

O kur jus randat kur kokie zirniukai tinka?

Mano mazoji nakti nekosejo, kosejo po masazo ir diena kelis kart... idomu cia gerai ar blogai?

Linkiu ir jusu vaikuciam sveikateles ir mamoms stiprybes

Papildyta:
QUOTE(Browny @ 2011 12 20, 14:32)
o kas ors is vis bandet husteel
mano sunus koseja, slapiai bet ne visada, dazniau kai miega, nei kai zaidzia..tempa 37,2 bet nzn ar cia nuo kosulio ar nuo dantu
sakau, gal husteel reik badyt..yra sloga, skysta tekanti, bet jinai tai yra, tai ner...

Tai pas mus tas pats 6 men kudikiui... sloga tai yra tai nera... dantenos istine, tempa tai yra tai nera...koseja slapiai bet be visad.. as labai nereguliariai daviau tartephedreel, dabar i bronchita perejo.. tai dar naudojam influcida ir drosera.. tai vat idomu kodel skyre buten situos o ne husteel ar bronchali?