QUOTE(astukijus @ 2011 11 10, 21:29)
labas vakaras mergytes pagaliau sulaukiau taip lauktu mm... bet deja... si cikla nk nepadarysim nes gavau onkocitologinio ats. bloga

gine (valdiskos polikl.) dave siuntima i kauno klinikas tolimesniem tyrimam. Oi kaip man ten nepatinka ir nenoriu ten vaziuot su vyru pasitarem ir nutarem kad geriau as su tuo lapu pas Zeba nuvaziuociau, ir ten pakartociau tyrimus, nu maza ka, gal visgi klaidingi parodymai anie buvo dar ta gine pasake kad gal cia nepastojimo priezastis

bet sako negali cia zinot sako reiks turbut biopsija daryti. Kaip susinervinau

o si cikla planavom darytis antraji IUI

Bet tai pries 3 m kai dariausi ta tyr. tai viskas gerai buvo

tai is kur dabar blogai rodo
oj, zuikeli, pakartok butinai ta tyrima. panasiai Afrodite69 buvo. Tai mazu krauju atsejo - parasyk jai AZ, ji tau viska del to isaiskins. svarbiausia, kad ji tuoj pagys ir vel bus IUI

Tad, nenukabink nosies.
QUOTE(Glamour @ 2011 11 10, 21:30)
Jo tas duphastonas rupūžė, bet šiandien aš visai gerai emociškai laikiausi
Šiaip kažkaip nesuprantu, kaip tu skaičiuoji DPI. Mes tą pačią dieną darėmės. Aš tai galvojau, kad ta diena, kada vyko IUI irgi įsiskaičiuoja. Tai aš skaičiuoju, kad dabar man 9DPI, o tu, kad 8 DPI. Tai va rytoj pagal mano skaičiavimą būtų jau 10 DPI
O ką tu jau testą gadinsi taip anksti?
Oi šiandien taip pilvą tempia, kaip dieną prieš mmm. Negalėjau negalvot apie tai, visą dieną darbelyje dirbdama vis apie savo pilvą galvojau, o dar juolab, kad ir "nykštukus aplankyti" teko kas 1 - 1,5 val. Dar viduriai užkietėjo kažko

, nors daug daržovių valgiau ir sriubos.
Nu kaip as skaiciuoju - paprastai. Logiskai skaiciuoju. DPI - diena PO iui. Tai, pvz, jeigu tau procedura daro 20.00 val - nejaugi ta diena tu skaiciuosi?

Tai vat, IUI diena neieina i skaiciavima. Aisku, gadinsiu 10 DPI, bus kaip tik 11 diena po ovitrelle suleidimo ir jis issiplaus. Kadangi implantavimas vyksta 8-12 DPO ir HCG pradeda gamintis ta pacia sekunde po implantacijos, tai yra nemazai sansu pamatyti vaiduokli ir 10DPI, jeigu toks bus. nepamatysiu 10 DPI, darysiu NT kasdien iki 13DPI. jeigu ir 13 DPI nieko nebus - reiskia bus mmm ir iiiilgas poilsis. vat tokia mano kukli logika. ir dar turiu viena priezasti skubeti daryti NT, nes man gydytoja pasake mesti gerti bromkriptina jeigu pastosiu. bet juk pastosiu ne nuo HCG darymo dienos, o nuo NT vaiduoklio pamatymo. Ir juk embrionas pirmas 10 dienu nesimaitina is mamos, tai tas bromkriptinas nepakenks iki 10 DPI. As truputi ant sio vaisto griesiju del savo persileidimu, tai noreciau kuo anksciau susizinoti ar ji mesti.
O vat tavo pozymiai tai tikrai nestukiski, tik as pasakyciau, kad kaip wc begiojimui tai dar anksti, berots toks 'malonumas' prasideda mmm veluojant geras 10-14 dienu, tai tau kaip ir peranksti. tiesa, del viduriu uzkietejimo as irgi kenciu, bet nurasau tai duphastonui, nes ten progesteronas, o butent progesteronas sustabdo medziagu apykaita, tai uzkietejimai gali buti ir nuo dupho.
o man jokiu pozymiu. jokiu visiskai. net maudimas praejo. o as taip norejau dvynuku, jau spejau prisisvaigti

nu durne-durne..
QUOTE(Irėnė @ 2011 11 10, 21:39)
Sveikos,
visgi startuojam si cikla su 4IUI
buvau siandien apziurai, gavau Letrozolio gerti ir kita ketvirtadieni pas gydytoja skaiciuosim kas ten uzderes
Maidenana o tu kaip cia su IUI

sakei, kad nesidarysi lyg ir
O, laimingo, sekmingo lemtingo 4 IUI. Juk ketvirtas visada sekmingas
as nezadejau daryti, bet ivykiai susikloste taip, kad galejau si cikla. mano vyras gali isvaziuoti bet kokia minute gana ilgam ir nenuspejamai, tai todel man sunku susiplanuoti IUI. bet vat neisvaziavo ir galejau pasidaryti.
o mane kokia beda istiko.

Zodziu, negerai pasisukau nakti, kai ejau wc. Toks jausmas, kad surakino nugara, nu bet dar puse velnio buvo. dabar as savo kosharnika tvarkiau, t.y. savo baili bandziau nunesti iki jo kambario (mano katinas 10 kg sveria) ir kazkaip per staigiai pasilenkiau ji pargriebti. Zodziu, as nebeissitiesiu, surakino visiskai, nebezinau nei ka daryti. letai taip einu kaip senute, subine iskisusi atgal.. kaip antis. ot vyras tures cirko kai pamatys..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.