
naitai, bajeristė

Erikiuxxx,o kur pirkai šokoladinę cukraus pudrą? Jei nerasiu tos pudros,kažin jei į ištirpintą želatiną įberčiau coca colos skonio yupi,gal ji nudažytų rudai?
Ir dar su kuom galėčiau padaryti medžio įmitaciją ant pastilažo,tik pabraižant su dantų krapštuku?
Ir dar su kuom galėčiau padaryti medžio įmitaciją ant pastilažo,tik pabraižant su dantų krapštuku?
Labą rytą
Norėjau paklausti, iš kokios masės dažniausiai darote gėles
Nes kažkur skaičiau, kad pastiliažas lipdymui labiau tinka baibokams, nei gėlėms, tai vat ir galvoju dabar, kokią masę rinktis
Bandysiu vėliau orchidėjas daryti
Ir dar: bandžiau darytis pastiliažą pagal cipciuką, tai man jis laaaaabai tąsus gavosi, plyšinėjo, ir tai, čia jau po to, kai daugiau nei recepte pridėjau pudros, nes iš normos buvo dar labai skystas
Bet galvoju, kad gal medaus padauginau, nes dėjau tokius 3 su kaupu šaukštus
Gal kas gramais yra pamatavę, kiek to medaus reikia

Norėjau paklausti, iš kokios masės dažniausiai darote gėles



Ir dar: bandžiau darytis pastiliažą pagal cipciuką, tai man jis laaaaabai tąsus gavosi, plyšinėjo, ir tai, čia jau po to, kai daugiau nei recepte pridėjau pudros, nes iš normos buvo dar labai skystas



laba, as ir prisidesiu del klausimu apie pastilaza, man jis toks "košinis" gaunasi
na is bedos apdengiu bet ne toks jis juk turi buti, zelatinos ir medaus dedu nubrauktus, bet saukstas saukstui nelygu
ko dadet-zelatinos ar medaus?



Laba diena visoms kepejelems, taip seniai cia besilankiau jog gal net nepamenate. Labai labai grazus jusu visu darbai, dar nespejau perskaityti senu temu, vis vejuosi jus, ir vis groziuosi jusu tobulais darbais. Daugeli ju issisaugojau savo kompiuteri. Jus nuostabios taip ir toliau.
Ir su klausimeliu soriux; gal kas atsakytu, koks trumpiausias laikas rafalelui susistoveti, taip reik greitai padaryti man ji, jog jei as jam leisiu pastoveti tik apie valandziuke ir desiu mase ar nieko nenutiks? Labai prasau gal kas atsakys
ir aciu aciu aciu





Ir su klausimeliu soriux; gal kas atsakytu, koks trumpiausias laikas rafalelui susistoveti, taip reik greitai padaryti man ji, jog jei as jam leisiu pastoveti tik apie valandziuke ir desiu mase ar nieko nenutiks? Labai prasau gal kas atsakys

sveikos. noriu nusipirkti vieluciu is cake-deco daryti oridejoms ir kitoms gelytems , puokstems, bet nzn kokio storio imti. gal kas zino ir patars?

QUOTE(zibute77 @ 2011 11 09, 14:08)
jei as jam leisiu pastoveti tik apie valandziuke ir desiu mase ar nieko nenutiks? Labai prasau gal kas atsakys
ir aciu aciu aciu

reiketu palikti ji susitovejimui bent 5val.kitaip padengtas mase,jis gali pasmukti ir vaizdelis bus nekoks
pasikartosiu kaip pastilaza dengimui darau as:
isbrinkinu 14gr KLINGAI zelatina su 60ml vandens.brinkinu bliudelyje,kuri galima deti ant virykles. kai zelatina isbrinksta,ja statau ant silpnos ugnies ir maisydama isleidziu.tada idedu rugsteles,vel maisau kol pasidaro vientisas skystis.tada dedu 3saukstus medaus ir vel maisau ant virykles kol pasidaro vientisas skystis. tada visa tai iskart supilu ant misinio-krakmolas200gr+pudra500gr. ipilu 5saukstus aliejaus.ismaisau su saukstu ir minkau rankom.man pradzioje sita mase buna kiek biroka,bet gerai isminkius,ima lipti prie ranku.tada imu siektiek krakmolo ir vel minkau kol mase pasidaro tinkama.as jos nebrandinu,dengiu iskart. jei brandinsit,i plevele galit deti ja kiek limpancia ir jei veliau reikes,krakmolo dadesit.
na ,gal kamnors padejau

Sveikutes,
Na uz jusu grozius visoms
As net nebandysiu, nes jauciu vis tiek nesigaus
renkuosi paprastesnius variantus.
Va iskilo toks Klausimelis. Noreciau papuosti torta su sokoladinem rozem, recepte (pagal cipciuka) sokoladas ir dirbtinis medus, o galima ji pakeisti naturaliu
Na uz jusu grozius visoms

As net nebandysiu, nes jauciu vis tiek nesigaus

Va iskilo toks Klausimelis. Noreciau papuosti torta su sokoladinem rozem, recepte (pagal cipciuka) sokoladas ir dirbtinis medus, o galima ji pakeisti naturaliu

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 09, 13:24)
pasikartosiu kaip pastilaza dengimui darau as:


QUOTE(likta @ 2011 11 09, 09:13)
galubaya lunaaaaaaaa.. golubaya..

kas man beliko.. plakiau ant ciongo beze iš 4 baltymų.. ir sudegė mikseris.. vestuvių dovana

rutcka. Jeigu darysit orchidėjas, tai reikia pasidaryti/ pirktitą vadinamą gėlių masę (flower paste) arba bent jau gum paste. Nes šitas paprastas pastilažas tai visai nesižiūrės gėlėse. Arba Jums trūkinės, arba jei padarysit elastingą, tai vistiek negalėsit iškočiot iki popieriaus plonumo be tragakano gumos ir kiaušinio baltymo.
QUOTE(naitas @ 2011 11 09, 14:35)
rutcka. Jeigu darysit orchidėjas, tai reikia pasidaryti/ pirktitą vadinamą gėlių masę (flower paste) arba bent jau gum paste. Nes šitas paprastas pastilažas tai visai nesižiūrės gėlėse. Arba Jums trūkinės, arba jei padarysit elastingą, tai vistiek negalėsit iškočiot iki popieriaus plonumo be tragakano gumos ir kiaušinio baltymo.
Ačiū už info


Gal kas galetu padeti su PARYSKINTU TERMINU vertimu? Labai reikia...
Dekui labai.
GAL IR KITOMS PRAVERS!
SNOW WHITE BUTTERCREAM ICING
This buttercream icing has an ideal consistency for frosting cakes. It has a firm quality making it good for wedding cake decorations and flat surface or flower nail flowers. Air dry decorations for 24 hours.
2/3 cup water
4 tablespoons meringue powder
12 cups sifted confectioners' sugar
1-1/4 cups shortening
3/4 teaspoon salt
1/2 teaspoon almond flavoring
1/2 teaspoon clear vanilla flavoring
1/4 teaspoon butter flavoring
Combine water and meringue powder; whip at high speed until peaks form. Add 4 cups of sugar, one cup at a time, beating after each addition at low speed. Alternately add shortening and remainder of sugar. Add salt and flavorings; beat at low speed until smooth.
YIELD: 7 cups icing. Recipe may be doubled or cut in half; however, if cut in half, yield is only 2½ cups
Papildyta:
Teko dirbti su gatava mase - lipdziau mazus personazus, roziu ziedus,... Pradarius pakuote - truputi paminkyti kaip plastelina ir iskart gali lipdyti, kocioti,..


GAL IR KITOMS PRAVERS!

SNOW WHITE BUTTERCREAM ICING
This buttercream icing has an ideal consistency for frosting cakes. It has a firm quality making it good for wedding cake decorations and flat surface or flower nail flowers. Air dry decorations for 24 hours.
2/3 cup water
4 tablespoons meringue powder
12 cups sifted confectioners' sugar
1-1/4 cups shortening
3/4 teaspoon salt
1/2 teaspoon almond flavoring
1/2 teaspoon clear vanilla flavoring
1/4 teaspoon butter flavoring
Combine water and meringue powder; whip at high speed until peaks form. Add 4 cups of sugar, one cup at a time, beating after each addition at low speed. Alternately add shortening and remainder of sugar. Add salt and flavorings; beat at low speed until smooth.
YIELD: 7 cups icing. Recipe may be doubled or cut in half; however, if cut in half, yield is only 2½ cups
Papildyta:
QUOTE(rutcka @ 2011 11 09, 16:02)
Teko dirbti su gatava mase - lipdziau mazus personazus, roziu ziedus,... Pradarius pakuote - truputi paminkyti kaip plastelina ir iskart gali lipdyti, kocioti,..
