Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 74 tema .

QUOTE(rutcka @ 2011 11 09, 15:32)
4u.gif Tik vat klausimas, medaus su kaupu šaukštai  g.gif Nes man tai daug pasikabina, tai sakau, gal reikia nubraukti?

as nubraukiu,bet tikrai nemanau,kad kaskart idedu toki pati medaus kieki.manau,jei kada iddu daugiau,tai krakmolo kiek daugiau sunaudoju ir viskas
Atsakyti
Naitai,kazko ant zydru pradejo traukti...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 09, 14:14)
Gal kas galetu padeti su PARYSKINTU TERMINU vertimu? Labai reikia...  blush2.gif  4u.gif Dekui labai. 
GAL IR KITOMS PRAVERS! wink.gif

SNOW WHITE BUTTERCREAM ICING

This buttercream icing has an ideal consistency for frosting cakes. It has a firm quality making it good for wedding cake decorations and flat surface or flower nail flowers. Air dry decorations for 24 hours.

2/3 cup water
4 tablespoons meringue powder
12 cups sifted confectioners' sugar
1-1/4 cups shortening
3/4 teaspoon salt
1/2 teaspoon almond flavoring
1/2 teaspoon clear vanilla flavoring
1/4 teaspoon butter flavoring

Combine water and meringue powder; whip at high speed until peaks form. Add 4 cups of sugar, one cup at a time, beating after each addition at low speed. Alternately add shortening and remainder of sugar. Add salt and flavorings; beat at low speed until smooth.

YIELD: 7 cups icing. Recipe may be doubled or cut in half; however, if cut in half, yield is only 2½ cups

meringue powder- tai milteliai padaryti is kiausinio baltymo,raso kad netgi milteliu sumaisius su vandeniu ir ilgai plakant,gausis morengo konsistencija.Siu milteliu galima rasti tokios parduotuvelese kur perkame reimenis tortu puosimui.

sifted confectioners' sugar - persijota pudra

shortening - tai kitaip: white vegetable fat. pas mus uk pavadinimai Trex arba White Flora (prie sviesto skyriaus)

butter flavoring - tai kazkoks sviesto kvapas,zodziu neidedi jokio riebalo bet sviesto kvapas bus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 09, 17:19)
butter flavoring - tai kazkoks sviesto kvapas,zodziu neidedi jokio riebalo bet sviesto kvapas bus  doh.gif

lotuliukas.gif cia geras thumbup.gif nesusilaikiau, nepykit blush2.gif
Atsakyti

Vakar pasidariau pabandymui angliskaji pastilaza.....nu ir nezinau,nedziuna man nors tu ka,jau nervas ima mad.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 09, 15:22)
lotuliukas.gif cia geras thumbup.gif nesusilaikiau, nepykit  blush2.gif

zinau,nu jau man cia isvis nesamoniu nesamone doh.gif cia nebent dietininkams kokiems biggrin.gif cia toki paaiskinima radau internete,nes tokios nesamones dar nesu girdejusi doh.gif
Atsakyti
uoj kaip Jūs čia keikaliojatės cool.gif

nu va specialiai atnešiu tris gėles iš lipdomojo baibokinio pastilažo, dėjau gum tralia lia...visa kita tortas, šokoladas ir grietinėlė, nu aš savam stiliuj...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 09, 17:19)

shortening - tai kitaip: white vegetable fat. pas mus uk pavadinimai Trex arba White Flora (prie sviesto skyriaus)

butter flavoring - tai kazkoks sviesto kvapas,zodziu neidedi jokio riebalo bet sviesto kvapas bus  doh.gif

shortening tai tiesiog taukai.. yra gyvuliniai taukai, ir augaliniai. naudoju tik augalinius..

butter flavoring tai tiesiog esencija, kaip yra vanilos esencijos, taip yra ir sviesto esencijos ax.gif

sveikutes 4u.gif

Olesta, labai fainutis tavo torciukas smile.gif , is ko yra padaryta gum tralialia unsure.gif ? ACIU!!!
Atsakyti
Olesta kaip visad wub.gif toks niam niam smile.gif
QUOTE(Cool Mama @ 2011 11 09, 17:40)
is ko yra padaryta gum tralialia unsure.gif ? ACIU!!!

stai cia kaip mergaites vadina gum tralialia aprasymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 09 lapkričio 2011 - 16:55
QUOTE(Olesta @ 2011 11 09, 16:33)
uoj kaip Jūs čia keikaliojatės cool.gif

nu va specialiai atnešiu tris gėles iš lipdomojo baibokinio pastilažo, dėjau gum tralia lia...visa kita tortas, šokoladas ir grietinėlė, nu aš savam stiliuj...

Labai gražios gėlės wub.gif O tortukas toks valgomas, kad net seilės burnoj renkas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 09, 17:55)
Olesta kaip visad  wub.gif toks niam niam  smile.gif

stai cia kaip mergaites vadina gum tralialia aprasymas

aciukas 4u.gif , o as maniau kazkaip ja daro, lengvai paprastai, tiesiog tralialia... biggrin.gif

idomu o arabic gum netiktu, as jos turiu, ji maistine smile.gif
Atsakyti
manau kad tiktu,nes pas mane isvis tik Gum powder uzvadinti,bet parduotuveje patare imti sita,nes tra lia lia daug brangesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 09 lapkričio 2011 - 17:04
QUOTE(dzokada @ 2011 11 09, 18:02)
manau kad tiktu,nes pas mane isvis tik Gum powder uzvadinti,bet parduotuveje patare imti sita,nes tra lia lia daug brangesnis

aha, dar paziurejau ir online, ir sako tinka yu.gif , aciukas 4u.gif as tai pries kokius metus ja online is ebay nusipirkau, bet ne tortams, o sriuboms ir padazams tongue.gif , panaudojau tik karta.. beje tikrai palyginti pigus, berods mokejau ar ne 4 eurus uz 500 gr ax.gif ...
Papildyta:
per greit apsidziaugiau.. kuo toliau ziurineju online tuo daugiau neigiamu atsakymu randu del arabic gum.. doh.gif unsure.gif reikes pameginti.. kitaip nesuzinosiu.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 09 lapkričio 2011 - 17:07