QUOTE(Rodnega @ 2012 01 08, 13:34)
Maniškiai pas mane jau suagę atkeliavo, patinui buvo 6 metai . Gal jau per senas naujovėms 

Gali būti, nes mano porelei dar tik apie pusantrų metų
 Dabar kaip tik patinėlis man ant peties sėdi
 Dabar kaip tik patinėlis man ant peties sėdi  

Gal ir nelabai fotogeniški nimfukai, ir kokybė bloga, nes ką tik su telefonu fotkinau, bet sueis
  Gal ir nelabai fotogeniški nimfukai, ir kokybė bloga, nes ką tik su telefonu fotkinau, bet sueis   Štai:
  Štai:   

bet cia mergina, cia ji vasara dejo kiausinius
  bet cia mergina, cia ji vasara dejo kiausinius  tokia rankinuke, kur as einu ten ir ji arba tupi kur nuosaly jei labai uzsiemus bunu arba ant peties tupi. ir labai protinga: rytais, jei vartaus per ilgai, rekia ir vakare, jei knyga paskaitau ar ka, tai irgi nerimsta
 tokia rankinuke, kur as einu ten ir ji arba tupi kur nuosaly jei labai uzsiemus bunu arba ant peties tupi. ir labai protinga: rytais, jei vartaus per ilgai, rekia ir vakare, jei knyga paskaitau ar ka, tai irgi nerimsta  jau ji seimos nariu tapo.
 jau ji seimos nariu tapo.  

Gal ir nelabai fotogeniški nimfukai, ir kokybė bloga, nes ką tik su telefonu fotkinau, bet sueis
  Gal ir nelabai fotogeniški nimfukai, ir kokybė bloga, nes ką tik su telefonu fotkinau, bet sueis   Štai:
  Štai:   

bet cia mergina, cia ji vasara dejo kiausinius
  bet cia mergina, cia ji vasara dejo kiausinius  tokia rankinuke, kur as einu ten ir ji arba tupi kur nuosaly jei labai uzsiemus bunu arba ant peties tupi. ir labai protinga: rytais, jei vartaus per ilgai, rekia ir vakare, jei knyga paskaitau ar ka, tai irgi nerimsta
 tokia rankinuke, kur as einu ten ir ji arba tupi kur nuosaly jei labai uzsiemus bunu arba ant peties tupi. ir labai protinga: rytais, jei vartaus per ilgai, rekia ir vakare, jei knyga paskaitau ar ka, tai irgi nerimsta  jau ji seimos nariu tapo.
 jau ji seimos nariu tapo.  

Tavo irgi labai graži
 Tavo irgi labai graži   

Ir vaikuciai 2 geltonas ir pilkas, 2men. patys valgyti moka ir dar teveliai maitina. Ir didelis narvelis. Vilniuje 220lt Prasom
  Ir vaikuciai 2 geltonas ir pilkas, 2men. patys valgyti moka ir dar teveliai maitina. Ir didelis narvelis. Vilniuje 220lt Prasom   

:
 : 

:
 :