Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2011 12 01, 12:25)
As nesuprantu, kaip ten pagal ta filmuka laikosi akute doh.gif ?

jeigu as neklystu, tai taip?
user posted image
Atsakyti
O tai kaip ji neiskrenta? juk ten niekaip neapspaude arba as nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 12 01, 19:25)
As nesuprantu, kaip ten pagal ta filmuka laikosi akute doh.gif ?

O aš pagalvojau, kad čia parodė tik kaip gražiai įstatyti akutę, o paskui reikia ją įklijuoti, ta prasme jos kraštelius? Ar nereikia klijuoti? g.gif
Atsakyti
As manau, kad juos reikia apspausti su tokiu spec irankeliu, kuriuo nuo sonu metala nupjauna ir suformuoja "dantukus" ant akutes, kurie laiko. Nezinau, kaip paaiskinti normaliai. Gal su kerniuku tai ir daro, nors as maniau, kad su vienu is stikeliu.

Kaip kerniukas bus angliskai? Noriu filmuku susirast
Atsakyti
Nu, bet tam filmuke toks bukas tas įrankis, o eina kaip per sviestą, lyg būtų štikelis g.gif
Atsakyti
schmoll.gif tai vadinasi burnisher, tai spec burnisher su specifiniu profiliu, jis "eina"aplink ir stumia metalo krasta i vidaus puse ir taip uztvirtina akmeni. piesinyje desineje puseje, kaip pradzioje atrodo, o kaireje, kaip po to, kai instrumentas jau "sustume"astru krasta ant akmens
Atsakyti
Aaa vadinasi, ten ne dailino, o stume doh.gif Na lauksim , ka Duzgas pasakys apie ta kerniuka ax.gif
Atsakyti
Ačiū, ziit už paprotinimą smile.gif
Čia parodyta kaip įsodinti deimantą http://www.professio...0/0200fys1.html
Atsakyti
va aš ir taip dariau kaip tuoj nuorodoj duotoj su kerniuku apspaudziau. padariau siandien vėl zieduka su didesnėm akutėm ryt perku fotika padoru thumbup.gif bus proga -padarysiu foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 01 gruodžio 2011 - 23:34
kerniukai skirtingu dydziu- ar kiekvieno dydzio akutei naudoji vis kitoki kerniuka, ar galima su vieno dydzio kerniuku ivairias akutes apspausti?

Gal man patarsit koki stikeli graviravimui pirmai pradziai nusipirkti?
http://www.santimas.lt/1/catalog/63/
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 12 02, 15:36)
kerniukai skirtingu dydziu- ar kiekvieno dydzio akutei naudoji vis kitoki kerniuka, ar galima su vieno dydzio kerniuku ivairias akutes apspausti?

Gal man patarsit koki stikeli graviravimui pirmai pradziai nusipirkti?
http://www.santimas.lt/1/catalog/63/

buvau nuejes i santima vakar stikelio pirkt tai tik 3 rusys ju tera 1, 8 ir dar koks tai smailus 1,5 nr tai pasiemiau 1,5 ir veltui galiu pasakyt 44lt atidaviau ner ka veikt su tokiu smailiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 02 gruodžio 2011 - 18:33
QUOTE(Duzgas @ 2011 12 02, 19:32)
ir dar koks tai smailus 1,5 nr tai pasiemiau 1,5 ir veltui galiu pasakyt 44lt atidaviau ner ka veikt su tokiu smailiu doh.gif

Sitoki smailu?
user posted image

Turiu dar staciakampi, bet geriausiai turbut butu ''deimanto'' formos (paskutinis pavyzdyje):
user posted image

Apie juos turiu nusirasius tris lapus, bet angliskai, todel nededu pilno aprasymo, tik tiek galiu pasakyti, jog fabrycni nelabai ka graviruoja, juos nusipirkus reikia pagalasti. O ir laikyti reikia taip :

user posted image user posted image

Tik nezinau ar iskaitysit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 gruodžio 2011 - 01:19