QUOTE(Vėduoklė @ 2009 03 02, 12:25)
Mes tris vasaras iš eilės atostogavom Turkijoj, šiemet linkstam Bulgarijos pusėn, gal kas galėtų palyginti, atosogas šiose šalyse. Galvojam, kad Liepos mėn. oras malonesnis Bulgarijoj, bet bijom užsiraut, ant sovietinės tvarkos ir panašiai.
Aš buvau ir ten ir ten. Visgi , jei važiuojate su vaikais, tai vienareikšmiškai- Bulgarija (Albena). Bet TIK į Albena kurortą. Tai uždaras, be vietinių gyventojų kurortas, skirtas turistams... na tokia viena diiiidele viesbuciu teritorija, uzdara, nes ileidzia i Albena per slagbauma su leidimais tik... Nesutikėkit jame tos pseudoprabangos, kuri yra Turkijoje, taciau garantuotas nuostabus pliazas, silta ir nesuri jura, puikus viesbucio baseiniukai, daug zaidimo aiksteliu vaikams, puikus parkas, kuriame ir karsciausia vasaros diena nera karsta, keliolika Lunaparku, kartingai, karietos su zirgais, traukinukai... Oras dienomis karstas, bet ne toks kaip Turkijoje, o naktimis birzelio gale budavo apie +18. Tvarka, aisku, truputi postsovietine, yra specifiskumu, taciau man jau geriau tokia, nei tas begalinis turku
lindimas i sikna... Zodziu, likau atostogomis Albenoje labai patenkinta, buvo tikras tingus poilsis prie juros... O vaikas tai vienareiksmiskai- TIK BULGARIJON sako (nors buvome mes ir Turkijoje, ir Kanaruose, ir Kretoje...). Labai geras viesbutis KALIAKRA Superior, pirkau per Fiji Travel.