Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki Ž, tęsinys

o kokio dydžio ta firma kur jis dirba? konzernas ar vidutinio dydžio?
Atsakyti
QUOTE(iele @ 2012 01 05, 21:50)
gavo snd pagyrima  biggrin.gif  technician talent, tai jau laimingas kaip livaras...
sakau kaip jautiesi, ar patinka, ar yra jau namu trauka ? tai ka jus sau galvojat, sako ne  g.gif  blink.gif

Na is tikruju mano vyras irgi giria atmosfera darbe 4u.gif
Del to, kas sukele nepasitenkinima temoje smile.gif nieko nenorejau nei izeisti, nei paniekinti,jau net nebesuprantu postuose kas turima omeny smile.gif Mes gyvamome pas vyra Wolfsburge, Vorsfelde, ten man patiko jau pirma kart ,aplinka zmones ir t.t. bet brangiau bustas zymiai... doh.gif man giminaite vokiete sako, todel , kad salia VW gamyklos gyvena daugiau turtingu zmoniu. O Bremen jau tikras miestas, mano sunus su manim savaite pravazinejes dviraciu po Vorsfelde , kur visi sveikinasi ir sypsosi, issigando publikos smile.gif patys mes n kartu buve USA, priprate prie visko, bet Wolfsburge bei Vorsfelde, aplinka malonesnes nei LT, del mandagiu ir siltu zmoniu 4u.gif bet bijau neipirksim busto.....
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 01 06, 08:44)
bet bijau neipirksim busto.....

ko cia taip uzsiciklinot del pirkimo? kredita nera lengva gauti..nebent savo pinigeliu daug turit 4u.gif nuomuotis teks taip ar taip kuri laika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2012 01 05, 22:53)
o kokio dydžio ta firma kur jis dirba? konzernas ar vidutinio dydžio?

g.gif angliskai informacijos psl nurodyta taip Manufacturer, ir tai imonei daugiau nei 50 metu nuo ikurimo smile.gif

manau tai vidutine imone Bremene dirba 22 zmones, ir yra 3 dar filialai, kiek ten zmoniu nezinau tiksliai, po kelis gal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iele: 06 sausio 2012 - 15:59
QUOTE(magistrante @ 2012 01 06, 11:49)
ko cia taip uzsiciklinot del pirkimo? kredita nera lengva gauti..nebent savo pinigeliu daug turit  4u.gif nuomuotis teks taip ar taip kuri laika  4u.gif

matai mes jau metuos ir turim uzgyvene cia 4u.gif todel parduodam ir perkam DE mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 01 06, 17:19)
matai mes jau metuos  ir turim uzgyvene cia  4u.gif todel parduodam ir perkam DE  mirksiukas.gif

parduodat LT ,nezinau nekilnojamo turto kainu LT,bet idomu,ar iseitu ka cia nupirkt uz ta suma g.gif turetumet ziuret ka nors senesnio,kur galima gyvent ir kartu begyvenant atsiremontuot ax.gif
Atsakyti
na jo aš irgi neskubėčiau net ir turint kapitalą g.gif geriau vietoj gyvendami apžiūrėsit rajonus, kas ir kaip, daugiau namų galėsit apžiūrėt, galbūt dar kažkokių minusų/pliusų ar dar kokių niuansų rasit.. ar apskritai kur kitur įsikursit, nebūtina juk Vorsfeldėj, daug kas iš BS/Salzgitterio/Wolfenbuettelio (beje labai mielas miestukas) kasdien į VW važinėja..
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2012 01 06, 17:47)
parduodat LT ,nezinau nekilnojamo turto kainu LT,bet idomu,ar iseitu ka cia nupirkt uz ta suma  g.gif turetumet  ziuret ka nors senesnio,kur galima gyvent ir kartu begyvenant atsiremontuot  ax.gif

taip, savaime suprantama, bet taip noris ko jaukesnio 4u.gif o del kainu tai ziurint kas, mes vilniuj, cia kainos didesnes nei kituos miestuos, taciau mazesnes nei DE.
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2012 01 06, 18:08)
na jo aš irgi neskubėčiau net ir turint kapitalą g.gif geriau vietoj gyvendami apžiūrėsit rajonus, kas ir kaip, daugiau namų galėsit apžiūrėt, galbūt dar kažkokių minusų/pliusų ar dar kokių niuansų rasit.. ar apskritai kur kitur įsikursit, nebūtina juk Vorsfeldėj, daug kas iš BS/Salzgitterio/Wolfenbuettelio (beje labai mielas miestukas) kasdien į VW važinėja..

bet kur mes gyvensim, jei ten taip sunku issinuomot, bijau vyrui atsakys ta buta, kur duoda ir vsio... na bet reikia man su masina vaziuot, tada galima ir apvaziuot. O kaip ieskot dar, dabar visus internetinius psl ziuriu, gal dar kaip galima i agentura kreiptis, bet jie gi ima maziausi 4 procentus... doh.gif del miestelio aciu, tuoj tikrinu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Adade,2012 01 06, 19:16]
taip, savaime suprantama, bet taip noris ko jaukesnio 4u.gif o del kainu tai ziurint kas, mes vilniuj, cia kainos didesnes nei kituos miestuos, taciau mazesnes nei DE.
Papildyta:

bet kur mes gyvensim, jei ten taip sunku issinuomot, bijau vyrui atsakys ta buta, kur duoda ir vsio... na bet reikia man su masina vaziuot, tada galima ir apvaziuot. O kaip ieskot dar, dabar visus internetinius psl ziuriu, gal dar kaip galima i agentura kreiptis, bet jie gi ima maziausi 4 procentus... doh.gif del miestelio aciu, tuoj tikrinu 4u.gif
[/quo
---------------
geras puslapis www.kalydo.de
Atsakyti
na pvz. sis butas: http://www.immonet.d...0.html#16523174
mano mylimam Vorsfelde, pasakykit prasau savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gruode1123 @ 2012 01 06, 17:19)
geras puslapis www.kalydo.de

kalaydo.de

viena raidelė pabėgo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti