Įkraunama...
Įkraunama...

Žemųjų panerių nameliai

QUOTE(Gracinė @ 2011 11 19, 14:17)
Sitai poniai sakau, kad nefiksuoju kada kas kur pakabina skelbimus, klausimas svelniai tariant kvailas, gal ir gerai, kad tokis ponios i ta susrinkima nepatenka, tai jau kaip nusprestu............ lotuliukas.gif

Aj na baikim sita kvaila kabinejimasi,.. uzkliuvau matau..kvaila toliau su jumis ir diskutuoti siuo klausimu.
Beje aciu uz ivertinima smile.gif tikrai malonu buvo tongue.gif pasistengsiu kita karta i susirinkima pakliut, kad anot jusu 'kazka kvailo nusprest'

Tik siandien susivokiau, kad Kaledos arteja, pernai tokiu laiku jau turejau dovanas(dariau eksperimenta), siemet neturiu nieko... Dabar teks intensyviai sukti galva, ko kam reikia.
Kur galvojat sutikti sventes?
Atsakyti
labas rytas
nelabai supratau, kas ir kaip cia apie tuos skelbimus kazka tureejomatyt/zinot/informuot/pranest, ale tiek to, ne mano galvelei turbut biggrin.gif
As mokykloj lankausi 1-2 kartus per savaite, skelbimus daugmaz perziuriu, bet nepamenu sito kvietimo, gal tiesiog nemaciau.
Grizau is keliones, o cia suo susirges, ziuriu, kad nepablogetu, gal teks vezt veterinarei sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*slapuke @ 2011 11 20, 00:44)
Aj na baikim sita kvaila kabinejimasi,.. uzkliuvau matau..kvaila toliau su jumis ir diskutuoti siuo klausimu.
Beje aciu uz ivertinima smile.gif tikrai malonu buvo  tongue.gif pasistengsiu kita karta i susirinkima pakliut, kad anot jusu 'kazka kvailo nusprest' 

Kad tik mačytų hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gracinė @ 2011 11 21, 14:22)
Kad tik mačytų  hi.gif

Aij, baikim, mergos, gyvenkime draugiskai... Jau ir taip daug gyvenime visokiu nesamoniu nervu lasteles eda, dar internete pradesim pjautis... blush2.gif

Vauga, kazkada kalbinai mus i Egoforte? Ar lankai? As esu buvusi tik baseine ir pirtyse, o dabar mastau apie treniruokliu sale. Ar yra treneris? Kada zmoniu maziau ir pan... Domina visokia patirtis smile.gif
Atsakyti
yra yra. Viena treniruokliu sale yra tokia rimta, "kačalinasi" ten berniukai, o kitoj yra keli begimo takeliai, "slides", dviraciai, ten isijungi Tv , nusistatai laika, ir mini sau. Tokia moteriska salyte.
Treneris yra, prie registraturos reikia pasisakyt, kad nori individualios konsultacijos, tada ateina treneris, pasitariat, ko norit. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2011 11 21, 19:09)
Aij, baikim, mergos, gyvenkime draugiskai... Jau ir taip daug gyvenime visokiu nesamoniu nervu lasteles eda, dar internete pradesim pjautis... blush2.gif

Vauga, kazkada kalbinai mus i Egoforte? Ar lankai? As esu buvusi tik baseine ir pirtyse, o dabar mastau apie treniruokliu sale.  Ar yra treneris? Kada zmoniu maziau ir pan... Domina visokia patirtis smile.gif

Ragana nuziurek koki grazu treneri bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2011 11 21, 17:09)
*Aij, baikim, mergos, gyvenkime draugiskai... Jau ir taip daug gyvenime visokiu nesamoniu nervu lasteles eda, dar internete pradesim pjautis... blush2.gif

**Vauga, kazkada kalbinai mus i Egoforte? Ar lankai? As esu buvusi tik baseine ir pirtyse, o dabar mastau apie treniruokliu sale.  Ar yra treneris? Kada zmoniu maziau ir pan... Domina visokia patirtis smile.gif

* drinks_cheers.gif
**As irgi vis neprisiruosiu i sale...nors jau senai svarstau...bet mane labiau pirtys traukia ax.gif tingiu doh.gif vyras jau senai kalbina eiti.

QUOTE(tylakalbe @ 2011 11 21, 18:57)
Ragana nuziurek koki grazu treneri  bigsmile.gif

thumbup.gif

Vauga kaip suo? Mes man rodos atsisveikinsim su savo kate, po skrydzio is balkono niekaip neprisiruosia pradet vaiksciot g.gif o jau tiek laiko praejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *slapuke: 21 lapkričio 2011 - 20:14
slapuke, o ka daktarai del kates sako? Gal stuburtas pazeistas? Ar jaucia kojytes, judina?
Mano šunė, ačiūdie, išsveiko. Jau buvau labai labai sunerimusi...
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2011 11 21, 21:21)
slapuke, o ka daktarai del kates sako? Gal stuburtas pazeistas? Ar jaucia kojytes, judina?
Mano šunė, ačiūdie, išsveiko. Jau buvau labai labai sunerimusi...

Stuburo slankstelis buvo luzes, dabar sugijo. Kojytes judina, jaucia, bet nuo tiek gulejimo sunyko raumenys(ji pas mus smulkute) verysad.gif daktare nemato kitu priezasciu kodel ji nevaiksto, pagal ja kaip ir viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *slapuke: 21 lapkričio 2011 - 22:22
tai jau tada viskas tik nuo jusu priklauso, jei norit isgydyt, uzsiimkit - kasdien koju raumenuku masazas, statymas ant kojyciu, lankstymas. Galite naudoti ir elektrini masazo aparata, as naudojau toki savo Vegai, kai buvo po stuburo operacijos, ji gi irgi nevaiksciojo uzpakalinemis kojomis. Darbo bus daug, patikekit... Bet jums nereiks jos bent jau nesiot i lauka (mano Vega po visu vaistu/hormonu ir t.t. svere 14 kg ), tai prie didelio atkaklumo isgydysite.
Manau, kad viskas imanoma, koks dziaugsmas bus paskui jums, ir ji kokia bus dekinga, pamatysit wink.gif bandykit pastatyt ant koju tikraja ta zodzio pasme, patariu is sirdies 4u.gif Beje, as saviskei ir akupunktura dariau, labai padejo...
p.s. dabar dar pagalvojau, o pas kokia daktare buvot? nepagailekit keliu litu uz konsultacija, parodykit ja Jakovo klinikoje Margaritai (jei ne pas ja lanketes), as ja LABAI LABAI pasitikiu, ne viena gyvuna po stuburo traumos atstate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 21 lapkričio 2011 - 22:51
QUOTE(vauga @ 2011 11 21, 22:50)
tai jau tada viskas tik nuo jusu priklauso, jei norit isgydyt, uzsiimkit - kasdien koju raumenuku masazas, statymas ant kojyciu, lankstymas. Galite naudoti ir elektrini masazo aparata, as naudojau toki savo Vegai, kai buvo po stuburo operacijos, ji gi irgi nevaiksciojo uzpakalinemis kojomis. Darbo bus daug, patikekit... Bet jums nereiks jos bent jau nesiot i lauka (mano Vega po visu vaistu/hormonu ir t.t. svere 14 kg ), tai prie didelio atkaklumo isgydysite.
Manau, kad viskas imanoma, koks dziaugsmas bus paskui jums, ir ji kokia bus dekinga, pamatysit wink.gif bandykit pastatyt ant koju tikraja ta zodzio pasme, patariu is sirdies 4u.gif Beje, as saviskei ir akupunktura dariau, labai padejo...
p.s. dabar dar pagalvojau, o pas kokia daktare buvot? nepagailekit keliu litu uz konsultacija, parodykit ja Jakovo klinikoje Margaritai (jei ne pas ja lanketes), as ja LABAI LABAI  pasitikiu, ne viena gyvuna po stuburo traumos atstate.

Pas ja ir lankomes thumbup.gif Visi masazai, lankstymai jau apie 1,5 men daromi(kai tik leido Margarita), 3vaistu dozes kiekviena diena, kojos akivaizdziai sutvirtejo unsure.gif , bet daugiau nieko net nebando stotis :verysad:dar dasidejo su slapimu bedos(pas ja 1inkstas). Vesim ryt pas gydytoja spresim...ji minejo, jei slapimo nelaikys bus blogai verysad.gif taip ir nutiko...Gydytoja tai tikra saunuole, tik po traumos buvo tikra optimiste, nustebau kiek ilgai dirba..kartais skambucio sulaukdavom apie 22:30 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *slapuke: 22 lapkričio 2011 - 07:40
viska puikiai darot, saunuoliai!
Matyt, katyte bijo vaiksciot. o del inkstuko tai jau nekas sad.gif
Atsakyti