Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

QUOTE(vilijandrija @ 2009 06 23, 08:49)
4u.gif niekaip nenusprendziam kur ilsetis vaziuot su automobiliu-i Kryma,Odesa ar Bulgarija?Kryme jau esam buve,kitur ne... g.gif ,idomu koks kainu skirtumas maisto,apgyvendinimo...Gak kad turit patirties?


Galiu pasidalinti savo įspūdžiais. Praeitais metais automobiliu varėm iki Krymo, užpraeitais - iki Bulgarijos....
TRANSPORTAS - žymiai lengviau iki BG, nes nėra muitinių ir sienų, keliai geresni ir pakeliui yra nemažai įdomių vietų, kur sustoti, paprasčiau rasti nakvynės vietas ar maitinimo įstaigas. Rekomenduoju važiuoti per Serbiją, išvengiant Rumunijos kaimų. Iš UA grįždami buvom strigę pasienyje aštuonioms valandoms, per BE važiavom naktį be pinigų ir maisto, galvojau iki LT nepatrauksim:(
KAINOS- BG pigiau apgyvendinimas ir maistas, kainos/kokybės santykis dažniau normalus. Kryme absoliutus žaidimas: gausi bile ką, o sumokėsi dafi...a
APTARNAVIMAS - nenustebkit, jeigu Kryme jus apšauks ir lieps neliesti rankomis prekystalio.... be komentarų. Mes paskui tai visur atsakydavom, kad esam iš Europos Sąjungos ir pripratę elgtis laisvai!
GAMTA Kryme tiesiog nuostabi, įvairovė ir kiekis patenkino visus lūkesčius.
MAISTAS patiko visur, bet Kryme gal net geresni vaisiai ir daržovės, nes daugiau vietinių kaimiškų, o ne ūkiuose užaugintų.

Jeigu norite poilsio, tai geriau Bulgarija. Krymą verta pamatyti dėl gamtos ir jeigu norisi grįžti atgal į sovietinę kultūrą. Odesa - tiesiog didelis miestas, mums pakako vienos dienos apžiūrėti, paplūdimiai nešvarūs ir apleisti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As rytoj isskrendu su seima i Bulgarija pailseti ir turiu toki klausimuka gal kuri nors galetu parasyti kokius geriau pasiimti su savimi pinigus eurus ar dolerius blush2.gif ?Nes vykstam ten pirma karta tai nelabai zinom kas geriau.
Atsakyti
Eurus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2009 06 24, 10:36)

Aciu uz atsakima. O doleriai ten neina? Nes euru neturiu reiks tada keisti o doleriu tai turiu.
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 06 24, 11:46)
Aciu uz atsakima. O doleriai ten neina? Nes euru neturiu reiks tada keisti o doleriu tai turiu.

Eina
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 06 24, 16:00)

Labai aciu thumbup.gif nereiks i banka lekti.
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2004 06 27, 21:23)
Norim važiuoti į Bulgariją. Gal kas gali rekomenduoti vietovę: Auksinės kopos, Saulėtas Krantas ar Albena? Viešbučiai, maistas ir t.t.

nerekomenduoju buvau ir man isvis nepatiko.apsilankyk italijoje
Atsakyti
Dar turiu klausimuka toms kurios buvo AUKSINESE KOPOSE ar yra tokiu dideliu parduotuviu kaip musu MAXIMOS ir parduotuveje kokiais pinigais galima atsiskaityti?
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 06 24, 18:43)
Dar turiu klausimuka toms kurios buvo AUKSINESE KOPOSE ar yra tokiu dideliu parduotuviuni kaip musu MAXIMOS ir parduotuveje kokiais pinigais galima atsiskaityti?



Auksinese kopose buvom rugseji, yra ten ju supermarketai dydzio kaip musu mazosios Maximos, bent didesniu nelabai buvom uzeje, atsiskaitymas ju pinigais Levais.
Buvoms su 9 men. vaiku tai labai patiko, vaziuociau dar karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazas angeliukas @ 2009 06 24, 17:55)
Auksinese kopose buvom rugseji, yra ten ju supermarketai dydzio kaip musu mazosios Maximos, bent didesniu nelabai buvom uzeje, atsiskaitymas ju pinigais Levais.
Buvoms su 9 men. vaiku tai labai patiko, vaziuociau dar karta  thumbup.gif

Labai aciu uz informacija tikiuosi kad ir mums patiks vaziuojam su dviem vaikais 8,5 metu dukra ir 7 menesiu sunum.
Atsakyti
QUOTE(dezira @ 2009 06 24, 17:51)
nerekomenduoju buvau ir man isvis nepatiko.apsilankyk italijoje

Italija didelė, kaip ir žmogaus kaprizai...
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2009 06 23, 11:07)
Mes irgi važiuosime į Šv. Konstantiną, o kaip jūs nusigavote iki Varnos? Mes važiuosime su metų laiko vaiku, kaip geriau ik ten nuvažiuoti? Nors ten nieko įspūdingo nėra, bet vis vien norėsis prablaškyti kasdienybę, planuojame nuvažiuoti  ax.gif
Beja, kur dar verta nuvažiuoti, kokias imti eskursijas, ką pamatyti? Mes ten būsim dvi savaites, vaikas neleis ilgai prie jūros gulėti  lotuliukas.gif


Iki Varnos vaziavom marsrutiniu autobusu, jie vaziuoja kas pusvalandi, kainuoja 1,6 levo. Labai patogu thumbup.gif Galima su taksi, bet tada jau kainuos nemaziau 15 levu ir tai po ilgu derybu doh.gif
Su vaiku tai rekomenduociau Nesebra, aisku vaziuot teks apie pusantros valandos i viena puse, bet paskui ten buna laisvas laikas, tai galima neskubant ramiai pavaikstineti arba pasedeti kur kavinej. Mes dar buvom akmenu miske, bet reikia nusiteikt, kad ten bus labai karsta, nes tokia uzuoveja ten ir jokio pavesio, tai vaikui gali buti per karsta. Dar prie to paties vaziavom i Bulgarijos kaima, ten irgi visai smagu.
Atsakyti