QUOTE(iele @ 2012 01 05, 21:50)
gavo snd pagyrima
technician talent, tai jau laimingas kaip livaras...
sakau kaip jautiesi, ar patinka, ar yra jau namu trauka ? tai ka jus sau galvojat, sako ne

sakau kaip jautiesi, ar patinka, ar yra jau namu trauka ? tai ka jus sau galvojat, sako ne

Na is tikruju mano vyras irgi giria atmosfera darbe

Del to, kas sukele nepasitenkinima temoje

QUOTE(Adade @ 2012 01 06, 08:44)
bet bijau neipirksim busto.....
ko cia taip uzsiciklinot del pirkimo? kredita nera lengva gauti..nebent savo pinigeliu daug turit

QUOTE(magistrante @ 2012 01 05, 22:53)
o kokio dydžio ta firma kur jis dirba? konzernas ar vidutinio dydžio?

manau tai vidutine imone Bremene dirba 22 zmones, ir yra 3 dar filialai, kiek ten zmoniu nezinau tiksliai, po kelis gal.
QUOTE(magistrante @ 2012 01 06, 11:49)
ko cia taip uzsiciklinot del pirkimo? kredita nera lengva gauti..nebent savo pinigeliu daug turit
nuomuotis teks taip ar taip kuri laika 

matai mes jau metuos ir turim uzgyvene cia

QUOTE(Adade @ 2012 01 06, 17:19)
parduodat LT ,nezinau nekilnojamo turto kainu LT,bet idomu,ar iseitu ka cia nupirkt uz ta suma

na jo aš irgi neskubėčiau net ir turint kapitalą
geriau vietoj gyvendami apžiūrėsit rajonus, kas ir kaip, daugiau namų galėsit apžiūrėt, galbūt dar kažkokių minusų/pliusų ar dar kokių niuansų rasit.. ar apskritai kur kitur įsikursit, nebūtina juk Vorsfeldėj, daug kas iš BS/Salzgitterio/Wolfenbuettelio (beje labai mielas miestukas) kasdien į VW važinėja..

QUOTE(wolke7 @ 2012 01 06, 17:47)
parduodat LT ,nezinau nekilnojamo turto kainu LT,bet idomu,ar iseitu ka cia nupirkt uz ta suma
turetumet ziuret ka nors senesnio,kur galima gyvent ir kartu begyvenant atsiremontuot 

taip, savaime suprantama, bet taip noris ko jaukesnio

Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2012 01 06, 18:08)
na jo aš irgi neskubėčiau net ir turint kapitalą
geriau vietoj gyvendami apžiūrėsit rajonus, kas ir kaip, daugiau namų galėsit apžiūrėt, galbūt dar kažkokių minusų/pliusų ar dar kokių niuansų rasit.. ar apskritai kur kitur įsikursit, nebūtina juk Vorsfeldėj, daug kas iš BS/Salzgitterio/Wolfenbuettelio (beje labai mielas miestukas) kasdien į VW važinėja..

bet kur mes gyvensim, jei ten taip sunku issinuomot, bijau vyrui atsakys ta buta, kur duoda ir vsio... na bet reikia man su masina vaziuot, tada galima ir apvaziuot. O kaip ieskot dar, dabar visus internetinius psl ziuriu, gal dar kaip galima i agentura kreiptis, bet jie gi ima maziausi 4 procentus...

[quote=Adade,2012 01 06, 19:16]
o del kainu tai ziurint kas, mes vilniuj, cia kainos didesnes nei kituos miestuos, taciau mazesnes nei DE.
Papildyta:
bet kur mes gyvensim, jei ten taip sunku issinuomot, bijau vyrui atsakys ta buta, kur duoda ir vsio... na bet reikia man su masina vaziuot, tada galima ir apvaziuot. O kaip ieskot dar, dabar visus internetinius psl ziuriu, gal dar kaip galima i agentura kreiptis, bet jie gi ima maziausi 4 procentus...
del miestelio aciu, tuoj tikrinu 
[/quo
---------------
geras puslapis www.kalydo.de

Papildyta:

[/quo
---------------
na pvz. sis butas: http://www.immonet.d...0.html#16523174
mano mylimam Vorsfelde, pasakykit prasau savo nuomone
mano mylimam Vorsfelde, pasakykit prasau savo nuomone

QUOTE(gruode1123 @ 2012 01 06, 17:19)
kalaydo.de
viena raidelė pabėgo

QUOTE(magistrante @ 2012 01 06, 19:00)
aciu visoms, taip, susiradau ji