Sveikutės, duonelės kepėjos.
Labai smagu kad radau šitą temytę, reikėjo ankščiau pasidomėti, o tik paskui kepti. Mat išbandžiau tris receptus ir tik vienas man patiko, o galėjau jau patikrintus receptus bandyti

Pirma mano duonelė buvo balta su kmynais, kuria likau labai patenkinta, mat ir pluta traški, ir skonis man superinis

kita duonelė buvo ruginė su pankoliu seklomis. Tai galiu pasakyt kad daugiau niekada i duona nedesiu pankoliu, gal netinkamas receptas, gal mano skonio receptoriai neprate prie tokio dalyko, bet man netiko, ilgai mano seimynele jos nesuvalge, tai su cesnaku ir bazilikais pakepiau kad neprapultu

ir trecia duonyte su naminiu raugu. Man pasirode, kad juoda parduotuvine skanesne, nei mano

bet gerai kad cia uzejau, receptu ir patarimu tiek daug, reiks issinagrineti..

dar reik issiaiskinti, kaip saugoti duona, nes maniskes labai greit sukietejo, palyginus su parduotuvine.
Aciu visoms rasancioms, tikrai daug info, dabar reik issirink kuri recepta reiks isbandyt