Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Oi ,papasakosiu truputi ir i tema ir ne i tema biggrin.gif . Tiek juokiausi mintyse ,bet nepasirodziau. Mano vyrai paklause vakar manes:
-Ko noretum gimtadieniui?
As:
-Valcu.
Tie:
-Ko, koooo ?Kas tai yra?
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 11 11, 21:00)
saunuole drinks_cheers.gif   Jei atsibos, tai nepersistenk mirksiukas.gif

Tai, kol suo miega keturis kartus dienoje -tvarkysiu po truputi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 11 lapkričio 2011 - 20:05
QUOTE(naca @ 2011 11 11, 21:00)
O gal jus nenustatot fotoaparate rezimo dirbtiniam apsvietimui, kai ne dienos sviesoje fotografuojat?

Aš fotografuoju visada dienos šviesoje. Vasarą, fotografuojant apie 18 val., gaudavosi geltonos nuotraukos. Dabar jau 14.30 val. doh.gif
burbanti, lauksim tęsinio, tavo gimtadieninio noro išsipildymo biggrin.gif
Atsakyti
As tai nedristu tokiais norais svaistytis. galvoju, kad apsimoketu tokie prietaisai, reikia labai labai daug parduoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2011 11 11, 14:55)
burbanti, lauksim tęsinio, tavo gimtadieninio noro išsipildymo  biggrin.gif

mmmm burbanti , lauksim lotuliukas.gif
naca, o koks skirtumas, kiek parduoti? juk tai dovana-pinigu ismetimas tavo kaifui biggrin.gif
Atsakyti
Na as praktiskas zmogus biggrin.gif
Musu seimoje pinigai visiskai bendri, nesvarbu, kas juos uzdirbo, tai nebutu skirtumo, ar man vyras dovanojo, ar pati nusipirkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 11 lapkričio 2011 - 23:03
QUOTE(naca @ 2011 11 11, 17:01)
Na as praktiskas zmogus  biggrin.gif
Musu seimoje pinigai visiskai bendri, nesvarbu, kas juos uzdirbo, tai nebutu skirtumo, ar man vyras dovanojo, ar pati nusipirkau  ax.gif

na koks skirtumas kieno pinigai? gimtadienis gi tavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai tikrai neatsipirks biggrin.gif bet...pagalvoju kiek permoku uz vielas ir plokstes sidabro, tai net negera pasidaro biggrin.gif
Vat paprastas skaiciavimas (be pvm ir persiuntimo islaidu):
Siai dienai ( www.cooksongold.co.uk ) 925 plokstes kilogramo kaina- £852,68
Vielos (priklausomai nuo konfiguracijos) svyruoja nuo £893,46 iki £978,24
Sidabro granules 925 kainuoja £686,90 uz kilograma, o 999- £737,27
O turint valcus ir paciam pasidarant visa tai...a? mirksiukas.gif biggrin.gif
Tai dabar jau kainos nukrito, o atsimenat neperseniausiai kokios kainos buvo ?
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 11 11, 22:34)
As tai nedristu tokiais norais svaistytis. galvoju, kad apsimoketu tokie prietaisai, reikia labai labai daug parduoti  doh.gif

As ir nedrysciau, bet si karta isitaisiau kiaules akis lotuliukas.gif ir paprasiau.

------------------------

O del temu tvarkymo -as gi jums sakiau, kad moderatoriams as - tautos priešas biggrin.gif

Ponia Aga net nesiteikia atrasyti, nesugeba motyvuoti nenoro leisti man taisyti temas.
Ponia Aga ,cia juvelyrika, cia as rimta ir rami kaip belgas, lakstau laukais palaidais plaukais tik kvailose temose. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 12 lapkričio 2011 - 12:10
Tai gal Aga dar visai neatrase? jos taip greitai neatraso.
As galiu Irmuliai parasyti ir uztarti tave ax.gif

Burbanti, bet kilogramais to sidabro nesueina. Va cia mums Lietuvoje tai del kitu prezasciu reiktu tu valcu- nera is kur taip paprastai uzsisakyti sidabro , o jei yra, tai kainos dar trecdaliu didesnes. As tik suprantu del kitu priezasciu- jei tik savo hobiui gali tai leisti, tai pirmyn mirksiukas.gif Kaip ir kokia zvejyba- pinigus kisi kisi, o jokios materialios naudos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 12 lapkričio 2011 - 14:52
QUOTE(naca @ 2011 11 12, 15:51)
Kaip ir kokia zvejyba- pinigus kisi kisi, o jokios materialios naudos  biggrin.gif

lotuliukas.gif jo.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 11 12, 15:51)
jei tik savo hobiui gali tai leisti, tai pirmyn mirksiukas.gif Kaip ir kokia zvejyba- pinigus kisi kisi, o jokios materialios naudos  biggrin.gif

nu čia bent rezultatas apčiuopiamas ir ilgam laikui, o žuvies tai nevisada ir būna po žvejybos rolleyes.gif biggrin.gif o jei su sportine žvejyba lygint tai apskritai pagamintą gaminį reiktų padarius nufotografuot ir vėl atgal išlydyt biggrin.gif o jei rimtai, aš tai manau perkant brangesnę ar "nelabai reikalingą" įrangą ar įrankius (nes irgi kartais iškyla tokia dilema) nereiktų svarstyti pagal tai atsipirks ar neatsipirks, manau reikia galvoti tęsiu savo veiklą ar nebetęsiu, jei tęsiu ir noriu judėti pirmyn tai ir reikia pirkti. rolleyes.gif o tai ir darbas patogiau/greičiau eina, ir gaminių kokybė gerėja, ir pan pan.. o žiū dar pasiseks ir atsipirks su kaupu. ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 12 lapkričio 2011 - 23:27
Tesinys... biggrin.gif
Man vaikas pasnibzdejo i ausi, kad dovanos pinigus, nes nieko ten jie nebaraškina kokiu valcu as noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 11 14, 04:53)
Tesinys...  biggrin.gif
Man vaikas pasnibzdejo i ausi, kad dovanos pinigus, nes nieko ten jie nebaraškina kokiu valcu as noriu   lotuliukas.gif

o tu jiems nuoroda duok biggrin.gif
Atsakyti